rafi-r Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Hej, dzieki za odpowiedz. Dokladnie tak jest Lewy/Prawy gwint plus odrotnie kontrujaca nakretka. tez sprawdzalem rizome i tez ma gwinty lewy i prawy. Musze jeszcze popatrzec na rozmiar sruby i jesli pasuje to zamawiam !!! Luc PS. Jeszcze jedno, Lustro od rizomy kosztuje 252 zl na PJs parts, oryginal do Ducati 220 zl w Probike. Polityka cenowa i marketingowa firmy Probike mnie zadziwia :biggrin: Zwlaszcza porownanie rizomy do oryginalu ma sie jak piesc do nosa. LucOryginały warto zachować. Dziś nikt ich nie używa, a za kilka lat będą miały wartość kolekcjonerską lub pchlo-targową, się zobaczy :biggrin: Ducati ma chyba taką politykę aby oryginały wyglądały ... za to akcesoryjne miodzio.Ja mam np lustra Ducati Performance i są rewelka.Za to gripy i klamki kupię Rizoma bo ładne i wyglądają na solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 My tu gadu gadu, i przegapili pewnie Worldsuperbikes w Misano...W pirwszym wyscigu Baylis trzeci , Nojkirśner pierwszy , drugi Corser,za to w 2 wyscigu: Xaus( nazwany przeze mnie HAU), Biaggi, Baylis- Hura!!!!Forza Ducati!Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Co myslicie o tym?:http://cgi.ebay.co.uk/2003-DUCATI-998-BIP-...9QQcmdZViewItem Sam nie szukam ale moze komus sie przyda.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 dzieki za odpowiedz. Dokladnie tak jest Lewy/Prawy gwint plus odrotnie kontrujaca nakretka. tez sprawdzalem rizome i tez ma gwinty lewy i prawy. Musze jeszcze popatrzec na rozmiar sruby i jesli pasuje to zamawiam !!! śruba to chyba M10 o ile dobrze pamiętamKris Co myslicie o tym?:http://cgi.ebay.co.uk/2003-DUCATI-998-BIP-...9QQcmdZViewItem Sam nie szukam ale moze komus sie przyda.Pzdr no ładne moto - tylko kiedy jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 dzieki za odpowiedz. Dokladnie tak jest Lewy/Prawy gwint plus odrotnie kontrujaca nakretka. tez sprawdzalem rizome i tez ma gwinty lewy i prawy. Musze jeszcze popatrzec na rozmiar sruby i jesli pasuje to zamawiam !!!śruba to chyba M10 o ile dobrze pamiętamKrisno ładne moto - tylko kiedy jeździć? Planuje spot w miescie w centralnej Polsce- BoatCity - nie bedzie wymowki- po polowie wiekszosc bedzie miala (+-). Bedzie zwiedzanie palarni kawy Gorana i napijemy sie prawdziwej kawy a nie zmiotek, ktore sa sprzedawane w sklepach. Nie wczesniej jednak niz za dwa tygodnie. Dam info, na pewno bedzie na 'stronie'.Pisz jak sie Desmomaluch chowa :evil: Jaca-Glaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Planuje spot w miescie w centralnej Polsce- BoatCity - nie bedzie wymowki- po polowie wiekszosc bedzie miala (+-). Bedzie zwiedzanie palarni kawy Gorana i napijemy sie prawdziwej kawy a nie zmiotek, ktore sa sprzedawane w sklepach. Nie wczesniej jednak niz za dwa tygodnie. Dam info, na pewno bedzie na 'stronie'.Pisz jak sie Desmomaluch chowa :evil: Jaca-Glaca o to mi się podoba :) tylko czy w weekend (może lepiej będzie e z frekwencją)?Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 o to mi się podoba :) tylko czy w weekend (może lepiej będzie e z frekwencją)?Kris Oczywizda- sob lub niedz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Hehehe... to tak jak u nas.... na wiadomość o spotkaniu zapoznawczym odpisało sztuk 2 ownersów.... czy ludziska skrzynek pocztowych nie sprawdzają... cała nadzieja w nowych klubowiczach. Shaja i Jeszua liczymy na was....Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Shaja i Jeszua liczymy na was.... Ej, no... po pierwsze: jeszcze nie kupiłam, po drugie co mi zaraz jeszuę dopinacie? On jeździ BMW ;pa poza tym, to ja jestem bardzo mało dyspozycyjna osobą :flesje: Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Planuje spot w miescie w centralnej Polsce- BoatCity - nie bedzie wymowki- po polowie wiekszosc bedzie miala (+-). Bedzie zwiedzanie palarni kawy Gorana i napijemy sie prawdziwej kawy a nie zmiotek, ktore sa sprzedawane w sklepach. Nie wczesniej jednak niz za dwa tygodnie. Dam info, na pewno bedzie na 'stronie'.Pisz jak sie Desmomaluch chowa :evil: Jaca-Glaca super!!! :biggrin: hahaha, czy bedzie nagroda za najkrotsza trase?? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 super!!! :D hahaha, czy bedzie nagroda za najkrotsza trase?? :DTak w nagrodę organizujesz wyżywienie i zakwaterowanie :clap: Gratulujemy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 super!!! :icon_biggrin: hahaha, czy bedzie nagroda za najkrotsza trase?? :clap: He he, to juz mamy trzech zawodnikow. Tak czy inaczej na pudle staniesz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Widziałem dziś w Poznaniu białą 848... ślicznotka, i ten dźwięk... zaraz za nią jechał koleś na gumie na Yamaszce chyba R1 albo R6 i nie zrobił na mnie nawet połowy tego wrażenia co sama przegazówka 848 :clap: :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Widziałem dziś w Poznaniu białą 848... ślicznotka, i ten dźwięk... zaraz za nią jechał koleś na gumie na Yamaszce chyba R1 albo R6 i nie zrobił na mnie nawet połowy tego wrażenia co sama przegazówka 848 :clap: :icon_biggrin: :icon_mrgreen:Masz gust.Spamujesz co prawda ale masz gust........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdq Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Planuje spot w miescie w centralnej Polsce- BoatCity - nie bedzie wymowki- po polowie wiekszosc bedzie miala (+-). Bedzie zwiedzanie palarni kawy Gorana i napijemy sie prawdziwej kawy a nie zmiotek, ktore sa sprzedawane w sklepach. Nie wczesniej jednak niz za dwa tygodnie. Dam info, na pewno bedzie na 'stronie'. :D Jaca-GlacaWitamtylko pliiiiska :D jeszcze w lipcu, bo pierwsze 2 tygodnie sierpnia będę ducat`owo "out of order" :D Pozdro VDQ Edytowane 2 Lipca 2008 przez vdq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi