Skocz do zawartości

Prosze o pomoc. Co myslicie o kombinezonie firmy AMX?

Rekomendowane odpowiedzi

jestem nowym uzytkownikiem tego konta. Mam straszny dylemat, gdyz zakupilem sobie motorek suzuki sv 650 i musze kupic jakas odzien. I nie wiem co wybrac kombinezon skorzany do tego motoru czy lepiej cos innego? Co myslicie o firmie AMX?

A i jeszcze jedno czy kombinezon skorzany musi byc tak bardzo opiety czy powinien byc luzniejszy?

Pozdrawiam[/b]

Mam kombiaka AMXa od czterech lat i wiem, że na dzień dzisiejszy już bym go drugi raz nie kupił (pomimo, że aż tak *ujowe to to nie jest, choć może mi się udało - kupowałem zaraz po wejściu tej firmy na nasz rynek). Obecnie w podobnych cenach idzie wyrwać duuużo lepszy kombinezon.

A!ntek niestety ten Daisner jest dla mnie zamaly . Moj rozmiar to 54-56. To bede musial podjechac do hondy Plaza i zobaczyc czy cos tam bedzie dla mnie:)

Jkabys cos mial w tym rozmiarze co podalem wyzej to pisz do mnie:D

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...php?uid=4490657 To sa aukcje z salonu Honda- Plaza, moze akurat cos Ci podejdzie...

Odzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATV

Wszystkie marki w jednym miejscu!

W Wawie na ul. Lentza za najlepszy model AMX krzycza 1380 zł wiec chyba jeszcze nie jest tak zle:)

hmh. wyprzedaja znaczy sie? czy zeszli z ceny od zeszlego roku?

Wyprzedaż. Ale z tego co ludzie pisza o tym AMX to jeszcze nie widzailem pozytywnej wypowiedzi. A szczerze jak zobaczylem ten kombinezonik to jakosciowo wydawalo mi sie ze rewelacja. Tu masz link tych kombinezonow: http://www.amx.net.pl/home.html

w tym sezonie kumpel spadl na plecy jadac na kole [kombi AMX] plecy sie całe spruły :) w zyciu bym tego nie kupił :banghead:

[ Dopisane: 16-02-2006, 11:28 ]

niedługo te kombi beda musieli po 500zl sprzedawac bo im na magazynie zaczną pleśnieć. lepiej sobie daruj nawet z duzym upustem . Wez Arlena,FLM lub Vanucci juz lepiej.

Ja mam AMX i tez nie jestem zadowolony... moze sie nie rozlecial jak szlifowalem po glebie, ale sporo sie rozciagnal i z niezle dopasowanego zrobila sie o numer za duza szmata. Poza tym ochraniacze sie nie dopasowaly do ciala i wedruja sobie podczas jazdy we wszystkie strony i nigdy nie sa tam gdzie powinny. Generalnie za te pieniadze, albo niewiele wieksze teraz mozna juz cos lepszego kupic i proponuje Ci przyjac wlasnie taka strategie :banghead:

Pozdrawiam

Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl

poczekaj sobie na motobazar, tym bardziej ze z Zyrardowa masz niedaleko, bedzie to w kwietniu, tam maja kombi cale, albo cos skompletujesz 2 czesciowego, no i mozna targowac, w sklepie niebardzo. A ten AMX to kretacze, mialem zamiar u nich sie ubrac, ale zaczeli pieprzyc ze gdzies maja to w Wilanowie w mieszkaniu, pytam o konkretne kaski itp, to mowia przyjedz,zobaczysz co jest, i sie trza umawiac, to sie umowilem i nie pojechalem. :lol:

AMX to kibel.

Dosc mocno bralem pod uwage wdzianka tej firmy. Juz nawet konkretny model sobie wybralem :?

Pomozcie prosze, bo mam zagwozdke jezeli chodzi o numeracje kombinezonow. Jedni pisza rozmiar "M", inny np. "48". Jak mam sie pomierzyc, zeby choc orientacyjnie wiedziec jaki rozmiar kombinezonu powinienem brac pod uwage?