kulka Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 dzien doberek.wczoraj caly dzien swiecilo slonce a dzis niebo jest troche zachmurzone,ale mam nadzieje ze nie popada.PZDR z dolnego slaska Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Hubert, nic nie bój. Sprawdziłem jadąc do Gostyni że jak wezmę parasol do kufra to nie pada w miejscu w którym aktualnie sie przemieszczam. Dziś do pracy też wziąłem, wystarczyło wyjść z domu i już widać niebieskie niebo. :P Gorzej że na miejscu sporo zniszczeń w tym pozarywane drogi. dzien doberek.wczoraj caly dzien swiecilo slonce a dzis niebo jest troche zachmurzone,ale mam nadzieje ze nie popada.PZDR z dolnego slaska Kulka, Ty jesteś ze Strzelina. Wg mapy GDDKiA coś tam grzebią w jezdni. Jak to wygląda naprawdę? Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) na pewno chodzi o wiadukt na dzierzoniowskiej. jeszcze jest i na razie nie widac ,zeby cos tam mialo sie w najblizszych dniach zmienic.spoko .reszta jest ok.tras wylotowe sa ok.jak cos to sluze pomoca.nie mieszkam w samym strzelinie a 16km. od. miedzy strzelinem a niemcza.[zarzyca].PZDR Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Z ostatniej chwili. Droga jutro może wyglądać różnie, ale sobota powinna pikna być! :clap: Również ze względu na pogodę :crossy: Spokojnej i bezpiecznej drogi! Kulka, pozwoliłem sobie na wszelaki słuczaj spisać Twój tel., zresztą czytasz wątek, to wiesz, gdzie nas szukać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) mniemam ze w przeslawetnym kletnie w slynnej moto knajpce he hea dzisiaj nawet nie padalo .mysle ze pogoda utrzyma sie i weekend bedzie udany.ja w sobote chce skoczyc do milocic kolo jelcza na jakis zlot ,podobno fajny i za free. Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ha! No i jak szybko się skończyło :wink: Ale za to intensywnie :D :smile: Zamelduję się tylko, bo przecie Hetmanowych opisów uprzedzał nie będę, a będzie o czym pisać :clap: I też dajcie znać po powrocie! Maciek, a Ty już chyba dojechałeś i co? :crossy: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Maciek, a Ty już chyba dojechałeś i co? :crossy: :cool: Miruś, wczoraj w nocy (ok. 0:30, bo po odwiezieniu Dorki do Kraka, postanowiłem free-styl'ować dalej do Wawy:-) meldowałem smsem Prezesowi, ale widać znów odbierze sms-a z 24h opóźnieniem :smile: Tak czy siak....jestem cały w Wawie :clap: Było superowo (jak zwykle) :D M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 To dobrze. Teraz zobaczymy, co dalej... :crossy: :D :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Za dziesięć szósta.Zdążyłem zobaczyć co w pracy.Jest dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Miruś, wczoraj w nocy (ok. 0:30, bo po odwiezieniu Dorki do Kraka, postanowiłem free-styl'ować dalej do Wawy:-) meldowałem smsem Prezesowi, ale widać znów odbierze sms-a z 24h opóźnieniem :D M. SMS doleciał do nas o 16.20 pod Rawą Mazowiecką. A Huberta odwołali z urlopu w trakcie jazdy powrotnej więc do poniedziałku proponuję go nie drażnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 SMS doleciał do nas o 16.20 pod Rawą Mazowiecką. toście się strasznie wlekli do tej Rawy bo koło zajazdu górskiego między Piotrkowem a Tomaszowem toście ino śmigneli punkt 15.30 a tak na marginesie,to sytuacja była prześmieszna ,bo właśnie wcinałem moją ulubioną karkówkę z kiszoniakiem i chrzanikiem w Górskim,i rozmyślałem jaka to wielka szkoda że nie mogliśmy się zobaczyć na wypadzie,a tu w oddali na betonówce od strony Piotrkowa widzę trzy pikujące sprzęty.Słuszna i charakterystycza postać Huberta na przodzie nie pozostawiała złudzeń kto tak przycina.Niestety gościa w środku nie poznałem natomiast trzyosobowy peleton tradycyjnie zamykał Hun. Zdążyłem tylko machnąć ręką,i uświadomiłem sobie że w sumie, to żeśmy się jednak spotkali. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 toście się strasznie wlekli do tej Rawy bo koło zajazdu górskiego między Piotrkowem a Tomaszowem toście ino śmigneli punkt 15.30 a tak na marginesie,to sytuacja była prześmieszna ,bo właśnie wcinałem moją ulubioną karkówkę z kiszoniakiem i chrzanikiem w Górskim,i rozmyślałem jaka to wielka szkoda że nie mogliśmy się zobaczyć na wypadzie,a tu w oddali na betonówce od strony Piotrkowa widzę trzy pikujące sprzęty.Słuszna i charakterystycza postać Huberta na przodzie nie pozostawiała złudzeń kto tak przycina.Niestety gościa w środku nie poznałem natomiast trzyosobowy peleton tradycyjnie zamykał Hun. Zdążyłem tylko machnąć ręką,i uświadomiłem sobie że w sumie, to żeśmy się jednak spotkali. :D SMS doleciał jak ruszaliśmy z postoju koło Rawy- trzeba było dać odpocząć 4-litrom. A gościem w środku peletonu była Aga.A tak między kęsami to nie wdziałeś przelatującego cienia ZRX-a po asfalcie? Bo Zbycho jak tylko wciągnął obiad to odpalił swój motolot i przepadł między TIR-ami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 A gościem w środku peletonu była Aga. Przepraszam koleżanke Agnieszkę za tego GOśCIA,te ciuchy motocyklowe czasami maskują subtelne kobiece kształty :icon_razz: A tak między kęsami to nie wdziałeś przelatującego cienia ZRX-a po asfalcie? Bo Zbycho jak tylko wciągnął obiad to odpalił swój motolot i przepadł między TIR-ami. ze Zbychem mieliśmy chwilowy kontakt w piątek (mam nadzieję że pomogłem swoim sms-em,bo dodzwonić się już nie mogłem),natomiast żadnego cienia nie zauważyłem,był natomiast mocny powiew wiatru :icon_question: ,więc może to akurat Zbycho włączył naddźwiękową :icon_razz: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Dobra,Pożary w robocie ugaszone, można zająć się powoli rzeczami przyjemniejszymi.Krótkie resume:przejechaliśmy około 1700 kilometrówStrat w ludziach nie stwierdzonoStraty w sprzęcie - klamka sprzęgła i lusterko.Posród korzyści należy odnotować:Wzrost umiejętności jazdy po wertepach, co szczególnie dotyczy Maćka i jego Intrudera (wersja cross) :icon_question:Miłe towarzystwoFantastyczne widokiŚwietną kuchnię naszj gospodyni. Szczególne podziękowania dla Mirka, który uratował nas przed niewątpliwą pomyłką, jaką byłoby nocowanie w ośrodku, gdzie początkowo planowaliśmy bazować. A w ogóle to dla wszystkich za wszystko :icon_exclaim:Relacja, jak dojdę do siebie ... Hubertps. Kombinujcie, co w przyszłym roku. W tym pewnie jeszcze gdzieś na jednodniowe wypady wyskoczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zanim, tradycyjnie, oddamy się lekturze hetmańskich esejów :wink: , dla smaczku tylko przypomnę przygodę z podzamcza Czocha, gdzie dzielny Hun996 gołymi rękoma zdusił atakującego nasze motocykle gada (już był owinęty na lagach!! :bigrazz: )Jak widać na zdjęciu, najprawdopodobniej był to młody jeszcze, sądząc po rozmiarach, serpento azzuro per sicura la motoOto on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi