piotreks Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 W takim orzechu jezdzisz tym motocyklem???? Czy to tylko tak pod publike?Uzywam Airoh SV55 ten "orzeszek" jest faktycznie na parady :twisted: Co do spalania to gdy jade w trase z grupa srednia predkosc 100km/h to pali mi ok 6l. Spalanie nie przekroczyło mi nigdy 8l ale nie za często jade 160-180 w trasie bo wieje strasznie. Może przy takiej szybkości palił by te 10l? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 sprawie.Potraktowal bym zakup amora jako czesc ceny moto' date=' . Adam M.[/quote']jak i przerobka spowrotem na sprzeglo z gsxr1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 boję się że motocykl będzie wyglądał jak kupa Myślę że XJR nie wygląda źle z kuframi.Na moich fotkach XJR +GIVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Tylko trzeba uważać z obciążeniem, bo były przypadki pękania tylnej części ramy zadupka jak się załaduje za dużo. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Tylko trzeba uważać z obciążeniem' date=' bo były przypadki pękania tylnej części ramy zadupka jak się załaduje za dużo. [/quote'] Już kiedyś Zbycho wkręcał mi te filmy. Albo miałem dobrą wersję (japońska) albo dużo szczęścia. No fotce powyżej każdy z kufrów waży między 15 a 17 kg. Do tego ja 90 kg:-) no i moja Pani, o standardowej wadze Pani :-). Także rama dostała swoje zwłaszcza że teren nie był idealny i nic się nie stało. Zresztą jak i następnym i następnym i nas.... razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 na tył do bandziora (2 generacja) pasuje amor od hayabusy bez przeróbek (tanio mozna dostac). jesli ktos ma 1generacje to najlepiej kupic od gsxr1100w.I zgadzam sie, ze oryginalny tylni jest do luftu, dlatego juz zmienilem go.Na przod najlepiej USD od wodniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Tylko trzeba uważać z obciążeniem' date=' bo były przypadki pękania tylnej części ramy zadupka jak się załaduje za dużo. [/quote'] Już kiedyś Zbycho wkręcał mi te filmy. Albo miałem dobrą wersję (japońska) albo dużo szczęścia. No fotce powyżej każdy z kufrów waży między 15 a 17 kg. Do tego ja 90 kg:-) no i moja Pani' date=' o standardowej wadze Pani :-). Także rama dostała swoje zwłaszcza że teren nie był idealny i nic się nie stało. Zresztą jak i następnym i następnym i nas.... razem.[/quote'] Eee ... ja cytowałem opinię serwisantów z Yamahy zChłopickiego i z serwisu BMW z Ostrobramskiej. Nie powoływałem się na swoje doświadczenia. Uznałem jednak że warto przekazać te opinie dalej co też uczyniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Eee ... Wyluzuj :-)Tylko mi się nie spinaj :-) Też słyszałem tę opinie, ale nie znam nikogo osobiście komu się to stało. A jak Zbycho sprzedaż xjr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Było kilka przypadków takiego uszkodzenia i mam tą informację z kilku źródeł. Nie jest to tak powszechne jak pękanie ram pomocniczych w Hayabusie, ale bywały takie przypadki. Wczoraj słyszałem o dwóch, i to z niezależnych źródeł. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Eee ... Wyluzuj :-)Tylko mi się nie spinaj :-)? No co Ty jeszcze by mi żyłka pękła w ... :evil: :lol: :lol: :lol: A XJR'a ma się dobrze :? Było aż półtora telefonu 8O .Półtora, bo w jednym spytali się tylko; Paaanie, a co to są gmole :roll: Czekam, może bliżej wiosny będzie lepiej. A w następnym moto będę przy każdym przeglądzie cofał licznik :mrgreen: i zawsze będzie miało nie więcej niż 30tys.km :D . Tyle co większość sprzedawanych w PL motocykli. A co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 byłem w zeszłym roku na Rajdzie Katyńskim i były dwie Xjr, w obydwu pękły ramy a dokładniej to ta końcowa część za amortyzatorami. Moim zdaniem winą było złe zamontowanie stelaża do kufrów który tylko na tym zadupku wisiał zamiast być też podparty w miejscu gdzie przykręcony jest podnóżek pasażera. Stelaż jednak był zamontowany w serwisie i był cząścia akcesoryjną ( chyba Givi). a i swoje dołożyły dziurawe drogi na Biuałorusi, Rosji i Ukrainie. pozdrawiamP.S. też bym nie uwierzył gdybym nie zobaczył na własne oczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 A w następnym moto będę przy każdym przeglądzie cofał licznik i zawsze będzie miało nie więcej niż 30tys.km Uwaga do wszystkich. Nie kupować moto od Zbycha :-) :-) :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 GREGOR, skad masz taka naklejke na atraoie plastikowej tuz nad wydechem?? czyzbys gral w pilke w zawodach nike?? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 GREGOR, skad masz taka naklejke na atraoie plastikowej tuz nad wydechem?? czyzbys gral w pilke w zawodach nike?? Cholera Maniek, nie wiaem o jakiej naklejce mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 no ta XJR jest Twoja?? pod siedzeniem masz emblemat XJR 1300 na atrapie po prawej stronie motocykla. Pod emblematem masz czarna okragla naklejke ze skorpionem i znaczkiem NIKE, zgadza sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi