SEBOOL Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Mam pare pytań!Jaka mieszanke lejemy do WRE 125? 1:20??Dane techniczne Chodzi mi o KM i km/h! Piszcie info na temat tego motoru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Lejemy 1:40 tylko dobry olej. Moc ciut ponad 30koników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Moc ciut ponad 30koników no chyba raczej nie, ludzie dostrzezcie roznice pomiedzy WRE a WR!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Strzalek napisał: Moc ciut ponad 30koników no chyba raczej nie' date=' ludzie dostrzezcie roznice pomiedzy WRE a WR!! Evil or Very Mad[/quote'] Czowieku dostrzegamy :!: Dlatego nie pisze prawie 40 tylko ciut powyżej 30 bo ma ich 31- 32. Musi tyel mieć bo doblokowana DTki, MTXy,i KMXy zostawia w tyle a one maja nie całe 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Dlatego nie pisze prawie 40 tylko ciut powyżej 30 bo ma ich 31- 32. husqvarna wr w rzeczywistosci ma okolo 34 - 35 km, a wre ma inny, slabszy silnik wiec raczej 30 km nie osiaga :banghead: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 WR ma 39 km z tego co mi waiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 WOW... sadzilem ze mieszanka 1:20 w zupełności starczy! A ile leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Strzalek napisał: Dlatego nie pisze prawie 40 tylko ciut powyżej 30bo ma ich 31- 32. husqvarna wr w rzeczywistosci ma okolo 34 - 35 km' date=' a wre ma inny, slabszy silnik wiec raczej 30 km nie osiaga Wink pozdro[/quote'] Ludzie kiedy Wy sie nauczycie, że konie to nie wszytko :!: WOW... sadzilem ze mieszanka 1:20 w zupełności starczy! A ile leci?!:20 to za duzo. Lej 1:40 a o ile si enie myle to tam chyba nawet dozowni jest więc nei potrzebujesz sam mieszac. Dla pewnosci sprawdz i zobacz czy podaje olej. Z oleji radze stosować castrol R2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 A moze wiecie gdzie sa w nim blokady> Pomoglo by mi to!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 WOW... sadzilem ze mieszanka 1:20 w zupełności starczy! Stosując mieszankę 1:20 w jednym litrze paliwa bendzie 2 razy wiencej oleju niż przy 1:40. Przy 1:40 wychodzi stosunkowo niewiele oleju. Polecam swuj na maksa prosty programik co kiedyś napisałem do obliczania ile wlać oleju, może wreście sie komuś przyda - cobyś nie wlał na 1 litr benzyny 20 litrów oleju :banghead: http://www.members.lycos.co.uk/czcross12/e.../etz/mieszanka/ (kliknąć prawym i zapisz element docelowy jako) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Juz wiem! WRE125 ma dozownk :banghead: i nie bede mial z tym problemu :mrgreen: [ Dopisane: 15-02-2006, 19:12 ]Ale jeszcze mi nikt nie powiedzial ile leci WRE i ile pali beny :!: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 sory że się do tematu wciskam ale tak sie składa że wiem ile pali wre bo mam a więc jak jeżdże sobie troche po drodze i po lasach to pali gdzieś 6 ale jak wieżdżam na tor to nawet 8 ale to już wtedy nie ma zmiłuj sie dla motora przynajmnie tak moja pali ale jak u innych to nie wiem a wedłuk mnie to lepiej samemu robić mieszanke bo jak kupiłem tą wre od kolesia to mi powiedział że lepiej samemu robić mieszankę bo te dozowniki w wre to robią w hu.... że niby jak ma dostać dużo oleju to nie dostaje a jak na niskich obrotach nie trzeba duzo oleju to znowu za dużo daje i dlatego samemu najlepiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ludzie kiedy Wy sie nauczycie' date=' że konie to nie wszytko [/quote'] a czy ja gdzies napisalem cos w stylu ze moc jest najwazniejsza?? :) poprostu chcialem podzielic sie swoja opinia i poprawic Twoja (bledna wedlug mnie) wypowiedz :banghead: pozdro [ Dopisane: 15-02-2006, 20:47 ]http://www.motorbikes.be/en/Husqvarna/2004/WRE%20125/ tutaj masz dane techniczne, wiem ze nalezy do nich podchodzic z dystansem ale moc tutaj podana huski wre wynosi 15 KM, natomiast w jakims katalogu WR miala napisane 41 KM, wiec ilosc tych kuni jest troszke zawyzona 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 poprawic Twoja (bledna wedlug mnie) wypowiedz Chciałem tylko powiedzieć że strzałek pracował w serwisie motocyklowym i dalej z nim współpracuje! tutaj masz dane techniczne' date=' wiem ze nalezy do nich podchodzic z dystansem ale moc tutaj podana huski wre wynosi 15 KM' date=' natomiast w jakims katalogu WR miala napisane 41 KM, wiec ilosc tych kuni jest troszke zawyzona[/quote'']Bo są to daje wersji zablokowanej dopuszczonej na prawo jazdy a1Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 marcin ze śląska a jaka daje mieszanke?? W jakich proporcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi