Enduroboj. Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Godna sztuka :) Gratulowałem już wcześniej ale od przybytku głowa nie boli :PSzczere gratulacje sprzęta, zakup świetny, oby służył jak najdłużej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Gratuluję i ja, że wreszcie masz to czego szukałeś, ja obecnie szukam dla Anety sprzęcika i już mnie krew zalewa bo albo szrot, albo cena z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Oglądałeś Jednoślada KML? Jest tam ta dt'tka którą oglądaliśmy z Karolem i Enduromax'em. Jak to zobaczyłem, to nie mogłem z bratem ze śmiechu wytrzymać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 sprzęcik bardzo przyjemny, a do tego należysz do nielicznego grona tych którzy potrafią zarobić na motocyklach, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Jest tam ta dt'tka którą oglądaliśmy z Karolem i Enduromax'em. Jak to zobaczyłem' date=' to nie mogłem z bratem ze śmiechu wytrzymać[/quote']To pewnie miał być akcent pokazujący:"wałek roku w ładnym opakowaniu" Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 gratuluje !! BTW. Oglądałeś Jednoślada KML? Jest tam ta dt'tka którą oglądaliśmy z Karolem i Enduromax'em. Jak to zobaczyłem' date=' to nie mogłem z bratem ze śmiechu wytrzymać[/quote']Chodzi ci o tego co jezdzil na niej a pod koniec " no lata praktyki " ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 hehe ten tekst mnie rozwalil :) lata praktyki... zeby sie pokrecic na sniegu? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 dokładnie o tego pastranę mi chodziło... :laughing: :laughing: :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 kiedy powtórka????? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 kiedy powtórka????? http://tvnturbo.pl/program.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 sprzęcik ładny :) życze aby się dobrze spisywał i oczywiście byle do wiosny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi