Prezes_Nowak Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Hallo, umawiacie sie juz na poltora miesiaca do przodu? :biggrin: Jesli o mnie chodzi to pisalem o 29 ale biezacego miesiaca. Z tego, co Prezes Nowak pisal- drzwi otwarte sa 28-30 marca...Cze. Jaco tak wyczytalem tutaj -> http://www.ducatiwarszawa.pl/pl/2830Marca2...rte,2,more.html Pozdrawiam Edytowane 15 Lutego 2008 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Cze. Jaco tak wyczytalem tutaj -> http://www.ducatiwarszawa.pl/pl/2830Marca2...rte,2,more.html Pozdrawiam Tak,tak- jest ok, nie podwazam tego ale wczesniej pisalem, ze bede 'dwudziestego dziewiatego'- myslac o biezacym miesiacu, ktos odpisal-'to sie widzimy' a pozniej ludzie zaczeli sie zglaszac tez na '29 w sobote' (ale rozumiem, ze w domysle- marca). Ja bede w lutym 29 piatek. Chcialem tylko zaakcentowac termin marcowy i zapytac, czy ktos nie myli miesiecy ;-]. Ale jesli jest ok to fajnie, ze sie juz tak przyszlosciowo umawiacie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak,tak- jest ok, nie podwazam tego ale wczesniej pisalem, ze bede 'dwudziestego dziewiatego'- myslac o biezacym miesiacu, ktos odpisal-'to sie widzimy' a pozniej ludzie zaczeli sie zglaszac tez na '29 w sobote' (ale rozumiem, ze w domysle- marca). Ja bede w lutym 29 piatek. Chcialem tylko zaakcentowac termin marcowy i zapytac, czy ktos nie myli miesiecy ;-]. Ale jesli jest ok to fajnie, ze sie juz tak przyszlosciowo umawiacie :)Ja myslalem o marcu. Ale najlepiej by bylo spotkac sie 2 - razy :lalag: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja myslalem o marcu. Ale najlepiej by bylo spotkac sie 2 - razy :clap: Pozdrawiam I wszystko jasne :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasti Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Tak,tak- jest ok, nie podwazam tego ale wczesniej pisalem, ze bede 'dwudziestego dziewiatego'- myslac o biezacym miesiacu, ktos odpisal-'to sie widzimy' a pozniej ludzie zaczeli sie zglaszac tez na '29 w sobote' (ale rozumiem, ze w domysle- marca). Ja bede w lutym 29 piatek. Chcialem tylko zaakcentowac termin marcowy i zapytac, czy ktos nie myli miesiecy ;-]. Ale jesli jest ok to fajnie, ze sie juz tak przyszlosciowo umawiacie :) Odpisując ostatnio na Twojego posta miałam na myśli 29 marca- znowu namieszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Odpisując ostatnio na Twojego posta miałam na myśli 29 marca- znowu namieszałam. Nic sie nie dzieje, i tak jade. Jest ql :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 no dobrze - jak się nie pogubiłem to Moto GP zaczyna się Katarze (Losail) 9 marca 2008, a SBK zaczynają wczesniej tez w Katarze - 23 lutego 2008 i jeszcze będziej eden SBK 2 marca 2008 w Australii (Phillip Island). Jak rozumiem zaproszenie do DucatiStore będzie aktualne na te daty :biggrin: pozdrawiamMuminek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 no dobrze - jak się nie pogubiłem to Moto GP zaczyna się Katarze (Losail) 9 marca 2008, a SBK zaczynają wczesniej tez w Katarze - 23 lutego 2008 i jeszcze będziej eden SBK 2 marca 2008 w Australii (Phillip Island). Jak rozumiem zaproszenie do DucatiStore będzie aktualne na te daty :buttrock: pozdrawiamMuminek :) ZAPROSZENIE JEST AKTUALNE NA WSZYSTKIE RUNDY MotoGP jak i SBK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ZAPROSZENIE JEST AKTUALNE NA WSZYSTKIE RUNDY MotoGP jak i SBK i tak trzymać - będziemy korzystać z tych zaproszeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) i tak trzymać - będziemy korzystać z tych zaproszeń :) Ejjj. Muminek- piszesz w kazdym poscie o Koralikstore ;-]...smierdzi watkiem korupcyjnym, - juz pisze do CBA he he. Ponawiam pytanie sprzed wielu postow- jak maly Ducatista? A moze na desmomeetingu spotkamy sie wszyscy i poznamy Go? :banghead: Od dwoch dni jest na Allegro: http://www.allegro.pl/item314419762_dainese_ducati.html Fajny jest i solidny, siedzialem w takim. Edytowane 18 Lutego 2008 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale kolór kombinezona nie takoj- moj brat to ma fajny Spyka- akuratnie pasujacy na Duca- ale brachol ma najszybszy skuter swiata- Aprilie RSV :icon_biggrin: , ale naprawde niezly power ona ma- juz zamowilim amorek skretu Ohlinsa- dla niego- bo rzuca Aprilia po Kurpiowskich lasach jak kota po obierkach:-))).Pozdr. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam! Jakis czas temu szukalem silnika od Duca po przejsciach, zeby sie nadawal na przerobienie na mebel do mieszkania :-) I nawet udalo mi sie znalezc...Czlowiek kupil sobie Monstera 600, ale jak sie okazalo, blok silnika byl popekany... W miare szybko udalo mu sie na szczescie znalezc uzywany, identyczny silnik - zaplacil 2000 zł. plus koszty przekladki. Ten stary jest sklonny sprzedac. I teraz pytania do forumowiczow:Ile wart jest silnik ze zlomowym blokiem (pekniete miejsca mocowania do ramy)? Ile mozna zaoferowac za sam blok, cylindry i glowice, ale bez wnetrznosci? Czy gdubym kupil caly - to jest ktos kto jest zainteresowany wnetrznosciami?Prosze o porade - zupelnie sie nie orientuje ile takie rzeczy kosztuja a nie chce przplacic, bo i tak chodzi mi tylko o dekoracje... Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Pekniete mocowania da sie pospawac- kwestia tylko techniki, sprzetu, umiejetnosci i czasu...Sama wydmuszka mysle ze koszt ok 500-700 zl- tym bardziej ze mozna go mocno oskalpowac- sprzeglo, walki z zaworamy, wal korbowy z tlokamy, zawory, artelnatoj, jozjusznik:-)) itp...Pozdr. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Zobaczcie jaki sprzęcior jest w Chorzowie. Wyklejanki mi się nie podobają, trochę przesadzone ale fajne wydechy.http://www.bikepics.com/members/bikan/071098/ A propos wydechów, będe niedługo myślał o wydechach do swojego ss1000 i tak się zastanawiam czy wywalać kase na Termignoni za ponad 4 000 zł czy radzicie coś innego? Termignoni to wydechy z górnej pólki i chciałbym je ale z drugiej strony ta cena. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Zobaczcie jaki sprzęcior jest w Chorzowie. Wyklejanki mi się nie podobają, trochę przesadzone ale fajne wydechy.http://www.bikepics.com/members/bikan/071098/ A propos wydechów, będe niedługo myślał o wydechach do swojego ss1000 i tak się zastanawiam czy wywalać kase na Termignoni za ponad 4 000 zł czy radzicie coś innego? Termignoni to wydechy z górnej pólki i chciałbym je ale z drugiej strony ta cena. Wyklejanki,wyklejanki- oj gadasz i gadasz ;-] hihihiImho nie napieralbym na Termi. Kiedys nie bylo za bardzo wyboru ale teraz...piekne, i ladnie brzmiace sa np. Leo Vince. Perfekcyjne wykonanie mnostwo ksztaltow lecz sa jakies delikatne.http://www.motostrano.com/exhaust.html Edytowane 19 Lutego 2008 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi