adamzap Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ok przekonaliście mnie do NGK a cena faktycznie do zaakceptowania ok.15,- :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 PS.jak Ci się maszynka spisuje Suzi sprawuje sie dobrze, miałem pare wymian i teraz przymierzam sie do nowych laczków. Musze pozbierać kase na zupke i byle do wiosny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 A propo laczków. Jakie polecacie do vx. Bo ja w swoim mam polecane przez producenta metzelery i wymagaja wymiany. Co polecacie jaka firma jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Bridgestony battlaxx bt45 - przejechałem sie na VXie z takimi laczkami, a sam mam Metzlerki, i faktycznie jest niezła róznica. Sa troche drogawe ale wytrzymaja tez duzo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 W moim VX-sie miałem (na tyle ) Metzelera ale od kilku kolegów słyszałem ,że nie są zbyt dobrej jakości . Kolega z serwisu polecał mi inne marki wszystkie oprócz Metzelerów ale tak wyszło , że miałem okazję kupić całkiem świerzego Metzelera na tył po bardzo niskiej cenie no i znowu padło na Metzelera hehe ,za to na przednim kole miałem Dunlopa , (Nie pamietam modelu ale Bardzo dobra opona !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam :unsure: Od wczoraj jestem posiadaczem Suzuki VX 800. Moto przyjechało spod Przemyśla na Śląsk. Wczoraj odwaliliśmy z bratem taką podróż (360km). Trochę mokro było, trochę zimno, ale dało się radę.Tu śmigam:http://republika.pl/hmlysy/1.jpga tu moto na stacji (nie, nie zasysam banezynki z baku dla rozgrzewki, tylko staram się nalać po korek żeby obadać spalanie) :angry: http://republika.pl/hmlysy/2.jpg Motocykl wydaje się być w bardzo fajnym stanie, w komplecie dostałem:- 3 kufry Givi- zapasową oponę tylną- komplet klocków - komplet świec (czyli dwie) :blink:- filterek oleju Samo moto jest fajne: stalowy oplot, tarcze idealne, opony na przynajmniej dwa sezony, szybka Givi, lakier bardzo elegancki, widać, że od solidnego właścicela. Cieszę się :) MarianKa już moto widział i na nim śmigał, to może tu trochę pokrytykować :rolleyes: Do zobaczyska na trasie B) B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Co mam krytykować!?!? Maszyna cudo, chodzi jak zegar, a dodatków pół garażu!Śnieg zeszedł - yno jazda!!! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 fajny motocykiel, też bym chciał vx, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Czolem! E, taka padaka :rolleyes:.Jechalem na tym, nie ma sie co excytowac :). Brat, gratuluje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzap Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam i gratuluję jedno pytanko który rocznik i za ile w końcu (bacznie śledziłem twój poprzedni post iposzukiwania ideału :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 moje gratulacje to teraz nic innego nie pozostaje jak wsiadac i w trase:)jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 gratulacje - a ja dopiero co zaczynam zbierac na cos nowszego i mocniejszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Gratuluje! Szerokich dróg i dłuuuuuugiego sezonu... (Troche nie ten dział ;P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 (Troche nie ten dział ;P ) Hehe, właśnie nie wiedziałem do końca, do którego działu to dać :))pozdr :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi