Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę tutaj doskonałe efekty "rusyfikacji" statrszego pokolenia....hihihi :icon_mrgreen: tawarisz Jaco...

Te zdjęcia to są chyba jednak Lejdi Rasti.

Pozdr

Tawariszcz Scjitroskij! Na Cara i Matuszku Rasiju! To byl przekaz do Desmojaro- pisalem o innych zdjeciach- nie tych, ktore Rasti wykonala w Koralikstore ;-]. Łoj łoj Grażdanin Scitroskij!

Witam, zrobiłam dzisiaj kilka fotek w nowym salonie DUCATISTORE na ul.Relaksowej. . Dla tych, którzy nie mieli jeszcze okazji go zobaczyć.

nooooo... foty zachecajace, trzeba bedzie zajrzec :biggrin:

pozdro

Wszystko fajnie ale w Warszawie...a w Krakowie na Brackiej pada deszcz...tzn dalej nie ma dobrego mechanika i jak tak dalej pójdzie to trasę Kraków-Poznań będe objeżdżał z zamkniętymi oczami. Jakby zrobili fajne ceny za serwis w Wawie to może bym tam jeździł. Dalej czekamy na fachowca w tej częsci Polski.

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

A to zwracam honor tawarisz Jackoj, Indyk myślał o niedzieli....

Duke, nie ma tego złego... częściej będziesz odwiedzał Prezesa Poznańskiego desmoklubu, a jak Ci będzie nudno samemu to się dołączę i razem coś "zmontujemy" w Gnieźnie.... bo już tydzień na trzeźwo mija i czuję jak mi się naczynia nadmiernie kurczą :eek: :eek: :eek: Help, help

Pozdr

www.ducati-klub.pl

Witam DesmoFanów,

Rasti - fajne zdjęcia z DucatiStore. Wnioskuję po tym co zobaczyłem, że naprawdę warto wpaść, chociażby po to aby zobaczyć "live" Monstera w wersji Tricolore.

Z sesmopozdrowieniami

Kamil (sezon tuż tuż) :biggrin:

Witam DesmoFanów,

Rasti - fajne zdjęcia z DucatiStore. Wnioskuję po tym co zobaczyłem, że naprawdę warto wpaść, chociażby po to aby zobaczyć "live" Monstera w wersji Tricolore.

Z sesmopozdrowieniami

Kamil (sezon tuż tuż) :biggrin:

Pewnie,że warto odwiedzić salon, zwłaszcza że z właścicielami można rozmawiać bez końca o Ducati.

Monster Tricolor jest śliczny, ale 848 w białym malowaniu powala na kolana. Dwa dni siedziałam w salonie i jak jakaś nawiedzona gapiłam się na tego rumaka. :wink:

Słuchajta chłopy, jest do sprzedania Monster 620DS z 2004, pierwsza rejestracja 2005, srebrny z czarna ramą, 5 tys przebiegu(100% pewne), salon-polska(MotoFun z Krakowa), I właściciel, karbonowe wydechy Termignoni, podwójna tarcza hamulcowa, miniowiewka, pług pod silnikiem, nigdy nawet nie draśnięty, stan igła, wart polecenia znam motocykl od nowości. tel. do właściciela: 502633844

A propos tego motorku to jak ktos jest chętny lub zna kogos kto szuka pewnego sprzeta od znajomego to cena jest 17000 ale mój kumpel jest sklonny do "owocnych" negocjacji.

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

Bialy jest fajny- dla czystych serc i sumien :smile: ,

dla szybkich to czerwony :icon_razz: , a dla tych zlych CZARNY :icon_mrgreen: :icon_twisted: :lalag: . Pozdro! Janek Klekot czarny jak noc...

Obecny motocykl mam w kolorze szaro-czerwonym, więc do jakiej kategorii go zaliczysz ha ha ha.

Co do czystego sumienia- czekaj, pomyślę jak tam z nim jest. :icon_mrgreen: No... prawie czyste. :icon_razz:

Edytowane przez Rasti

Hallo Makarony Desmodromiczne! ;-]

Znacie Naszą-Klasę? He he

Wchodzimy w szukajkę, wpisujemy: 'Ducati' lub 'Desmo' i dopisujemy sie do Desmorodzinki, bieeegieeemm marsz! Kto ostatni ten TRĄBA ;-]

Pozdrówka :icon_razz:

He he, zauwazam wyscig po ilosc znajomych (wlasciwie nieznajomych). Portal oglupia wszystkich 'jak leci'. Bawmy sie wiec :icon_twisted:

Ale się forum ożywiło. Jacek z tą "nasza klasa" to wymisliłeś! Jeśli chodzi o DUCATISTORE to po zdjęciach widzę że to jakaś osiedlowo-wypoczynkowo-apartamentowa okolica, więc z klekotaniem może być tam kłopot.

Pozdrawiam całe DESMO...

Damian

Ale się forum ożywiło. Jacek z tą "nasza klasa" to wymisliłeś! Jeśli chodzi o DUCATISTORE to po zdjęciach widzę że to jakaś osiedlowo-wypoczynkowo-apartamentowa okolica, więc z klekotaniem może być tam kłopot.

Pozdrawiam całe DESMO...

Damian

Pewnie masz racje ;-]. 29-tego ocenie na miejscu to nakabluje ;-]

Pewnie masz racje ;-]. 29-tego ocenie na miejscu to nakabluje ;-]

Owszem, salon jest na samym końcu świata, przed oknami mamy pole kapusty a za nią las kabacki.

Co do klekotania powoli przyzwyczajamy sąsiadów że piękniejszego klekotu nie ma.

Skoro ja juz przyzwyczailem moich szefow do porannego klekotu w garazu podziemnym, i wlaczania ich puszkowych alarmow....

to sasiedzi tez wytrzymaja, przeciez dzialacie na rzecz rozwoju regionalnego decydujac sie na prowadznie sklepu w takim miejscu :biggrin: