ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 jestem nowym uzytkownikiem tego konta. Mam straszny dylemat, gdyz zakupilem sobie motorek suzuki sv 650 i musze kupic jakas odzien. I nie wiem co wybrac kombinezon skorzany do tego motoru czy lepiej cos innego? Co myslicie o firmie AMX?A i jeszcze jedno czy kombinezon skorzany musi byc tak bardzo opiety czy powinien byc luzniejszy? Pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Powinien być opięty, a AMX to kibel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 A!ntek, a znasz dobre sklepy (najlepiej w okolicy Warszawy) lub jakies linkii gdzie mozna fajny kombinezon kupic w rozsadnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Mam kombiaka AMXa od czterech lat i wiem, że na dzień dzisiejszy już bym go drugi raz nie kupił (pomimo, że aż tak *ujowe to to nie jest, choć może mi się udało - kupowałem zaraz po wejściu tej firmy na nasz rynek). Obecnie w podobnych cenach idzie wyrwać duuużo lepszy kombinezon. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Wiem, że w Honda Plaza na Okęciu była niezła wyprzedaż Arlena. A jak chcesz prawie nówkę Dainese, model K, rozmiar 52 barwy Kawasaki to wal do mnie na PW 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 A!ntek niestety ten Daisner jest dla mnie zamaly . Moj rozmiar to 54-56. To bede musial podjechac do hondy Plaza i zobaczyc czy cos tam bedzie dla mnie:)Jkabys cos mial w tym rozmiarze co podalem wyzej to pisz do mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...php?uid=4490657 To sa aukcje z salonu Honda- Plaza, moze akurat cos Ci podejdzie... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 AMX ma moja dziewka i musze przyznac, ze niczym nie zachwyca. a biorac pod uwage cene zblizona do wyprzedazowego Arlena to zupelne nieporozumienie. te kombi by byly fajne, gdyby kosztowaly 1000pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 W Wawie na ul. Lentza za najlepszy model AMX krzycza 1380 zł wiec chyba jeszcze nie jest tak zle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 W Wawie na ul. Lentza za najlepszy model AMX krzycza 1380 zł wiec chyba jeszcze nie jest tak zle:)hmh. wyprzedaja znaczy sie? czy zeszli z ceny od zeszlego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 W Wawie na ul. Lentza za najlepszy model AMX krzycza 1380 zł wiec chyba jeszcze nie jest tak zle:)hmh. wyprzedaja znaczy sie? czy zeszli z ceny od zeszlego roku? Wyprzedaż. Ale z tego co ludzie pisza o tym AMX to jeszcze nie widzailem pozytywnej wypowiedzi. A szczerze jak zobaczylem ten kombinezonik to jakosciowo wydawalo mi sie ze rewelacja. Tu masz link tych kombinezonow: http://www.amx.net.pl/home.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 w tym sezonie kumpel spadl na plecy jadac na kole [kombi AMX] plecy sie całe spruły :) w zyciu bym tego nie kupił :banghead: [ Dopisane: 16-02-2006, 11:28 ]niedługo te kombi beda musieli po 500zl sprzedawac bo im na magazynie zaczną pleśnieć. lepiej sobie daruj nawet z duzym upustem . Wez Arlena,FLM lub Vanucci juz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja mam AMX i tez nie jestem zadowolony... moze sie nie rozlecial jak szlifowalem po glebie, ale sporo sie rozciagnal i z niezle dopasowanego zrobila sie o numer za duza szmata. Poza tym ochraniacze sie nie dopasowaly do ciala i wedruja sobie podczas jazdy we wszystkie strony i nigdy nie sa tam gdzie powinny. Generalnie za te pieniadze, albo niewiele wieksze teraz mozna juz cos lepszego kupic i proponuje Ci przyjac wlasnie taka strategie :banghead: Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 poczekaj sobie na motobazar, tym bardziej ze z Zyrardowa masz niedaleko, bedzie to w kwietniu, tam maja kombi cale, albo cos skompletujesz 2 czesciowego, no i mozna targowac, w sklepie niebardzo. A ten AMX to kretacze, mialem zamiar u nich sie ubrac, ale zaczeli pieprzyc ze gdzies maja to w Wilanowie w mieszkaniu, pytam o konkretne kaski itp, to mowia przyjedz,zobaczysz co jest, i sie trza umawiac, to sie umowilem i nie pojechalem. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 AMX to kibel. Dosc mocno bralem pod uwage wdzianka tej firmy. Juz nawet konkretny model sobie wybralem :?Pomozcie prosze, bo mam zagwozdke jezeli chodzi o numeracje kombinezonow. Jedni pisza rozmiar "M", inny np. "48". Jak mam sie pomierzyc, zeby choc orientacyjnie wiedziec jaki rozmiar kombinezonu powinienem brac pod uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi