Maniek6r Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 kupilem z katalogu Hein Gericke spodnie proste, z ladnej, wloskiej, skory tak na wiosne no i niestety piwo zrobilo swoje ze nie moge sie dopiac w pasie i k..wa mialem je na sobie 2 razy, raz jak zakupilem, 2 raz na moto. Teraz mam pytanie, co z nimi mozna zrobic zeby mozna bylo sie zapiac w pasie??? bo zwezyc latwiej, ale poszerzyc???? no chyba ze ktos chce kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Hmmm....ja na Twoim miejscu poszedlbym na silownie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 możesz iśc do krawcowej i poprosić żeby Ci wszyła jakiś jakby klin. Mam na myśli trójkąt odwrócony do góry podstawą tak na wysokości pasa (podstawą byłaby górna krawędź spodni). Brzmi to może troszke dziwnie, więc jeśli jest to niejasne to mów, postaram się inaczej wytłumaczyć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 nie wygladalo by to wiejsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Hmmm....ja na Twoim miejscu poszedlbym na silownie.....Wedlug mni bieganie zdecydowanie lepsze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 nie nie będzie wyglądało wiejsko jak Ci wszyje klin z jakiegos dobrego materiału bo jak Ci wszyje z flaneli to bedzie wieśniacko!!idź do krawca/owej napewno Ci coś wymyśli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Jesteś w takim wieku że szybko zrzucisz klika kilo. OGRANICZ PIWO I JEDZENIE!!!!!!!! :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Wiadro jedzenia dziennie mniej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 chyba ciala bardziej mi zal niz tych spodni, myslalem ze jak byly teraz egzaminy to sie zestresuje, ale efekt byl odwrotny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 widzisz, miałem podobny problem. okazyjnie kupiłem na łódzkim moto-bazarze spodnie skórzane z pełnymi protektorami, ale były cholernie ciasne. trochę skusiła mnie cena, ale chyba najbarzdziej słowa uznania dla mojej pani 8) problem był w pasie i tylko w pasie, ale rzecz tyczy się chyba i inych części. metoda :idea: była taka:1. ćwiczę brzuszki, pompki i takie tam2. próbowałem odstawić majonezy itp. i ogólnie ograniczyć ilość spożywanego jadła, ale raczej mi to nie wychodzi :-)3. w spodnie, w pasie, umieściłem przyrząd żony do ćwiczenia ud (ach, jak ona to wspaniale robi :D ), tak by rozciągał je. jest dobry, bo wyłożony gąbką, więc nie kaleczy materiału. wystarczyły dwie noce rozciągania, dalej się już rozciągnie na mnie. ot i cały sposób, teraz już dopinam je bez bólu, wciąż są zdziebko przyciasne, ale to już się wyreguluje w trakcie sezonu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 To bardzo "proste":1)Codziennie 4 ser. brzuszkow 4 spiec do tego bieganie 4 razy w tygodniu nawet 5 , dieta bez coca-coli majonezu kfc itp :D bez kotletow itp tylko rybka! bez czekolady itp :D i to chyba tyle a i pifo papap ;) efekt w 2 tygonie:)wiem bo sam cwicze od 5 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 wiem bo sam cwicze od 5 lat:) I dalej mam nadwage ;) Pieprzenie o szopenie... Jeszcze może aerobik niech sobie załatwi :D... Trzeba sobie powiedzieć "jak nie schudne to jestem baba" i ograniczyc jedzienie do obiadku i 2 kanapeczek na kolacje (moja dieta)... Chipsy i inne swinstwa niech sobie hamerykańce żrą ;P Lepiej te 60 gr na paliwo odłożyć ;P Sposob naprawde łatwy i sprawdzony :D Fotek wysyłać nie bede ;) Uwierzcie na słowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 nowe skórzane spodnie - 300 złdieta odchudzająca - 50 zł / miesiączachwyt w oczach ukochanej - bezcenny naprawdę warto. wiem co mówię, zaraz idę do łóżka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 skorzane spodnie - 400dieta - 20000 litrow potu i zakwasyspodnie, koszulki i inne szmaty - kilka setek do smiecichodzenie w jednych spodniach - bezcenne :mrgreen: moze ktos bedzie sie chcial zamienic :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 myslalem ze jak byly teraz egzaminy to sie zestresuje' date=' ale efekt byl odwrotny :D[/quote'] Widze żę mieliśmy podobne przypuszczenia i podobne efekty :) Ja sie boje ze jak teraz cos kupie i bedzie dobre to na lato jak schudne będzie WÓR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi