jurjuszi Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Coś często tam bywasz :) No bywam, bo często tamtędy przejeżdżam to i zajrzę na fajka i pogaduchy :) pozdr Edytowane 12 Października 2009 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 często tamtędy przejeżdżam to i zajrzę na fajka i pogaduchy :) Na ploty zwyczajne i tyle :) Mam nadzieję niepedko teraz zajrzeć do chłopaków, chyba, że też na ploty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Też tak myślałem, że może być jakaś przyczyna "palenia". ale zaraz po podłaczeniu reg. sprawdzałem napięcie na aku i nawet nie drgnęło. Czy możliwe jest żeby coś spaliło regler w czasie ok 5 sek? wydaje mi się to mało prawdopodobne i dlatego stwierdziłem że go nie naprawili. No właśnie, może poprostu nic nie idzie z alternatora :-))) Jak masz spalony regler to zazwyczaj napięcie wywala w rewiry 15-17 Volt i gotuje akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Nie mam na czym :( chyba, że wpuścicie Virago 535 :) heheheh... Wpadnij puszką... albo pogadaj z Edkiem, byc może bedzie jechał autem (taki będzie madafaka) .... hahaha... zapytaj w Motodromie w brzezinach albo może tu... http://www.allegro.pl/item761169866_aprili...an_naprawa.html tylko że spory kawałek do gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 No właśnie, może poprostu nic nie idzie z alternatora :-))) Jak masz spalony regler to zazwyczaj napięcie wywala w rewiry 15-17 Volt i gotuje akumulator. No własnie! u mnie napiecie po "spaleniu" reglera dochodziło do 25V. Joe_bar pomierzyłes te napięcia na fazach alternatora? Moze ustarki w złym miejscu szukasz? Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Hej Desmo-zakręceni. 24.10.2009 jest impreza organizowana przez Motor-Land w Pomiechówku k. Nowego Dworu Mazowieckiego. (dojazd: Brody Ul. Topolowa). Na Imprezie co prawda Ducatami nie polatamy, ale za to, kto ma quada, lub też nie ma a chciałby pojeździć będzie zorganizowany tor (około 4ha) konkursy, jazdy testowe quadami o poj. 150, 250, 300, 500, ognisko, grill. Można też będzie nabyć taki po testowy egzemplarz w dobrej cenie. Start od 10, ja będę z 250 też będzie można pojeździć. Tak więc Ducati na weekend 24.09.09 na bok i ogień w lasy :) Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Wpadnij puszką... albo pogadaj z Edkiem, byc może bedzie jechał autem .... hahaha... zapytaj w Motodromie w brzezinach albo może tu... http://www.allegro.pl/item761169866_aprili...an_naprawa.html tylko że spory kawałek do gościa Puszką mi się nie chcę. Nie lubię jeździć samochodem. Jedzie się ciągle 40 km/h za jakąś ciężarówką czy Żukiem, jak wyprzedzisz to zaraz "wahadełko" albo korek. Do dupy z taką jazdą. Jeśli już to jakiś pociąg. Co do owego lakiernictwa, to odległość nie jest kłopotem. Plastiki mam już zdjęte, wrzucam w karton i wysyłam DHLem. Chodzi mi o to czy ktoś ma sprawdzonego fachowca, co zrobi dobrze. Nie musi być mega tanio wolę, żeby było porządnie. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 ja mam kolesia który kleji i maluje nawet nie zły jest tyla że pod Białymstokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 O tototototo... Do Białegostoku daleko nie jest. Właśnie chodzi mi o sprawdzonych ludzi :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Nic się nie stało. Ulepszam posezonowo (choć w sumie to przerwa w sezonie jedynie) Stwierdziłem tylko, że coś puka przy hamowaniu. Podejrzewałem główkę ramy i faktycznie okazało się, że łożyska już się nie nadają (w końcu mają 10 lat), no i jak już zdjąłem lagi to w pijackim widzie zacząłem rozkręcać co się da :) pozdr A to spoczko :wink: Ja też planuje kilka innowacji tylko nie wiem kiedy zacząć. U nas zapowiadają od środy śniegi :icon_eek: nie oglądam telewizorni od miesiąca, więc mam nadzieje, że to tylko pomówienia :icon_evil: Acha, mam pytanie- znacie może jakąś dobrą firmę tapcerską?? Chodzi głównie o obicie kanapy motocyklowej. Mam fajną koncepcje, ale ktoś musi się naprawdę znać na rzeczy. Kiedyś pamiętam przeglądając allegro widziałam oferte gostka, który robi takie rzeczy. Wysyła się do niego kanape z wzorem i on odsyła gotowca. Kika osób mi mówiło, że koleś jest dobry. Niestety nie mogę go teraz znaleść na aukcjach, zna ktoś może? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Acha, mam pytanie- znacie może jakąś dobrą firmę tapcerską?? a ja mam sugestię: forum nie kończy się na jednym wątku dukatów. hasło dla wyszukiwarki - "tapicer" jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 jesz..wiesz... :icon_mrgreen: że w tym wątku wszyscy o wszystkim, tak się już dawno przyjęło...tu tak ciepło i rodzinnie :crossy: W myśl tego co piszesz, powinno się wyrzucić połowę postów z tego wątku, wystarczy spojrzeć na kilka postów wyżej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a ja mam sugestię: forum nie kończy się na jednym wątku dukatów. hasło dla wyszukiwarki - "tapicer" jsz A ja mam sugestię też- koleżanka pyta, to się odpowiada. Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Kiedyś pamiętam przeglądając allegro widziałam oferte gostka, który robi takie rzeczy. Wysyła się do niego kanape z wzorem i on odsyła gotowca. Kika osób mi mówiło, że koleś jest dobry. Niestety nie mogę go teraz znaleść na aukcjach, zna ktoś może? Pozdr. Gość chyba na 100% z Rybnika. Widziałem jego robotę. Jak dla mnie rewelacja, ale nie znam dokładnych namiarów. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Kiedyś pamiętam przeglądając allegro widziałam oferte gostka, który robi takie rzeczy. Wysyła się do niego kanape z wzorem i on odsyła gotowca. Kika osób mi mówiło, że koleś jest dobry. Niestety nie mogę go teraz znaleść na aukcjach, zna ktoś może? http://www.mariomoto.pl/ Robił siodło do Wdowy. Gość konkretny i fachowy, mogę spokojnie polecić :lalag: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi