jannikiel Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Potrzebuje nierdzewnych- utwardzane ja mam.Krzychu rozmawiales moze z Rychem n/t 749 bo stoja na aukcjach. Moze Ci jakie zdjecie podeslac- tylko musisz z Rychem pogadac odnosnie kosztow- bo chyba moj brat bedzie kolejnym Ducatisti:-))) Daj P.Boze by jutro sprzedal GSXR 1000!!!Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 jeszcze nie rozmawiałem - nie mam teraz kasi, a jak zacznę to już nie będę się mógł powstrzymać, żeby nie kupić. Dlatego decyzja- na razie odpuszczam sobie.Co do brata - oj daj Boże :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Kominy:Chłopaki, e-mail to ja posłałem do niego zaraz jak Muminek dał znać, że coś takiego wystawił, lecz się gość nie odzywa... obraził się czy co???----------------------------------------Zebatka:Jak już pisałem MIX jest najlepszy - piasta Al; wieniec - stal :bigrazz: ----------------------------------------Buteleczka:To poczekam, aż wpadniesz do PL, wypijemy po ....A dropsiki to może się jeszcze gdzieś wykopie....----------------------------------------Melvin tak zachwalałeś te Australijskie winka, że skusiłem się na jakiegoś Semillon chardonnay-a bo tego Hermitage-a nie było w Wieliczce i napiszę, że nie specjalnie mnie to winko poruszyło.... żeby nie napisać mocniej, bo mi się tu znowu obrazisz :icon_razz: -----------------------------------------Paweel czy można w Polsce kupić wina z regionu Sandomierza, albo Zielonej Góry??? Czy są tam tylko lokalne winnice??? Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Janek pisz co potrzebujesz, to może będę mógł wam pomóc, za nitami rozejrzę się jutro po garażu i dam Ci znać w poniedziałek, co znalazłem...Pozdro W Wa-wie jest podobniez sklep z firmowymi nitami i tam mozna kupic takie jak potrzebuje- pamietata moze nazwe firmy?? Ebal -Gebal-czy cóś takiego. Nie mam tych nitów, ale mogę ci kupić, cenę podam później jak zadzwonię do sklepu. Chyba że Muminek wcześniej się upora z problemem.Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 dostałem jeszcze jedną propozycję ze sklepu: Łańcuch DID 520VM G&B(106)- 377złŁańcuch DID 520ZWM G&B(106)- 498złłańcuch DID 520ERV3(106)- 603zł Zębatki:Sunstar przód(14)- 66złSunstar tył(43)- 86zł Sunstar tył(45-czterdzieści sześć nie jest produkowana)-86zł JT przód(14). 82złJT tył(43)- 105złJT tył(46)- 116zł Aluminium i duraluminium na tył:stealth alu(43)- 98złstealth dural(43)-192złObydwie nie występują w opcji 46Z, są jeszcze 41Z. Jeżeli chodzi o jakość i wytrzymałość to polecam sunstara.Przy zakupie kompletnego napędu udzielamy rabatu w wys.12% Jakieś Wasze komentarze, sugestie, podpowiedzi :bigrazz: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) ja bedę mógł zobaczyc dopiero koło 12 jak będę na tzw. "mieście" :bigrazz:jet tylko pytanie jakiej długości one mają być, lub jakiej grubości są blachy? - z tego co dzwoniłem do sklepu - cena za 1 szt w rozmiarze 4/10 to 50 gr/szt Edytowane 23 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Mumin, wynegocjuj dobrą cenę to weźmiemy 2 napędy Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 a co konkretnie Ci potrzeba? jakie zębatki i który łańcuch - to pogadam ze sklepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Janek, mogę ci załatwić nity zrywalne o wym. śr. 4mmxdł.6mm- w cenie 0,41zł brutto Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 niestety tych win w handlu nie ma przynajmniej ja nic niewiem ale ma cos sie zmienic , znam tylko jedną winnicę nazywa się Golesz ale oficjalnie wina chyba jeszcze niesprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Muminek - ty to jestes spec od zakupow; a powiem ci ze rzadko takie komplementy rozdaje bo nikt tak nie robi zakupow do motorku jak ja.........centuś krakowski :) moja opinia:zebatki wezcie ktore uwazacie za stozowne, ja mam lancuch ERV3 ale to dlatego ze jestem prozny egomaniak :buttrock: dla was seria VM w zupelnosci wystarczy, po co wyrzucac kase na wyscigowy lancuch do 600cc dychawicznej pyrkawy? :icon_razz: :bigrazz: :icon_razz: co do wina to nie win mnie za kazdy sikacz polska importuje; dobrze ze Grange Hermitage nie bylo bo by ci na lancuch kasy nie wystarczylo. on tu kosztuje od $350 w gore zalezy od roku. szukaj australijskich win '90 bo to byl swietny rok wy pracujcie a ja ide pucowac motorcześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Paweel ale to sandomierska, czy zielonogórska??? Może Dominik będzie coś wiedział o zielonogórskich winnicach,----------------------------------MuminekDo mojego trzeba wg instrukcji kółka: 15 Z i 46 Z, łańcuch 102 ogniwa DID 520VL2 Te ceny z motoseven, są lepsze od podanych przez Ciebie... no i łańcuch VM----------------------------------Melvin, to ja się chyba nigdy takiego wina nie napije :bigrazz: Chyba, że mi podasz jakie liczby wpadną dzisiaj w TOTKA, wszak wy wiecie wszystko 10 godzin wcześniej od nas, hihihihi Edytowane 23 Października 2006 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Postaram się dzisiaj zrobić kalkulację na DIDa ze strony mojej firmy dla Was. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 winnica Golesz jest w miescie Jasło koło Krosna ,robią takie winka http://www.winnica.golesz.pl/jpg/kntkt8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Dominik negocjuj i dawaj info jak sprawa wygląda. Dane do mojego moto masz w poście powyżej. Paweel dzieki za link, może skoczę tam w weekend jak bedzie w miarę przyzwoita pogoda... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi