jeszua Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 AFAIR ostatni model z 2 rurami był w 2006 roku jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 2 wydechy gaznik,1 wtrysk, zmieniona przednia zawiecha :icon_twisted: wybór jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 No właśnie nie dla wszystkich. Jak poszła wieść, że nowy model XJR ma mieć jeden komin, pozostałe jeszcze w salonach dwukominowe szybciutko znalazły nabywców. Ja pewnie już myślałbym o zmianie XJR-ki na nowszą gdyby nie ów pojedynczy komin, a tak zdecydowałem, że swojej obecnej nie sprzedaję i już. Może kiedyś będzie mnie stać na drugą XJR to co innego ale tej co mam nie sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Jeden komin to porażka w nowym XJR. Przez to również zostałem przy mojej obecnej maszynie... Fakt faktem rozmiarowo nowa bardziej mi pasuje, ma ciut krótszy zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goncior Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ja juz znalazlem swoje maszyne.. GSX 1400 teraz tylko dogrywam sprawe kupna.. Normalnie czarna jak smola czysta rozkosz.. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Ja juz znalazlem swoje maszyne.. GSX 1400 klasycznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi