Myszka Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 dzięki za gratulki, ciesze się że tak wielu z Was z taką radością powitało mnie i moje koźlątko w gronie ednurowców, mam tylko nadzieję, że koźlątko będzie grzeczne i razem przejedziemy sporo górek, błotek i dziur. :D Pozdro MotoMyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 GRATULUJE FAJNY SPRZECIK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Gratuluje, Aprilia RX to udany zakup, sam kiedys chcialem sobie taka kupic :DP.S. Ile Ty masz wzrostu, ze ta Apa tak potezne wyglada przy Tobie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 A mnie to sie nic nie mówi tak??? OBRAAAAAAAŻAM SIE :D Weeeźcie w ogóle - co za brak solidarności wewnątrz-natolińskiej ;) Za kare Myszka zamawiam sobie rundke wokół bloku :D Gratuluje sprzęta, długo na niego czekałaś a i Kamil sie naszukał ;) Mam nadzieje że troche razem polatamy i że nie zaczniesz mnie objeżdżać za bardzo :mrgreen: Pozdrawiam i czekam na zaproszenie żeby wpaść i sprzęta oblookać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Pozdrawiam i czekam na zaproszenie żeby wpaść i sprzęta oblookać Jak tylko będziemy mieli wolne to Cię napewno zaproszę na obejżenie sprzęta, no i przedewszystkim muszę Ci podziękować, bo pomagałeś nam i Pan EnduroMax także bardzo nam pomagał w poszukiwaniach. Dla Was chłopaki wielkie dzięki :D . O objeżdżanie zupełnie nie powinieneś się martwić i sam o tym wiesz a i na rundkę wokół bloku, a ktowie może dalej możesz liczyć ;) Pozdro wielkie,chyba zmienie nick na MotoMyszka, co Wy na to? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [ Dopisane: 17-02-2006, 22:45 ]Gratuluje, Aprilia RX to udany zakup, sam kiedys chcialem sobie taka kupic :DP.S. Ile Ty masz wzrostu, ze ta Apa tak potezne wyglada przy Tobie :> ty lepiej zapytaj ile ona ma wzrostu, że taka wielka jest cholera, ale coś na to poradzimy, ona była przez kogoś podwyższana. :? damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja poprostu zazdroszcze tej solidarności w rodzinie, mąż i żona na mot :!: Świetna sprawa. Oczywiście gratuluje maszyny, fajny sprzęt i oby służył jak najdłużej :!: Może kiedyś w przyszłości będzie mi dane posadzić swoją kobite na motor :D Oby :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Gratuluję Myszko! :D Fajnie, że powiększa się to nasze babskie grono :D To już w tym roku będzie można spacyfikować Borki :mrgreen: Wszystkie 4umowiczki! ŁĄCZMY SIĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 no no gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 gratulacje, rx to swietny wybór- najlepszy w swojej klasie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Widziałem na żywo i siedziałem - fajna sprawa taki motorek :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Widziałem na żywo i siedziałem - fajna sprawa taki motorek I co się chwalisz :) , ja też siedziałem i to pierwszy od Ciebie :D PS. Może jest na forum jakiś urzytkownik RX-a który posiada książkę serwisową/obsługową do tego sprzęcika. Schemat silnika już mam i nawet instrukcję obsługi w języku Polskim jak użytkowywać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gratuluje!!!! :D :) No jak Dla mnie W porownaniu z moją Mtx To Ta Rx Jest Niska:DPOzdrawiam Fajny Moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 najlepszy w swojej klasie:]A gdzie pan szanowny HM'a zgubił :D No jak Dla mnie W porownaniu z moją Mtx To Ta Rx Jest NiskaA co masz w mtx'ie przedni widelec od choppera z z tyłu kostkę podnoszącą o 0,5m :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gratuluje!Podstawy konieczne żeby uagresywnic to moto juz ktos poczynił czyli wydeszek, teraz jeszcze kit 70cc i maszyna jak sie patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Może kiedyś w przyszłości będzie mi dane posadzić swoją kobite na motor Wink Oby Ciekawe co będzie trudniejsze, znalezienie sobie kobity, czy namówienie jej na moto :?: Ale narazie nie potrzeba Ci drugiej kobity - masz przecież XLRke. Dołączam się do gratulacji, RX jest po prostu kaczy :twisted: Sam ujeżdżam RXa 125 i jak narazie nie mam powodów do narzekać, wręcz przeciwnie :D Oby nie sprawiała Ci problemów :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi