Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) co do koloru - zgadam się, Panowie dobrze dobrali i zrobili całkiem dobrze to malowanie :flesje: tylko owiewka mnie juz denerwuje i chyba ją zdejmę już :banghead: żeby zaczęła się całość komponować Edytowane 16 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Melvin, my tu mamy Wyborową wyborową z ziemniaka... :banghead: Żadnych takich wynalazków z eukaliptusa nie pijamy, hihihi widzisz, ty sobie robisz jaja a ja sie powaznie pytam; ale ty sie smiej, bajoku a ja ide zrobic flaszce fotke i zaraz wracam a co do paliwa to czuje sie urazony i psa na ciebie spuszcze ze mi nie wierzysz. juz wam wiecej nic nie powiem, lejcie 100 okt shell i niech wam na zdrowie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Krzyśku, stoi też takie w MotoFunie, ale moja by mi walizki za drzwi wystawiła, gdybym czymś takim do domu przyjechał... małymi kroczkami do celu dojdziemy... Pozdro. Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 wiem, panienki kosztuja :cool: ale w przypadku motoru nie chce przeplacic zdrowiem ty wiesz ile chiropraktor spiewa za sesje? nie wiem - i nie wiem czy chcę wiedzieć :P Ale taki jest "lajf" :banghead: jak to mówią starozytni górale (bez urazy do nikogo)W sumie inna mądrość ludaowa mówi: że za darmo to nie ma juz nic, nawet w zęby nie chcą dać bez niczego :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wracając do tematu paliwa to ja na Monsterach nawinąłem już grubo ponad 50 tys. km i cały czas jeżdżę bez problemów na 95. Raz tylko na próbę miałem miesięczny okres zalewania 98. Różnicy w pracy silnika jak i w spalaniu nie ma. Nauczyłem się tylko nie zalewać paliwa ze stacji należących do hipermarketów, które są kilkanaście groszy tańsze. Raz tak zrobiłem i ledwo do domu dojechałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 No to już się nie obrażaj, bo ja mam umysł badawczy i drążę temat do bólu... wrzucaj info na temat tych benzyn... Seba leje 95 do monstera a 100 do gardła, :-)))) Dawaj te flaszkę... obejrzymy to cudo... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ... Seba leje 95 do monstera a 100 do gardła, :-)))) Seba, a nie jest na odwrót :banghead: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Wracając do tematu paliwa to ja na Monsterach nawinąłem już grubo ponad 50 tys. km i cały czas jeżdżę bez problemów na 95. Raz tylko na próbę miałem miesięczny okres zalewania 98. Różnicy w pracy silnika jak i w spalaniu nie ma. Nauczyłem się tylko nie zalewać paliwa ze stacji należących do hipermarketów, które są kilkanaście groszy tańsze. Raz tak zrobiłem i ledwo do domu dojechałem... nareszcie glos rozsadku - dzieki za wsparcie :banghead: bo z tymi klownami to dojsc do ladu nie mozna Dawaj te flaszkę... obejrzymy to cudo... masz tu; fotki na chybcika i reka drzala bo mi wara wisi ale musze wyjsc i jechac wiec nic z tego...na razieale wroce :flesje: http://static.flickr.com/115/271118149_67d54dac76_b.jpg http://static.flickr.com/115/271118149_67d54dac76_o.jpg http://static.flickr.com/96/271118147_ec19663f29_o.jpg Edytowane 16 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 bez przesady żaden australak wody nie spuszcza . ale są bardzo dobre a po ostrej jezdzie w taki jesienny dzień to bardzo dobra byłaby Vatra czyli hernbatka Góralska do dostania w Makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 bez przesady żaden australak wody nie spuszcza Poczytaj o Grange Hermitage; ciekawe dla konesera a tu cos z wlasnego pdworka (rozwazamy to z sebem w "przyklejonym ducati" watku :banghead: http://static.flickr.com/115/271118149_67d54dac76_b.jpg http://static.flickr.com/115/271118149_67d54dac76_o.jpg http://static.flickr.com/96/271118147_ec19663f29_o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Heloł. Ja leje 95 i nie przeszkadzalo mi to w niczym.Probowalem i Shell VPower 99 ale jakos tak 'twardo i sucho' chodzil silnik.Mialem wrazenie, ze cos mi wybuchnie w nim. 95 jest ok. Co do korkow spustowych oleju. U mnie jest z prawej strony jeden, bez magnesu ale nim nie splywa caly. Jest jeszcze jeden pod spodem ale on jest z takim 'obrotowym' magnesikiem na ktorym osadzaja sie opilki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 a z czego robisz to wino? owocowe, wielokwiatowe czy może pestkow? :banghead: A z bobu - baaarrdzo dobre...he,he,he Widze muminek, że swój chłop jesteś --> "triple destilated" --> robie takie na 90-92%alk. jak się udo... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Oj chyba Melvin ma dziś jakieś kłopoty sercowe... po tej sobocie z laskami...??? Jakiś taki nerwowy... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ja tez do Monsteraka leję najczęsciej 95 z orlenu a do Daytony to Alimate z BP dużo lepiej chodzi i wydech robi sie taki jasniutki ..... Melvin fajna ta Twoja Wyborowa w polsce takiej niewidziałem ale zapytam przedstawicielkę ..... i tak myslę że jak bym był w Australi to też ślinił bym sie na tą Wyborową ale w polsce to jest dosc droga i słabo sie sprzedaje . jest bez nalewaka i jakas taka gryząca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Paweel, przecież ta nowa Wyborowa, w butelce taliowanej jest całkiem, całkiem jak na mój gust, lepsza od łódki i innych importów... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi