Muminek Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a w Poznaniu robię takie coć http://www.allegro.pl/item272373923_ducati...two_wzorow.html w sprawie zamówień - ja po zamówieniu tłumików w BolDorze czekałem raptem 3 tyg (a elementy były ciągnięte z Włochkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Znalazłem w sieci zdjęcia w dużej rozdzielczości z Pierre Col - Salon de Milan 2007.Jak ktoś ma czas to są one tutaj:www.pierrecol.com/Milan2007Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzi V11 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam Bede Sie pozbywal MH 900 ,chetnie bym go oddal w dobre rece ,syn mi skonczyl ponad 3 lata i bede przechodzil w enduro ,samemu coraz trudniej wyrwac sie z domu ostatnio jezdze srednio raz na kilka miesiecy wiec szkoda zeby pomnik stal w garazu ,jesli ktos jest zainteresowany to prosze pisacpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Znalazłem w sieci zdjęcia w dużej rozdzielczości z Pierre Col - Salon de Milan 2007.Jak ktoś ma czas to są one tutaj:www.pierrecol.com/Milan2007Pozdrawiam niektóre zdjęcia są po prostu czadowe, jak np Bimota (strasznie mi się podobała) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejw Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam . Ostatnio kupiłem komplet tłumików Ducati Performance by Remus żeby dopasować to do mojej VFR (ale raczej mi sie nie uda) ale był przy tym taki układ (daję tego fotki) i nie wiem co to może być , po nazwie firmy pomyślałem że to sterownik wtrysku ale po co to jest przy tłumikach ? Wszystko było w oryginalnym opakowaniu i pod model 900SS . zdjęcie nr1zdjęcie nr2 Układ jest nowy - pomożecie mi to wycenic , a może ktoś potrzebuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Zamówiłem kabelek w Boldorze. Nie będę przecież na klejonym jeździł :lalag: . Kiedyś może będę się się z tego śmiał......jak za prawie 400zł motorek umyłem :biggrin: (dla Tych co nie wiedzą uszkodzenie powstało podczas mycia silnika)Natomiast jako ciekawostkę powiem Wam, że z rozmowy z Boldorem, dowiedziałem się że nawet we włoskiej centrali mogą nie mieć takiego kabelka i wtedy będą musieli go po prostu wyprodukować. Już oczami wyobraźni widzę jak pan w białym fartuchu idzie na hale fabryczną Ducati i mówi: "mamy zlecenie, jeden czarny kabelek jest potrzebny do Multistrady DS1000. Zamówienie przyszło z Polski - do roboty chłopaki !!!". I wtedy uruchamiają się ogromne maszyny i po godzinie ich pracy mój mały czarny kabelek "jedzie" na taśmie produkcyjnej. No teraz to już wiemy skąd ta cena. Pozostaje tylko czekać na to cudo :biggrin: Pozdrawiam Edytowane 21 Listopada 2007 przez balzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 W cuda wierzysz? takie drobiazgi to napewno Ducati nie robi tylko BERU z fabryką w Chinach lub w Singapurze. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 W Korei- troche drozsza jest...Ale faktycznie mozna bylo wziac takie cudo z jakiegos auta z glebokim gniazdem na swiece i mialbys z glowy- tam i tak 2 swiece na cylinder pracuja, ale jak juz zamowiles to "po ptokach"- musisz tera czekac az Koreance Ci te Berucudo wydmuchaja z jakiegos papieru... :smile: Pozdr. Janek Brudas- ....stary Klekot mocno spi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) wielkie dzięki - tylko gdzie można zobaczyć ten filmik :icon_razz: :crossy: wow. Ale dałem ciała...oto On... http://pl.youtube.com/watch?v=2mR0MIobxrM Pozdro. Edytowane 21 Listopada 2007 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 :icon_razz: wow. Ale dałem ciała...oto On... http://pl.youtube.com/watch?v=2mR0MIobxrM Pozdro. Tak, ladna ale IMO-przereklamowane- to tylko na marce jada do przodu. Kolega ma wersje limitowana F4 Tamburini ze zlota (pr.999) tabliczka na polce- z kolejnym numerem...Drogie to jak szlag, siedzenie zamszowe dla Twinkie Winkie, namiot-pokrowiec,stojak, otwarty wydech,komputer, nakladki neoprenowe na manetki,karbonowe owiewki, itd. w standardzie...i przy tym odlupany lakier pod kloszem lampy po przejechaniu kilkuset km. Tak-pelno smaczkow, skomplikowane zawiechy Sachs'a z tylu, z przodu Nissin. Mysle, ze za to "mieszkanie' w cenie motocykla mozna kupic Duke o rakietowych osiagach. Sluze fotkami Tamburiniego na maila, jest co ogladac, choc jest ich kilka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam, Muminek - czy ten Monster nie wygląda znajomo? http://video.google.pl/videoplay?docid=832...earch&plindex=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulo76 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam i prosze o pomoc. Zamierzam kupić sobie Ducati Monstera. Wypatrzyłem swietnie wyglądającą maszynę http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=266798920 .Jeśli ktoś zna ten motorek lub może posłużyć radą w kwestii zakupu - chętnie przyjmę wszystkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Właśnie obejrzałem "video clip" z toru "Miller Motorsports Park". Naprawę fajnie zrobiony. Poniżej są dwa linki; jeden do Youtube, a na drugim można zassać film w jakości prawie DVD. Film robi wrażenie i do tego w tle słychać świetny podkład muzyczny. A więc: www.bwhip.com zapisz element docelowy jako... plik ma 297 MB Człowiek na pierwszym motocyklu ma ksywkę bwhip i można go odnaleźć na http://www.ducati.ms Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Łomatko, ratujcie honor spaghetti!!!! Bo 'ruski' Photoshop wygra ;-] http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...007-t86268.html Edytowane 22 Listopada 2007 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam i prosze o pomoc. Zamierzam kupić sobie Ducati Monstera. Wypatrzyłem swietnie wyglądającą maszynę http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=266798920 .Jeśli ktoś zna ten motorek lub może posłużyć radą w kwestii zakupu - chętnie przyjmę wszystkie uwagi. Jeśli masz parę groszy to niech cię ręka boska broni kupować 600 chyba że nie masz wymagań.Z wszystkimi z kim bym nie rozmawiał i kto miał okazję jeździć 600-ką nażekali na bardzo duży niedobór mocy i momentu obrotowego innymi słowy jest to za słabe.Szukaj przynajmniej 750-ki,jeśli nie u nas to w innych krajach ,np www.mobile.de , wwwmotoscout24.de , www.ebay.de .Ja żonie kupiłem 900-ke z 97r. wersje 66 konną i to już jeździ dość fajnie i brzmienie będziesz miał lepsze i łatwiejsze z większego silnika do uzyskania,no i żecz ważna później będziesz miał większe problemy z odsprzedażą 600-ki bo jest ich najwięcej no i mają niestety taką opinię.Pozdrowienia Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi