Frencci Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 To teraz załóż najładniejsze stringi, siadaj na Duku, zrób fotki i dawaj tutaj :buttrock: Siodło super, ale trzeba oblookać, jak się na nim prezentujesz :icon_mrgreen: No szkoda, po cholerę się glebił :banghead: Wiem, wiem- łatwo mówić. Musiał mieć japoniec niezłą presję przed wyścigiem. Ja chcę słońce i klekotać, klekotać...... :icon_evil: A tymczasem kilka fotek z Bieszczad: http://picasaweb.google.com/franekfilm/Bieszczady0909# Czy toto :biggrin: fajne rude to opiekunka Australijczyka ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Czy toto :biggrin: fajne rude to opiekunka Australijczyka ? :bigrazz: zgadza się :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Cool babka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Cool babka :flesje: Zajebista!!! :lalag: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Zajebista!!! :lalag: pozdr :notworthy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Zaje fajne siodło Kinia :), naprawdę dobra robota (napisz ile jeszcze taka imprezka kosztuje i czy to własny projekt czy ich). Franek - świetne widoki, niezły klimat. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 To teraz załóż najładniejsze stringi, siadaj na Duku, zrób fotki i dawaj tutaj :buttrock: Siodło super, ale trzeba oblookać, jak się na nim prezentujesz :icon_mrgreen: Nie mam opcji samowyzwalacza :icon_twisted: po za tym za zimno na stringi, wole strongi :wink: Zaje fajne siodło Kinia :), naprawdę dobra robota (napisz ile jeszcze taka imprezka kosztuje i czy to własny projekt czy ich). Też mi sie podoba :icon_mrgreen: a Duci jak się cieszy :crossy: Imprezka 390 zł z przesyłką- czas wykoniania do 7 dni. Projekt wyszedł ode mnie. Znalazłam kiedyś w necie zdjęcie z takim obiciem. Zrobili bardzo podobnie ( trochę materiał się różni- ale to akurat mi nie przeszkadza) Najważniejsze, że solinie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Już mnie dół przeszedł... jak sobie przypomniałem wczorajsze mego Klekotka odpalanie u Ryśka w kuchni :icon_mrgreen: :icon_biggrin: :buttrock: ...., a i Wasze wsparcie te dodało mi otuchy... a i tak Ducaty górą w Stoksportach hahahahahahaha...Trzymajta się ...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Janek, ty nam napisz, czy w stocksportach Ducaty jadą bez tych cholernych zwężek i odważników?? Bo zwężka w WSBK z 60mm na 48mm w dolotach to wcale nie mało. Ten sprzęt przecież zdławiony jest, jak cholera. Pamiętam w XT600e miałem zwężkę rodem z NRD i ucinało jej to ładnych parę koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Już mnie dół przeszedł... jak sobie przypomniałem wczorajsze mego Klekotka odpalanie u Ryśka w kuchni :icon_mrgreen: :icon_biggrin: :buttrock: :icon_twisted: to była piękna sprawa, cały czas słyszę tą muzykę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Oho, czyżby kot się sprzedał i zostały dokonane oględziny :biggrin: . Dzwięk, jakby czorty na kotłach w piekle grały. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Oho, czyżby kot się sprzedał i zostały dokonane oględziny :biggrin: . Dzwięk, jakby czorty na kotłach w piekle grały. :lalag: :icon_razz: coś w tym jest :biggrin: do weekendu trza czekać:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Też mi sie podoba :icon_mrgreen: (...) Kinia musisz jeszcze objeździć siodło i dać znać jak tam najważniejsza część ludzkiej egzystencji :biggrin: , czy jej jest wygodnie :smile: pozdrawiam Ps. Naprawdę śliczne :) :flesje: Edytowane 27 Października 2009 przez RuBBeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Każdy jakiś upominek na gwiazdkę dla swojego sprzęta szykuje. Mój już trochę dostał w tym roku: nowe paski, oponkę, karbonowy tylny błotnik i osłonę sprzęgła. Teraz aby zrekąpensować nudny kilkumiesięczny postój w garażu dostał wypatroszone tłumiki made by Edek, co by się mu lżej gazy puszczało. Ależ to teraz ładnie popiarduje, już nie mogę się doczekać aż wyjadę na ulicę. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) A tymczasem kilka fotek z Bieszczad: http://picasaweb.google.com/franekfilm/Bieszczady0909# Piękna Ci ta nasza Polska...!!! :clap: A my wróciliśmy z Sandomierza. Było super choć według niektórych to za słabe słowo,żeby oddać atmosfere tego spotkania. Oto kilka fotek made by Brandoo(!!!) : http://picasaweb.google.pl/mwasiak80/Sandomierz# Edytowane 27 Października 2009 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi