Salata123 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Gratuluję jako pierwszy No nie !! To było ukartowane :mrgreen: w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak gratulować jako 13 ( :roll: ) :mrgreen: Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Tak z ciekawosci spytam, ile masz wzrostu ? Chce sobie mniej wiecej wyobrazic jakie to duze jest Ja mam 198 cmm i jak na niej siedzę to mam praktycznie wyprostowane nogi, jest o wiele wyższa niż moja XL-ka.A Myszka ma 168 cmm, więc dla niej jest bardzo wysoka, do ziemi dostaje tylko koniuszkami palcy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Gratulacje. Oby się bezawaryjnie jeździło. Pozdr. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Nooo gratuluje :D To teraz naszywke koniecznie przyszyc musisz :> Strasznie mi sie podoba ten sprzet , oby dobrze sluzyl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Szczere gratulację, już nie mogę się doczekać, gdy zobaczę ubłoconego dzioba Myszki :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 GARTULACJE jak miło widzieć kobietę offroadu motocyklowego :mrgreen: A motorek bardzo fajny pod wzgledem technicznym jak wizualnym :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam gratuluje motorku wygląda spox tylko moją uwage przykuł silnik widac ze gtos go rozbierał i nieznał sie na zeczy widac potym ze został uzyty czerwony sylikon ale to nieznaczy ze jest cos nim nietak rzycze zeby słuzył jak najdłuzej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 GRATULACJE :D wybór znacznie lepszy niż jakaś dt 80 :D no i problemów z rejestracją na 50-ke nie będzie :mrgreen: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Kurcze jakiś gigantyczny ten rx. JA jestem niższy od Anety a na rx'ie siedziałem spokojnie Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Gratulacje :!: :!: Naprawde fajny sprzet. :D Żeby ci słuzył jak najdłuzej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Dołączam sie do reszty i gratuluje sprzęcika naprawdę porządna maszyna udanego sezonu i żeby moto sie nie psuł i zawsze był gotowy do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 gratulacje :D a tym bardziej ze dziewczyna dosiadla rumaka :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Rzeczywiście przy Tobie to moto jest duże :D Szczere gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boe Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 graty mycha, rodzinka staje sie coraz wieksza, swoja musze w koncu przekonac do kupna jakiegos rumaka. pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 I ja pogratuluje, mam nadzieje ze na zywo tez sie niedługo uda :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi