scitro Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 LuC bo ty może jeszcze nie wiesz ale niektóre Duc-i nasiąkają wodą...heheheJa na instalacje nie narzekam z wyjątkiem tej popie...nej tylnej lampy, gdzie raz styka a raz nie styka ;) jak się wkurzę to wsadzę w obudowę 4 ledy i bedzie po sprawie :P aaa i zapomniałbym jak wpadnę w dużą wyrwę i mocno łupnie to pali mi bezpiecznik od zapłonu :) :) ale na razie mi sie nie chce tego szukać... Wil-u a po co wyważać płaskie stalowe przekładki??? sprawdź lepiej na rysunkach.Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Nie wiem jak z tymi przekładkami jest, tak mi sie powiedziało :biggrin: , w sumie to i masz racje. Ale jednak te rowki po coś są, a na rysunku w katalogu nic niema pokazane. Niech mnie ktoś oświeci :) Edytowane 2 Października 2007 przez wilust4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Wczoraj i dzisiaj odpalil bez problemu. Pojechal do serwisu na wymiane oleju i zostal przy okazji sprawdzony komputerem. Wykazalo jakis blad ale nie zwiazany z rozruchem i raczej to byl przypadek ze nie odpalil. Poczekam i sprawdze czy cos podobnego jeszcze wystapi. Oby nie. W kazdym razie, moto sprawdzone po 1000 km i nowy olejek jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Nie wiem jak z tymi przekładkami jest, tak mi sie powiedziało :buttrock: , w sumie to i masz racje. Ale jednak te rowki po coś są, a na rysunku w katalogu nic niema pokazane. Niech mnie ktoś oświeci :crossy: Moze po prostu to jest wywazenie samej przekladki? Tam gdzie jest rowek- moze po protu jest grubszy material i teraz 'w kolo' rowno jest wywazone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Moze po prostu to jest wywazenie samej przekladki? Tam gdzie jest rowek- moze po protu jest grubszy material i teraz 'w kolo' rowno jest wywazone? Czyli dobrze mówiłem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 LuC - ile Cię wyszedł przegląd? Przynajmniej u Ciebie wszystko gra :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 No i przegralim aukcje na Tricolora:-((( o 150 tugrikow, ale jeszcze sa Duce do wziecia(na szczescie), wczoraj Rysiek byl zalamany, ale mu przeszlo...Mam pytanie do Ducatowej wiary, macie jakies znajomosci w srodowisku Moto Guzzi- potrzebny komputer do Sporta 1100, lub osobe ktora naprawi oryginalny, dla ciekawosci moto odpala na Ducatowym z 748, ale powyzej pewnych obrotow glupieje i dostaje"twardawki" Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 LuC - ile Cię wyszedł przegląd? Przynajmniej u Ciebie wszystko gra ;) Heja, przeglad pierwszy po 1000km 250 pln w motofun. Wkladka filtra 49 pln i olej 2,8 ltr po 57 pln bodajze. Za olej przeplacilem jak za zboze, zwlaszcza ze to motul. A jakos Shella preferuje :icon_mrgreen::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Mam pytanie do Ducatowej wiary, macie jakies znajomosci w srodowisku Moto Guzzi- potrzebny komputer do Sporta 1100, lub osobe ktora naprawi oryginalny, dla ciekawosci moto odpala na Ducatowym z 748, ale powyzej pewnych obrotow glupieje i dostaje"twardawki" Pozdr. Janek Klekotek 748 S. skoro na ducatowym chodzi, to moze po prostu wsadzic w ducatowego eprom z mapami zaplonow do gutka, mozna sprobowac wyjac z uszkodzonego oryginalnego komputera eprom i jego uzyc,oczywiscie o ile kosci sa identyczne, przy okazji okaze sie czy wina lezy w elektronice czy w oprogramowaniu, pozdrojack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Na necie pojawił się nowy sprzęt do wzięcia http://www.allegro.pl/item252258675_ducati_750_2005r_.html - całkiem sprytny muszę przyznać. Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To chyba jakaś samoróbka, bak ma od Duca, ale resztę to nie mam pojęcia.... Jak tam chłopaki odpalanie w mgliste poranki... powymienialiście już przekaźniki czy akumulatorki??? :icon_twisted: Ja bedę musiał chyba nieco podregulować gaźniki do temperatur 5-10 °C bo coś mi przydławia jak jest tak zimno :biggrin: Ciekawe jak długo w tym roku można bedzie jeździć?Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 u mnie na razie jest OK - muszę tylko rano szyby z rosy osuszać :biggrin: a jazda będzie pewnie do samego końca :icon_twisted: - a tak poważnie to sie okaże jaka będzie jesień (mówią że będzie mokro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Seb się zaopatrzył w gąbkę z irchą i też przeciera szybkę na światłach... bo bez to by mógł zagarażować w jakiejś puszce... :bigrazz: co przy atrakcyjnej pani kierowniczce mogłoby sie skończyć ciekawie :bigrazz: Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Seb się zaopatrzył w gąbkę z irchą i też przeciera szybkę na światłach... bo bez to by mógł zagarażować w jakiejś puszce... :icon_razz: co przy atrakcyjnej pani kierowniczce mogłoby sie skończyć ciekawie :bigrazz: Pozdrawiam He he, pociagniemy ten temat damsko-meski w niedziele w szerszym gronie,ok? :cool: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No wlasnie wsadzilim kompa Ducati a eprom Gutka- inaczej nic sie nie dzialo- tak odpalilim, ale inne mapy i przyspieszenie zaplonow, plus nizsze obroty. Nie dziala to jak nalezy- narazie sprobujem dac kompa do Ostrej Łęki- obaczym czy cos zdziala...A narazie siedziem i kombinujem jak tu kupic Tricolora. Pozdro Wiara!Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi