Bacher Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Poprostu żenada...szkoda słów. Najbardziej podoba mi się uwaga Cycu :twisted: A swoją drogą to co sobie myśli taki koleś chcąc komuś sprzedać taki wynalazek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Moto zajęło I Miejsce na ogólnopolskim konkursie Motorowerów (Ogary Komary, Simki,...). Jest on jedyny taki w Polsce. Posiadam również do niego cała dokumentację, w której jest wszystko opisane co było robione w nim (także silnik dla ciekawskich), są też zdjęcia faktury, rachunki, ceny, wszystko co było robione i miało być zrobione, itdSłyszał ktoś z was o takim konkursie? Cwaniak - ma faktury na to, co miało być zrobione! Cudotwórca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 lampa kocie oczy :lol: :lol: :lol: Po prostu super :D Zamiast Dt mogłem kupić tego Ogara :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 W opisie nabajerował jak trza, ale ogolnie sam sprzet mi sie podoba. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 zeby był bez "tajgera" to wizualnie uszedłby mi poki co to narazie z tego ogara podoba sie tylne koło z oponą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 szkoda ze jeszcze nie zrobil takich nakladek ze naciskamy pilocik i ze strita powstaje goldłing albo czopek (sorka czoper) do tego zajebista owiewka tiger ktora powoduje bardzo dobry oplyw powietrza co zwieksza osiagi oraz zwija aswalt. A moze ze spalil kilka laci to chodzilo mu ze jak hamowal nogami to se kapcie poździerał i go mama okrzyczała. Zamontowal zegrar z CZ zeby mozna bylo moto odpalac elektronicznie z kluczyka z rozrusznikiem z trabanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Zazdrość was pożera poprostu panowie :D Wasze sprzęty nie dostałyby nawet nagrody w Międzynarodowym Konkursie Motocykli Napędzanych Silnikiem 2 T :D:D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jak jego ogar ma 8Km to ciekawe ile mial moj simson :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Moto zajęło I Miejsce na ogólnopolskim konkursie Motorowerów (Ogary Komary' date=' Simki,...). Jest on jedyny taki w Polsce. Posiadam również do niego cała dokumentację, w której jest wszystko opisane co było robione w nim (także silnik dla ciekawskich), są też zdjęcia faktury, rachunki, ceny, wszystko co było robione i miało być zrobione, itd[/quote']Słyszał ktoś z was o takim konkursie? Cwaniak - ma faktury na to, co miało być zrobione! Cudotwórca!Proponuje narobić mu tam żuru na aukcji. Proponuje masowe gnojenie poprzez maile wysyłane do sprzedawcy. Co wy na to ? Sam już wysyłam pierwszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizz Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 ciekawe czy gosc zgodził by sie na jazde próbną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jest tu ktoś z Grudziądza ?:D Jakby bylo do 100km ode mnie to bym na 100% pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85931995Następna światowa perełka... Pierwsza dziura i jedziesz z amortyzatorem wbitym do dupy... Jak mozna być tak slepym, przecież bardziej zje*ać sprzętu sie nie da ... Zero pomyślunkiu, no ku*wa zero ... Tylko dekiel sprzęgła ładnie wypolerowany i nic wiecej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 To tez widzialem...:D Ogar TS powinien tak wiesniacko napisac :D Ja jechalem raz MZ ETZ 150 z silnikiem Dezamet 023 :mrgreen: Jak bylem na wakacjach nad morzem to tam taki typ mial taki wynalazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Kurna, kiedy ten koszmar sie skończy ?! http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=85011647 Macie następnego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Tez widzialem...Z czego to lampa? Na blotniku to chyba wsteczny od kaszla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi