Wojteque Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 to sa zawody w podjezdzaniu pod goreTutaj akurat po jakimś torze śmigają. a ten gosc raczej przesadzil i mial ciezkie ladowanie Tu akurat wyszedł z tego bo jest też filmik z tego przejazdu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 A no spoko jak sobie zmienil przelozenie ze leci 60km/h, no to nie widze wiekszego problemu, bo nawet simson na odpowiednich zebatkach z 4 by szedl :) .ze ty z 3 biegu nie postawisz 125 to nie znaczy, ze on nie postawi...... Smile ha ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 LoL :( Bys zobaczyl jak jezdza naprawde dobrzy stunerzy to bys sie zdziwil....Znajac zycie jestes jednym z tych, korzy wiecej gadaja niz robia...Nie bede Ci nic na sile udowadnial, bo malo mnie obchodzi twoje zdanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 A no spoko jak sobie zmienil przelozenie ze leci 60km/h, :? na pewno leci on na tym więcej ... :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Chris naprawde wymiata na tym derbiku i z resztą nie tylko :) Pamiętam jak na S1 wsiadł na Dr'ke Tomcia i łapał naprawde ładne piony... aaa lol albo na motorynce :( Ponadto przecież latał w dwie osoby na kole... stoppie też z pasażerem zrobił. Na gumie w kółko jeździł (wsio na derbi of korz). Ja też tak chce :( Wszystko mam na filmikach, ale niestety net kiepski ;( Jedno jest pewne. Tegoroczna Bielawa jest jego. Tutaj są fotki z S1 http://www.dna.foxnet.pl/infopage.php?id=40Jak będzie mi sie kiedyś chciało to poskładam filmik i zobaczycie co Chris potrafi :( z resztą nie tylko on bo Ostek i inni też kozacko wymiatają :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Znajac zycie jestes jednym z tych, korzy wiecej gadaja niz robia... Słabo znasz te życie :) a z 6 stawia go wybijając sie z zawieszenia,szarpie motor całym ciałem,czasami nawet kilka razy sie podbije ,a jak mu sie uda to odrazu przechodzi do balansu i kontroluje gume chamulcem W takim razie szczery szacun dla kolesia :!: Przy zmienionych przełożeniach nie można zaprzeczyć iż jest to niemożliwe :!: Jak będzie mi sie kiedyś chciało to poskładam filmik i zobaczycie co Chris potrafi SmileZ chęcią bym zobaczył :( A nie znajdziesz troszeczke czasu dzisiaj :?: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Bys zobaczyl jak jezdza naprawde dobrzy stunerzy to bys sie zdziwil.... Znajac zycie jestes jednym z tych, korzy wiecej gadaja niz robia... Ta,ta,ta a my mamy takich stunterów na 50 cc w dupie.Ciekawe czy w terenie byłby taki stunter mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 W dupie to ty masz cos jak idzisz do kolegow.... :| Chyba bezsensu jest o kims mowic tutaj bo i tak kazdy jest lepszy(oczywiscie za kurtyna komputera...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 a my mamy takich stunterów na 50 cc w dupie No tak... zauważ, że mając pod sobą prawie litr pojemności jest dużo łatwiej postawić moto na koło niż dysponując 50 ccm :) Naprawde wieeelki rispekt dla ludzi potrafiących WYMIATAĆ na 50/80/125. Ludzie na S1 byli zaaskooczzeeeniii tym co wyrabiał tam Chris.... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 W dupie to ty masz cos jak idzisz do kolegow.... Nie osraj sie :( No tak... zauważ, że mając pod sobą prawie litr pojemności jest dużo łatwiej postawić moto na koło niż dysponując 50 ccm Ok.Ma umiejętnosci i gra :) Ale denerwuje mnie jak taki Tomcio Paluszek Grzebaluszek obraza człowieka który w enduro siedzi ładnych pare lat i posiada takie doswiadczenie jak wszyscy goscie z 2 stron tego teamtu.Trochę "rispkektu" sie nalezy.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Blazej_mtx napisał: Jak będzie mi sie kiedyś chciało to poskładam filmik i zobaczycie co Chris potrafi Smile Z chęcią bym zobaczył A nie znajdziesz troszeczke czasu dzisiaj Jak narazie to składam nasz film :) ale zobaczymy co da sie zrobić :( pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Dzisiaj trenowalem jazde na gumie i nic z tego na jedynce moze 3metry i spadam na dół. Przesowam sie do tylu ale tak zaras opadam wiec niewiem cy sie naucze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 enduroguy napisał: A no spoko jak sobie zmienil przelozenie ze leci 60km/h, Confused na pewno leci on na tym więcej ... To był tylko przykład. Chodzi mi o duża zębatke z tyłu lub małą z przodu... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 spokojnie panowie, to niemiejsce do klucenia sie, kazdy jest w czyms dobry i jest elegancko :( Zamiast sie klucic to szykujcie sprzety do sezonu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 LoL Bys zobaczyl jak jezdza naprawde dobrzy stunerzy to bys sie zdziwil.... Znajac zycie jestes jednym z tych, korzy wiecej gadaja niz robia... Nie bede Ci nic na sile udowadnial, bo malo mnie obchodzi twoje zdanie Ty może forum zmienisz co ??????????Ciekawe jak ty jeździsz !!!!!!!!!!!!! :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi