pablo70 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 "..... ponieważ chcemy kupić 2- cylindrowego klasyka na wałkach królewskich z Desmo... " Janku - pamiętam jak pytałem Cię u Ryśka o takie coś - i teraz rozumiem że na przyszłorocznych Dniach Jedwabnego zobaczymy np. 900 Mike Hailwood Replicę jedyną w Polsce ?? :clap: , a tak na marginesie, to gdyby Rysiek opchnął jeszcze choć część tych swoich "skarbów" to jeszcze może na GT750 by starczyło :buttrock: Cytuj DESMOBSESSION www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Czy dobrze kojarzę, że 900NCR też były na wałkach? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) MHR, to MHR, a nie MHR-E, czy NCR... Dla mnie Mike Hailwood Replica to 2 wersje: 900 i 1000,na wałkach królewskich, potem podobne w nazwie MHR-E( evoluzione) na paskach sprzedawane przez Internet 2000 sztuk, a NCR to już różnie- bo jak kiedyś napisałem, NCR- Nepoti - Carraci - Racing to take facety co robią wsio z Ducatamy począwszy od wczesnych lat 70-tch,czyli ery wałkowych...no a i Ben Bostrom też jeźdzł NCR i też jakby się uprzeć to 900- tką tylko że miała jakieś 188 KM :-)))), mam nadzieję że trochę Wam zamieszało we łbach... A teraz uwaga jest takie Ducati 999 RS o pojemności ok. 1240 i ma 4 gaźniki i robi 100 km/h w ok. 1, 68 sek. , ciekawe czy wieta o czem mówie ? Prawidłowa odpowiedź premiowana będzie specjalnym łykiem specjalnego mego napoju, bez popitki i na raz...w przyszłej Desmostodole...Pozdr. Janek. Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 A teraz uwaga jest takie Ducati 999 RS o pojemności ok. 1240 i ma 4 gaźniki i robi 100 km/h w ok. 1, 68 sek W pale mi się to nie mieści :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Pablo70, jak wygrasz, to tym razem szachana walniesz jak stary, a nie naparstkiem... Nazwisko gościa co na tym ustrojstwie jezdzi, jest podobne do nazwiska ojca słynnej Mercedes, co mercedes wziął od niej nazwę, ale nie tako same, tylkoj podobne...no...no... Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 MHR, to MHR, a nie MHR-E, czy NCR... Dla mnie Mike Hailwood Replica to 2 wersje: 900 i 1000,na wałkach królewskich, potem podobne w nazwie MHR-E( evoluzione) na paskach sprzedawane przez Internet 2000 sztuk, a NCR to już różnie- bo jak kiedyś napisałem, NCR- Nepoti - Carraci - Racing to take facety co robią wsio z Ducatamy począwszy od wczesnych lat 70-tch,czyli ery wałkowych...no a i Ben Bostrom też jeźdzł NCR i też jakby się uprzeć to 900- tką tylko że miała jakieś 188 KM :-)))), mam nadzieję że trochę Wam zamieszało we łbach... A teraz uwaga jest takie Ducati 999 RS o pojemności ok. 1240 i ma 4 gaźniki i robi 100 km/h w ok. 1, 68 sek. , ciekawe czy wieta o czem mówie ? Prawidłowa odpowiedź premiowana będzie specjalnym łykiem specjalnego mego napoju, bez popitki i na raz...w przyszłej Desmostodole...Pozdr. Janek. Janek czy to będzie coś takiego?? http://jolinkdragracing.web-log.nl/ tylko żę tu jest 1,24 sek do 100 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) Noooo Joe Bar masz całkowitą rację, ja pamiętałem wcześniejsze dane jeszcze z 888 i się mi porąbało..., no to masz darmego łyka , no i oczywiście Witamy w Desmostodoła 2010...chyba że wcześniej :-). Wygrywa w cuglach Joe Bar... Pozdr. Janek.P.S. A za karę- za mój błąd- nie będę pił wcale.... Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Noooo Joe Bar masz całkowitą rację, ja pamiętałem wcześniejsze dane jeszcze z 888 i się mi porąbało..., no to masz darmego łyka , no i oczywiście Witamy w Desmostodoła 2010...chyba że wcześniej :-). Wygrywa w cuglach Joe Bar... Pozdr. Janek.P.S. A za karę- za mój błąd- nie będę pił wcale.... Super super. czyli już zapisuję w kalendarzu "wypad na Desmostodołę 2010" Ciekawe czy moje gardło wytrzyma ten specyfik. Chociaż myślę że będzie "okazja" prędzej np na desmoweekend made by Probike :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Joe- najwazniejsze to nie palic podczas degustacji. Ludzie mowia, ze ponoc na tym ruskie rakiety strategiczne ziemia-powietrze najlepsze czasy do setki mialy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 MHR, to MHR, a nie MHR-E, czy NCR... Dla mnie Mike Hailwood Replica to 2 wersje: 900 i 1000,na wałkach królewskich, potem podobne w nazwie MHR-E( evoluzione) na paskach sprzedawane przez Internet 2000 sztuk, a NCR to już różnie- bo jak kiedyś napisałem, NCR- Nepoti - Carraci - Racing to take facety co robią wsio z Ducatamy począwszy od wczesnych lat 70-tch,czyli ery wałkowych...no a i Ben Bostrom też jeźdzł NCR i też jakby się uprzeć to 900- tką tylko że miała jakieś 188 KM :-)))), mam nadzieję że trochę Wam zamieszało we łbach... A teraz uwaga jest takie Ducati 999 RS o pojemności ok. 1240 i ma 4 gaźniki i robi 100 km/h w ok. 1, 68 sek. , ciekawe czy wieta o czem mówie ? Prawidłowa odpowiedź premiowana będzie specjalnym łykiem specjalnego mego napoju, bez popitki i na raz...w przyszłej Desmostodole...Pozdr. Janek. Ja wiem ja wiem!!! Wybierz mnie, wybierz mnie!!! 999 RS 04 to nic innego jak superbike w sensie specyfikacji wyścigowej. Caratteritiche tecniche Ducati 999 RS04 Telaio - Traliccio in tubi d'acciaio Sospensione anteriore - Forcella anteriore pressurizzata Öhlins rovesciata da 42mm Sospensione posteriore - Forcellone bibraccio in Alluminio con mono-ammortizzatore Öhlins Freni anteriori - Brembo - Dischi flottanti da 290 - 305mm ventilati Freno posteriore - Brembo - Disco flottante da 218mm ventilato Pneumatico anteriori - Pirelli - 12/60-420 (16,5") Pneumatico posteriore - Pirelli - 19/67-420 (16,5") Capacità serbatoio - 23,9Lt Peso a secco - 164kg (con acqua ed olio) Interasse - 1440mm Lunghezza - 2060mm Larghezza - 678mm Motore Motore - Testastretta - Bicilindrico a L di 90° Cilindrata - 999cm2 Potenza all'albero - 189CV a 12500 giri/min Velocità massima - 305km/h Alesaggio x corsa - 104mm x 58,8mm Distribuzione - Desmo, doppio albero a camme in testa Valvole - 4 per cilindro Alimentazione - Iniezione elettronica Iniettori - Magneti Marelli IWF1, un iniettore per cilindro Cambio - 6 velocità Frizione - Multidisco a secco Lubrificazione - Forzata ad ingranaggi, raffreddamento con radiatore Joe- najwazniejsze to nie palic podczas degustacji. Ludzie mowia, ze ponoc na tym ruskie rakiety strategiczne ziemia-powietrze najlepsze czasy do setki mialy :icon_razz: Ale ruscy zaprzestali stosowania bo wtryski wypalało :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dobra chłopaky, nie będzie mnie ok. tydzień, do szkół jadę... Pozdr. Trzymajta się...Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 No i już zaklepane -dziś byłem w Probiku w Michałowicach zarejstrowałem i opłaciłem za siebie i Basię DESMOWEEKEND 2009 w Mszczonowie -to znów się spotkamy w większej grupie :buttrock: :clap: :flesje: . Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) No i już zaklepane -dziś byłem w Probiku w Michałowicach zarejstrowałem i opłaciłem za siebie i Basię DESMOWEEKEND 2009 w Mszczonowie -to znów się spotkamy w większej grupie :buttrock: :clap: :flesje: . Fajnie, fajnie ale z przejazdem autokarem to już przegięli :biggrin: Jakby doklekotać na miejsce prezentacji nie można było. Chyba zweryfikujemy ich plany. :crossy: Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez rafi-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Dobra chłopaky, nie będzie mnie ok. tydzień, do szkół jadę... Promujesz Dukaty od 1.09? :icon_mrgreen: Rozumiem, że edukacja od najmłodszych lat :notworthy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 No i już zaklepane -dziś byłem w Probiku w Michałowicach zarejstrowałem i opłaciłem za siebie i Basię DESMOWEEKEND 2009 w Mszczonowie -to znów się spotkamy w większej grupie :buttrock: :clap: :flesje: . No i jam też już się zaklepał :) na te klekotanie. Się zobaczy co tam takiego super będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi