Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Narazie Michal jest posiadaczem Duca, ale czy bedzie Ducatisti- nie wiadomo

Przepraszam Janek,że się wymądrzam ale żeby raz na zawsze uporządkować :icon_mrgreen:

(un) ducatista- jeden miłośnik Ducati

(due) ducatisti- (dwaj) miłośnicy Ducati

analogicznie:

Alfista i Alfisti

Saluti a tutti!!!

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

a w Australii Ducati pobiły na głowę resztę: Stoner 1, Capirex 2 a Barros 5. Po prostu Ducati rozjechały Japonię :biggrin:

W ten sposób Ducati ma w tym roku 3 tytuły: indywidualny dla Stonera, Ducati Xerox dla zespołu i Ducati dla konstruktorów :icon_biggrin: :notworthy: :lalag: pozdrawiam

Kris

a w Australii Ducati pobiły na głowę resztę: Stoner 1, Capirex 2 a Barros 5. Po prostu Ducati rozjechały Japonię :biggrin:

W ten sposób Ducati ma w tym roku 3 tytuły: indywidualny dla Stonera, Ducati Xerox dla zespołu i Ducati dla konstruktorów :icon_biggrin: :notworthy: :lalag: pozdrawiam

Kris

No i AMEN- zolte tylki zlojone! :lalag:

A myslal ja głupi ze tylko ja ogladal wyscig- ale Duki pojechaly, Stoner odjechal na prawie 7 sekund przed reszte stawki :biggrin:

Drugi Capirex, no i menadzerowie beda mieli zagwozdzke- czy wywalic Capirexa z zespolu...

Teraz popatrzcie taka mala firma(35 tys rocznie prod motocykli:-))) ) , a loi tylki gigantom no i jak tu nie lubic Ducatow :icon_biggrin: :lalag: :notworthy:

Dzisiaj jade do Ryska ogladac nowy zakup kolegi- Michala- zolte 748, tylko troche zimno na przejazdzke- dopiero dociagnelo do 1,5 stopnia, a w polu pewnie kolo 0-a, ale co tam, dam rade...

No dobra Duke wiem ze masz racje- poprawie sie:-)))- mam tylko nadzieje, ze moj na poly gwarowy styl pisania Wam nie przeszkadza...

Pozdr. Janek Czarny Klekot 748 S.

:icon_biggrin:

mam tylko nadzieje, ze moj na poly gwarowy styl pisania Wam nie przeszkadza...

Pozdr. Janek Czarny Klekot 748 S.

Janek- nie pierdziel sie i badz soba!Nie moge sie Chlopie doczekac kiedy sie spotkamy! :icon_mrgreen: :lalag:

Mumin- ciesze sie calym sercem, za godzine rozsylam 'zapoznawczego', wpisalem "Ducati"- czekam jeszcze za dwoma ale juz stracilem cierpliwosc- najwyzej sie ekstra poznamy z Nimi. Dubeltowe mistrzostwo swiata, kurde,kurde!!!

Edytowane przez jacek998

No proszę jak grupa wielkpolska prężnie działa... :D Nowy Prezes chce się pewnie wykazać przed Radą Nadzorczą..hehehe...

A grupa małopolsko-krakowska coś umilkła ostatnio... Panowie i Panie może jakieś małe spotkanko integracyjne...???

Duke znajdź chwilę czasu dla twojej dziatwy... pasterzu... :biggrin:

www.ducati-klub.pl

Seba-przyjacielu!

Jak będzie jakiś problem to tata zawsze pomoże...:icon_mrgreen:

Trudno w tym momencie zrobić spotkanie integracyjne ze mną bo nie mam czym jeździć. Moja Duka poszła do Bochni a nowa jeszcze nie zarejestrowana. A niezawodny japonski skuter znów jest w warsztacie i czekam na jego naprawke. Mozemy się spotkać ale przyjade tramwajem( ten jest na szczęscie niemiecki) ale samochodem już niebardzo-Yaris. A tak poważnie to myślę,żeby się spotkać i zrobić jakieś grupowe fajne zdjęcie ale to chyba będzie bardziej realne na wiosne. Teraz to się spotkamy na kawie i na pogaduchy tylko nie wiem kiedy dwa następne weekendy jestem na dyżurach no ale zobaczymy...

Pozdro

Duke4ever

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

Spoko, spoko... ;) ... Miałem na myśli właśnie jakieś spotkanie klubowe-pubowe :flesje: i przy kawce.

Bedziemy mogli Darkmana namówić żeby sam otworzył saloonik ducatkowy, czy coś tam...hehehe... a nie sprzedawał swojego talentu handlowego za marne grosze :icon_eek:

A w sumie to możesz Ninę przysłać w swoim imieniu :clap: :lalag: :lapad: , a ty doglądaj pacjentów.... będzie Cie godnie reprezentowała, myślę że chłopaki sie nie obrażą :icon_razz: :crossy:

Pozdro

www.ducati-klub.pl

Ja Ci dam Nine...!!!

no ewentualnie mogłaby mnie zstąpić. Ona już w pracy wszystkie koleżanki wyszkoliła i każda już umie rozróżnić pokemona od Duki po pracy silnika. Niezła ta Mała moja jest.

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

Witam wszystkich Ducowcow ! Po malych problemach z kompem udalo mi sie zarejestrowc!

duke 75, czy Twoj Supersport 900 ' 96 nie poszedl do Pawla z Bochni. Pieknie utzrymany sprzecik !!!

Witaj Desmomaniaku w rodzinie wirtualnej!

Forza Ducatiii :) :biggrin: ;)

No i mam już nowy sprzęcik -ST2 żółciutką z 2003 (kupiona i rejestrowana w 2005) odkupiona od Maksymiliana z W-wy. Dziś się bryknąłem i muszę powiedzieć, że jest to całkiem fajny sprzęt - nie czuć na niej prędkości (trzeba będzie uważać)

Tu podziękowanie dla Jacka za polecenie, pomoc przy rozmowach z Najwyższą Izbą Kontroli :biggrin: i za ponaglanie do szybkiego nabywania sprzęta. Może będzie jeszcze jakaś okazja do polatania w tym roku

pozdr Kris

No i mam już nowy sprzęcik -ST2 żółciutką z 2003 (kupiona i rejestrowana w 2005) odkupiona od Maksymiliana z W-wy. Dziś się bryknąłem i muszę powiedzieć, że jest to całkiem fajny sprzęt - nie czuć na niej prędkości (trzeba będzie uważać)

Tu podziękowanie dla Jacka za polecenie, pomoc przy rozmowach z Najwyższą Izbą Kontroli :cool: i za ponaglanie do szybkiego nabywania sprzęta. Może będzie jeszcze jakaś okazja do polatania w tym roku

pozdr Kris

Kris- jestes Wielki. Caluj i przytulaj zone przez caly tydzien bez przerwy :biggrin: :) ! Pozdrowka dla Was! ;)