Frencci Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 http://www.zamekgolub.pl/ Tutaj sa podstawowe ceny. Mozna doliczyc np. pokaz rycerski ale ten koszt musimy podzielic na wszystkich- podobnie jak zestaw jedzenia czy zwiedzanie Torunia. To byla wstepna informacja z potwierdzonym na 100% przez zamek terminem. Tak niewiele jest imprez dukatowych, i mysle, ze jest wystarczajaco duzo czasu aby cos schomikowac ;-] Wiadomo jak jest przeciez :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Kup sobie Monstera a Monsterka oddaj smoczycy będzie wam łatwiej się z bagażami pomieścić. :biggrin: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 My pewnie po Edka i Baśkę zajadziem...to mało km. w bok jest, ale do maja trochę czasu jest- i tak w maju będę miał urwanie głowy- komunia mej córki się zbliża..., ale się wybiorę...Pozdr. Janek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 My pewnie po Edka i Baśkę zajadziem...to mało km. w bok jest, ale do maja trochę czasu jest- i tak w maju będę miał urwanie głowy- komunia mej córki się zbliża..., ale się wybiorę...Pozdr. Janek . Janku przez Ostrołękę,Przasnysz,Mławe macie 242km, do nas do Modlina macie 165km a od Modlina do Golubia mamy 145km więc w sumie zrobilibyście około 310km czyli o ponad 60km więcej niż normalnie ale wiecie że macie do nas zaproszenie i będzie nam bardzo miło jak będziemy mogli jechać razem większą ekipą i tak jak wcześniej pisałem może jeszcze jacyś ludzie z Warszawy i okolic do nas dołączą.Może niezła ekipa się z Mazowsza zbierze :buttrock: :crossy: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Spoko, spoko Radek/Konrad z Wawy żadnej sroce spod ogona nie wypadł. To od około 3 lat "Warszawski Łącznik" klubu Desmo Obsession. :biggrin: Edzio, a myslisz ze dałoby się kulturalnie zbebeszyś wydechy w Hondzie Shadow 750C. Mam takiego szwagra co jeździ na czyms takim ale ... spokojnie, ma żone i dziecko. :icon_mrgreen: Edytowane 24 Stycznia 2009 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Może niezła ekipa się z Mazowsza zbierze :buttrock: :crossy: Tak czytam i dochodzę do wniosku, że nie można wymiękać z takiego spotu :buttrock: Janek Klekot, Rysiek, Basia, Edzio, Franek. Kto jeszcze :crossy: ??? Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Spoko, spoko Radek/Konrad z Wawy żadnej sroce spod ogona nie wypadł. To od około 3 lat "Warszawski Łącznik" klubu Desmo Obsession. :biggrin: Edzio, a myslisz ze dałoby się kulturalnie zbebeszyś wydechy w Hondzie Shadow 750C. Mam takiego szwagra co jeździ na czyms takim ale ... spokojnie, ma żone i dziecko. :icon_mrgreen: Trzeba by ten komin dokładie obejżeć i się zastanowić czy nie będzie potrzeby ciąć widocznych chromów jeśli nie to wszystko jestem w stanie przerobić ,a cięcie chromów i ponowne spawanie nawet spoiwem chromowo niklowym podejżewam że będzie widoczne nawet po spolerowaniu.Ale jestem otwarty na nowe doświadczenia :biggrin: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Tak czytam i dochodzę do wniosku, że nie można wymiękać z takiego spotu :buttrock: Janek Klekot, Rysiek, Basia, Edzio, Franek. Kto jeszcze :crossy: ??? I mnie, mnie jeszcze wezcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 I mnie, mnie jeszcze wezcie :) i o mnie nie zapomnijcie.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 I mnie, mnie jeszcze wezcie :) Nie zapomnij o Daisy, mieciutka skrzyneczka bedzie czekac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie zapomnij o Daisy, mieciutka skrzyneczka bedzie czekac :biggrin: Oj, boje sie ze jakis rycerski zabobon sprawi, ze zostane posadzony o czary i splone na stosie, bo brzecierz sama podroz to nie problem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Powiem Jej jak dorosnie lub w Wigilie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No to trza kasiórkę zbierać...no i prawdopodobnie na 1 noc zostaniem, no i babe trza przygotować, albo powiem jej że ide po gazete do kiosku:-))...Edek takiego dylematu ni ma mówi że idzie po gazete, a Baśka- to ja jadę z Tobą :icon_mrgreen: :icon_razz: Pozdro Ducato-maniaki.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Tak czytam i dochodzę do wniosku, że nie można wymiękać z takiego spotu :buttrock: Janek Klekot, Rysiek, Basia, Edzio, Franek. Kto jeszcze :crossy: ??? A ja? A ja? :crossy: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A ja? A ja? :crossy: pozdr Dopisz się. I Gomez. Będzie wstępnie wiadomo, jaki orszak z Mazowsza na zamek wyruszy :buttrock: :buttrock: :buttrock: P.S. Balzaku? Gdzie jesteś??? Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi