duke75 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Narazie Michal jest posiadaczem Duca, ale czy bedzie Ducatisti- nie wiadomoPrzepraszam Janek,że się wymądrzam ale żeby raz na zawsze uporządkować :icon_mrgreen: (un) ducatista- jeden miłośnik Ducati(due) ducatisti- (dwaj) miłośnicy Ducati analogicznie:Alfista i Alfisti Saluti a tutti!!! Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 a w Australii Ducati pobiły na głowę resztę: Stoner 1, Capirex 2 a Barros 5. Po prostu Ducati rozjechały Japonię :biggrin: W ten sposób Ducati ma w tym roku 3 tytuły: indywidualny dla Stonera, Ducati Xerox dla zespołu i Ducati dla konstruktorów :icon_biggrin: :notworthy: :lalag: pozdrawiam Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 a w Australii Ducati pobiły na głowę resztę: Stoner 1, Capirex 2 a Barros 5. Po prostu Ducati rozjechały Japonię :biggrin: W ten sposób Ducati ma w tym roku 3 tytuły: indywidualny dla Stonera, Ducati Xerox dla zespołu i Ducati dla konstruktorów :icon_biggrin: :notworthy: :lalag: pozdrawiam Kris No i AMEN- zolte tylki zlojone! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 A myslal ja głupi ze tylko ja ogladal wyscig- ale Duki pojechaly, Stoner odjechal na prawie 7 sekund przed reszte stawki :biggrin: Drugi Capirex, no i menadzerowie beda mieli zagwozdzke- czy wywalic Capirexa z zespolu...Teraz popatrzcie taka mala firma(35 tys rocznie prod motocykli:-))) ) , a loi tylki gigantom no i jak tu nie lubic Ducatow :icon_biggrin: :lalag: :notworthy: Dzisiaj jade do Ryska ogladac nowy zakup kolegi- Michala- zolte 748, tylko troche zimno na przejazdzke- dopiero dociagnelo do 1,5 stopnia, a w polu pewnie kolo 0-a, ale co tam, dam rade...No dobra Duke wiem ze masz racje- poprawie sie:-)))- mam tylko nadzieje, ze moj na poly gwarowy styl pisania Wam nie przeszkadza...Pozdr. Janek Czarny Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 nie przeszkadza Janek - można sobie po prostu pofolgować i już :icon_biggrin: No Jacek - chyba Twoje pismo do mojej połówki pomogło :icon_mrgreen: jutro jadę rozmawiać o zakupie motorkukris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) :icon_biggrin: mam tylko nadzieje, ze moj na poly gwarowy styl pisania Wam nie przeszkadza...Pozdr. Janek Czarny Klekot 748 S. Janek- nie pierdziel sie i badz soba!Nie moge sie Chlopie doczekac kiedy sie spotkamy! :icon_mrgreen: :lalag: Mumin- ciesze sie calym sercem, za godzine rozsylam 'zapoznawczego', wpisalem "Ducati"- czekam jeszcze za dwoma ale juz stracilem cierpliwosc- najwyzej sie ekstra poznamy z Nimi. Dubeltowe mistrzostwo swiata, kurde,kurde!!! Edytowane 14 Października 2007 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No proszę jak grupa wielkpolska prężnie działa... :D Nowy Prezes chce się pewnie wykazać przed Radą Nadzorczą..hehehe... A grupa małopolsko-krakowska coś umilkła ostatnio... Panowie i Panie może jakieś małe spotkanko integracyjne...???Duke znajdź chwilę czasu dla twojej dziatwy... pasterzu... :biggrin: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Seaba - to Was jeszcze śnieg nie zasypał :biggrin: Rozumiem, że spotkanie połaczone z opowieściami przy Grzńcu Galicyjskim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Seba-przyjacielu! Jak będzie jakiś problem to tata zawsze pomoże...:icon_mrgreen:Trudno w tym momencie zrobić spotkanie integracyjne ze mną bo nie mam czym jeździć. Moja Duka poszła do Bochni a nowa jeszcze nie zarejestrowana. A niezawodny japonski skuter znów jest w warsztacie i czekam na jego naprawke. Mozemy się spotkać ale przyjade tramwajem( ten jest na szczęscie niemiecki) ale samochodem już niebardzo-Yaris. A tak poważnie to myślę,żeby się spotkać i zrobić jakieś grupowe fajne zdjęcie ale to chyba będzie bardziej realne na wiosne. Teraz to się spotkamy na kawie i na pogaduchy tylko nie wiem kiedy dwa następne weekendy jestem na dyżurach no ale zobaczymy...Pozdro Duke4ever Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Spoko, spoko... ;) ... Miałem na myśli właśnie jakieś spotkanie klubowe-pubowe :flesje: i przy kawce.Bedziemy mogli Darkmana namówić żeby sam otworzył saloonik ducatkowy, czy coś tam...hehehe... a nie sprzedawał swojego talentu handlowego za marne grosze :icon_eek: A w sumie to możesz Ninę przysłać w swoim imieniu :clap: :lalag: :lapad: , a ty doglądaj pacjentów.... będzie Cie godnie reprezentowała, myślę że chłopaki sie nie obrażą :icon_razz: :crossy: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Ja Ci dam Nine...!!!no ewentualnie mogłaby mnie zstąpić. Ona już w pracy wszystkie koleżanki wyszkoliła i każda już umie rozróżnić pokemona od Duki po pracy silnika. Niezła ta Mała moja jest. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam wszystkich Ducowcow ! Po malych problemach z kompem udalo mi sie zarejestrowc! duke 75, czy Twoj Supersport 900 ' 96 nie poszedl do Pawla z Bochni. Pieknie utzrymany sprzecik !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam wszystkich Ducowcow ! Po malych problemach z kompem udalo mi sie zarejestrowc! duke 75, czy Twoj Supersport 900 ' 96 nie poszedl do Pawla z Bochni. Pieknie utzrymany sprzecik !!! Witaj Desmomaniaku w rodzinie wirtualnej!Forza Ducatiii :) :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No i mam już nowy sprzęcik -ST2 żółciutką z 2003 (kupiona i rejestrowana w 2005) odkupiona od Maksymiliana z W-wy. Dziś się bryknąłem i muszę powiedzieć, że jest to całkiem fajny sprzęt - nie czuć na niej prędkości (trzeba będzie uważać) Tu podziękowanie dla Jacka za polecenie, pomoc przy rozmowach z Najwyższą Izbą Kontroli :biggrin: i za ponaglanie do szybkiego nabywania sprzęta. Może będzie jeszcze jakaś okazja do polatania w tym roku pozdr Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No i mam już nowy sprzęcik -ST2 żółciutką z 2003 (kupiona i rejestrowana w 2005) odkupiona od Maksymiliana z W-wy. Dziś się bryknąłem i muszę powiedzieć, że jest to całkiem fajny sprzęt - nie czuć na niej prędkości (trzeba będzie uważać) Tu podziękowanie dla Jacka za polecenie, pomoc przy rozmowach z Najwyższą Izbą Kontroli :cool: i za ponaglanie do szybkiego nabywania sprzęta. Może będzie jeszcze jakaś okazja do polatania w tym roku pozdr Kris Kris- jestes Wielki. Caluj i przytulaj zone przez caly tydzien bez przerwy :biggrin: :) ! Pozdrowka dla Was! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi