Frencci Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Myślałem o tym od dawna, ale silników 900SS nie ma, czasami się pojawia na ebay za skandaliczne pieniądze. Może kiedyś, jako drugiego Dukata będę Wdowę wzmacniał. :icon_mrgreen: Kto to Darkstyx? Daj jakieś namiary mailem :buttrock: Franio- luknij na wykaz- member nr 107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlena Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Hej ludziska, jak tam po (chyba pierwszym w takim gronie) piwnym spotkanku warszawskiego kółka klekoczącego? Ja bawiłem się przednio i dziękuję wszystkim obecnym za miłe towarzystwo! Jak by co to chętnie powtórzę, pewnie już z nowym rokiem! Pozdro Hej Darek :buttrock: dlaczego przednio? Było super hehehe za niedogodności przepraszamy :biggrin: następnym razem będzie lepiej :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Franio- luknij na wykaz- member nr 107 Zgubiłem linka :banghead: Było super.. Ja nie mogłem, bo zaniemogłem :icon_twisted: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Juz sle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Hej ludzie - to chyba już teraz definitywnie koniec z jazdą ? Przywaliło na biało, przynajmniej zimę czuć :-) Nikt nie pisze, chyba wsztscy na sankach łoją! Edytowane 17 Grudnia 2009 przez musieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 deprecha na maxa!!!!!!!!!!!!!!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 e przynajmniej będe miała czas pomalować lusterka :icon_mrgreen: zima szybko minie, a wtedy.... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Przywaliło na biało, przynajmniej zimę czuć :-) I skończyło się kozakowanie na ulicach. Nikt mi dziś nie zajechał, nie wcisnął się i w końcu jeździłem szybciej niż pozostali :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Nikt nie pisze, chyba wsztscy na sankach łoją! niektórzy łoją w domu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikos Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 zima jest do bani... żyję WDW 2010. urlop zarezerwowałem.. :D:D:D Musieli jak tam moje cudo? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 zima jest do bani... żyję WDW 2010. urlop zarezerwowałem.. :D:D:D a tak odnośnie WDW 2010 czy ktoś bierze tę imprezę pod uwagę w swoim kalendarzu? dobrze by było wybrać się grupką (mniejszą lub większą) na Misano. do lata już niewiele czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 a tak odnośnie WDW 2010 czy ktoś bierze tę imprezę pod uwagę w swoim kalendarzu? dobrze by było wybrać się grupką (mniejszą lub większą) na Misano. do lata już niewiele czasu Ja biorę b. poważnie :) jeśli tylko da się motonga dotransportować na miejsce inaczej niż na kołach. We'll see :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 jeśli tylko da się motonga dotransportować na miejsce inaczej niż na kołach. Można też na plecach :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Można też na plecach :icon_mrgreen: Podnóżek będzie wbijał się w pewną część ciał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 zima jest do bani... żyję WDW 2010. urlop zarezerwowałem.. :D:D:D Musieli jak tam moje cudo? :) A Twoja sztunia stoi w ciepełku. Nowe aku czeka na półce, crashpady zamówione, trza by w końcu się zająć wydechami - tzn. zdjęciem i dostarczeniem Edziowi. Co do WDW - podobno PROBIKE organizuje wyjazd włącznie z transportem motocykli CATem na miejsce. Pewnie cena będzie kosmiczna, ale nic to. Jaro w zeszłym roku zrobił na 848 1500km od jednego przysiądnięcia więc jak widać da radę zrobić tą traskę. Ciekawe jak wypadnie porównanie kosztów benzyny i transportu ciężarówką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi