Desmo- korek Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Mysle ze wszystkie aspekty tej sprawy wyjasnimy sobie w Bialokoszu, a od Krakowa wcale sie nie odcinam. Tak jakos wyszlo ze na necie znalazlem najpierw Jacka. Poza tym Jaca mnie przygarnal mimo ze nie jezdze na codzien Ducatem ( to sprzet zony). A ja obecnie latam na RSV 1000 R ( niby wloch ale nie Ducati) ale obiecuje ze sie nawroce na dobra ( najlepsza) marke. :biggrin: Moze zorganizujemy male latanko zapoznawcze w jakas sloneczna niedziele ?A moze ekipa krakowska wpadnie do Bochni w lany poniedzialek na msze z okazj rozpoczecia sezonu? Troche naciagana impreza ale sam w niej uczestnicze :buttrock: Pozdrawiam korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 My nie latamy z tymi z Pzn...hihihihi.... :icon_mrgreen: Po przejażdżce na ostatnim spotkaniu odniosłem nawet wrażenie, że próbujemy ich dogonić a oni i tak nam odjadą... ;) :icon_eek: :buttrock: Ale nic straconego, DeVillek pracuje i wkrótce Pzn może mieć kompleksy... ale na razie psssss.... Ja chętnie wpadnę do Bochni, odwiedzić Marco, to możemy się gdzieś spotkać... ale to dopiero jak będzie cieplej.PozdrSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 My nie latamy z tymi z Pzn...hihihihi.... :icon_mrgreen: Po przejażdżce na ostatnim spotkaniu odniosłem nawet wrażenie, że próbujemy ich dogonić a oni i tak nam odjadą... ;) :icon_eek: :buttrock: Ale nic straconego, DeVillek pracuje i wkrótce Pzn może mieć kompleksy... ale na razie psssss.... Usunalem odpowiedz. Scitro- co Ty piszesz??? ;-[[[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No tak zrobiły sie dwa klububy zaczynaja sie tarcia :notworthy: BTW poznianiaki stawiaja impre na przeprosiny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No tak zrobiły sie dwa klububy zaczynaja sie tarcia :) BTW poznianiaki stawiaja impre na przeprosiny ;) 'Poznaniaki'...he he, dobre :lalag: . Nie wiesz, to powiem Tobie: z uwagi na to, ze mamy czlonkow rozsianych po calym kraju- stalismy sie Klubem samoistnie- ogolnopolskim. Po drugie: od paru lat z wlasnej inicjatywy organizujemy desmomeetingi, na ktore zapraszmy i Ciebie jako goscia :) . A po trzecie to...Twoja odpowiedz jest najlepszym przykladem reakcji na powyzsze- obrazujacym ze to nie my mamy akurat za co przepraszac. Kluby sa dwa od dawna, i za dlugo, i za duzo z Marcinem pracowalismy nad istniejacym status quo, zeby tak latwo popsuly sie miedzy nami uklady, wiec prosze- zakonczmy ten nieszczesny temat bo jest bez sensu i nie przyniesie nic dobrego,ok? Dluzej sie znamy z Marcinem i Nina, niz niejedni piszacy w tym temacie sa zarejestrowanymi forumowiczmi :flesje: Ciekawa 748? Cena juz mniej pewnie ;-[http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M677655 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Pax, Pax miedzy Polakamy :banghead: Niewazne czy kto nalezy do "Poznania" czy do "Krakowa", jadziem na jednem wozku(znaczy Ducach) i to jest najwazniejsze...a ogladalista Motogp? Narazie Stonerek najlepszy na treningach...Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 JEEEJJJ...JA ZARTOWALEM SCITRO TEZ....A TU PROSZE....INTERNETOWA WOJNA SZCZYPIORKOWA :banghead: :icon_exclaim: :icon_exclaim: LUUUUZ.....PANOWIE LUUUZZ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Pax, Pax miedzy Polakamy :icon_exclaim: Niewazne czy kto nalezy do "Poznania" czy do "Krakowa", jadziem na jednem wozku(znaczy Ducach) i to jest najwazniejsze...a ogladalista Motogp? Narazie Stonerek najlepszy na treningach...Pozdr. Janek 748 S. Racje prawisz Kumie. O tym tez pisalem kilka postow wyzej. Ciesze sie, ze nie bede musial slac wnioskow do Waszych zon, o urlopy dla Was JanoRychy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Na tyle co znam Seba to on żartował (mam nadzieję). Nie ma mowy o żadnej walce. To wierutna bzdura. A to co napisalem do Korka to też w formie żartu. Jakby mój brat się zapisał do klubu w Poznaniu to tez bym sie ucieszył (on tam mieszka). Jaco to prawie jak brat i reszte chłopaków z Poznania też tak traktuje. Musimy sie trzymac razem bo i tak nas malutko w naszym pięknym kraju. Wszedzie tylko japonia i japonia.Niech Żyją DesmoManiaki!!!!! :banghead: P.S. A tak jeszcze nawiazując to Scitro to mamy jeszcze dużo do zrobienia w klubie i powinniśmy się wzorowac na Jacu i jego bandzie. Oni byli pierwsi... Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Kiedy wsio jest wiadome: mozna sie zajac innemi sprawami:Stoner narazie bryluje w treningach kwalifikacyjnych do nocnych wyscigow w Katarze- 1,2,3 trening kwalifikacyjny nalezy do Stonerka, szkoda ze inne Ducatisti tak daleko...A jak tam u Wasz Dzien Kobiet?Ja tam z samego rana dalem buziaki - i bylem grzeczny...punktuje na Bialokosz :wink: :P Nara- jak to mowia starzy Sarmaci. Janek 748S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja tam się nie będę tłumaczył, napisałem prawdę, tyle że użyłem małej przenośni, a tu zaiskrzyło. Z lataniem to przecież żarcik mały, bo was koledzy moim szczurkiem dogonić nie mogłem na tour po bunkrach....heheheJa wstępnie termin na maj zarezerwowałem, więc jak mi Jaco teraz bana nie da, to chętnie wymienię poglądy na miejscu, przy małym Muminkowym specjale... :biggrin: Seb PS.Drugi zacisk kupiony i założony :flesje: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja tam się nie będę tłumaczył, napisałem prawdę, tyle że użyłem małej przenośni, a tu zaiskrzyło. Z lataniem to przecież żarcik mały, bo was koledzy moim szczurkiem dogonić nie mogłem na tour po bunkrach....heheheJa wstępnie termin na maj zarezerwowałem, więc jak mi Jaco teraz bana nie da, to chętnie wymienię poglądy na miejscu, przy małym Muminkowym specjale... :biggrin: Seb PS.Drugi zacisk kupiony i założony :flesje: No patrzaj Kargul- szaleju sie najadl czy cos albo Janka- tatowego specyfiku sie opil ;-] Swietnie, trzeba bedzie sie zgadac to grupa moze polecicie, bedzie razniej. Ok. Fajna strona o Monsterku: http://www.monster.ducati.it/index_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) No i Drodzy Ducatisci - Stoner znow pokazal gdzie kogo miejsce- troche szkoda mi innych Ducatow- maszynki perfekcyjne, szybkie, mocne, chyba chlopaki nie moga sie przestawic z "czopperowych sprzetow"( na jakich kiedys jezdzili) na prawdziwa wyscigowke- Ducata...Moze w nastepnych wyscigach...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Edytowane 10 Marca 2008 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 I oto chodzi oby tak dalej, faktycznie ciekawe dlaczego reszta klekotów tak daleko, czyżby Stonerek był jakimś geniuszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A napiszcie koledzy dlaczego ten wyścig jest "nocny"? że w dzień za gorąco, czy religia im nie pozwala (żeby Allah nie widział )? O co chodzi? Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi