sempo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 mnie w tym tygodniu czeka rozebranie silnika, zeby wkoncu przekonac sie co to stuka, a znalazlem tanio czesci to mojego sprzeta :twisted: wiec musze sie spieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwansky Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam.Jak w temacie. Fajny pomysł... http://www.motorniczy.fora.pl/viewforum.php?f=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Pomysł fantastyczny - jestem za!!!przyda sie forum gdzie bedzie mozna pogadac tylko o naszych sprzetach i podzielic sie informacjami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiak Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Extrowka ja tez na pewno nie raz tam zajze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 no chlopaki zbieramy sie do kupy!!!! przyznawac sie kto pomyka VX'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Powiem szczeże ze nie wróże zbyt długiego żywota temu forum....jakis czas temu Cebik stworzył forum posiadaczy Kawasaki Gpz i ostatnio nikt tam nie zagląda.... Ale powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwansky Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 A ja mimo wszystko jestem zadowolony. Już zanlazło się pare osób. Biorąc pod uwagę że motocykl nie należy do zbyt popularnych to odzew jest i tak spory.Pozdrawiam i oby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 W końcu coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Powodzenia.3mam kciuki żeby forum przetrwało jak najdłużej. Szkoda, że już dość dawno opchnąłem swojego VXa ...... a w razie czego, jakby ktoś czekał długo na odpowiedź na post, dawajcie go tu :P)pozdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 witam ;)również życze powodzenia :lapagora: VX-a sprzedałem w zeszłym roku, ale sentyment do niego pozostanie na zawsze bo to świetna maszynaPOZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Oczywiście jako były posiadacz tego sympatycznego motocykla też trzymam kciuki za forum i gratuluje pomysłu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzap Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam serdecznie.Mam możliwość kupna Suzuki vx 800 .Czy ktoś z Was ma ( lub miał) kontakt z tym sprzętem.?Prosiłbym o opinie na temat.awaryjnośći ,kosztów utrzymania itp.Pozdrawiam Adamzap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 witam :) przejeździłem VX-em trzy sezony i moge Ci powiedzieć że jest to bardzo dobry motocykl 8) wpisz w forumowej wyszukiwarce "VX 800" a znajdzesz naprawde bardzo dużo informacji na temat tego motocykla :) tu masz link do forum wielbicieli VX-ahttp://www.motorniczy.fora.pl/viewforum.php?f=1a tu dość obszerny temat z naszego forumhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=35926i jeszcze jedenhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=34839i jeszcze cośhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=35874jest jeszcze tego sporo więcej, ale to powinno Ci dać odpowiedzi na twoje pytania i sporo dodatkowych informacjiPOZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiak Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Elo. Mam taka suze obecnie i jestem mega zadowolony. Zepsuc sie jeszcze nie zdazyla :) Duzo bajury nie lyka, wygodna, ma tez pare wad ale to indywidualne kwestie. Najlepiej sam wyproboj bo suche fakty znajdziesz w linkach od dominik.vx800 i oczywiscie zapraszam na fotum uzytkownikow VX-a :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzap Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam Prosiaczku (gdzie masz szaliczek? - tu miał być uśmieszek,ale nie wiem czemu emotikony mi nie chodzą????,chyba za bardzo piżdzi w pokoju.Wracając do tematu: właśnie na forum zamieściłem zapytanie w kwestii stuków w głowicy ,jeśli ktoś mógłby mi coś doradzić w tej kwestii to będę bardzo wdzięczny.Pozdro dla Krzysia,Kubusia,Tygryska i całej ekipy ze "Stumilowego lasu":-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi