yasec Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Raz dwa składać yasec-owi zyczenia urodzinowe Sto Lat,Sto Lat ;) hehehe, DZIEKI CHLOPAKI :) :clap: czas plynie dla ciala ale dla ducha cofa go duca :) :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 zdrowia szczescia pomyslonosc i duzo klekotania :icon_mrgreen: Panowie udalo mi sie wskoczyc do konkursu na motocykl miesiaca , jesli spodoba sie wam fotka prosilbym o glos :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 hehehe, DZIEKI CHLOPAKI :D :bigrazz: czas plynie dla ciala ale dla ducha cofa go duca :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: pozdro no to cóż - pozostaje życzyć wielu fun'u z Ducowania po Polskich (i nie tylko) drogachKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Wsiego dobrego- coby Yasec nie ustawal w "klekotaniu".Seba wlasnie u mnie walniete bylo pod mocowaniem z tylu zb. paliwa- ale dalim rade- tak "narazie" mozesz zaklajstrowac mydlem- naprawde dziala- chyba ze dziura- "jak u Rusałki"...A odnosnie pomyslow z wypalaniem resztek benzyny- kiedys w czasach komuny u kumpla w maluchu zaczal przeciekac zb. paliwa- no trzeba spawac- ktos podpowiedzial ze nalezy zdemontowac zbiornik nalac troche benzynki- wyplukac zrobic lont i wypalic resztke metoda wybuchu- ... nie bylo co zbierac ze zbiornika paliwa, zreszta tak samo "wspanialy" pomysl jak prostowanie wgniecen pompowaniem powietrzem, woda, prostowanie wybuchem itp...Nie radze- pozdr- Janek Klekot 748 S. Edytowane 13 Września 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A odnosnie pomyslow z wypalaniem resztek benzyny- kiedys w czasach komuny u kumpla w maluchu zaczal przeciekac zb. paliwa- no trzeba spawac- ktos podpowiedzial ze nalezy zdemontowac zbiornik nalac troche benzynki- wyplukac zrobic lont i wypalic resztke metoda wybuchu- ... nie bylo co zbierac ze zbiornika paliwa, zreszta tak samo "wspanialy" pomysl jak prostowanie wgniecen pompowaniem powietrzem, woda, prostowanie wybuchem itp...Nie radze- pozdr- Janek Klekot 748 S. Ależ Janek- to byl only dżołk!!!! :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Aj now- gut dzołk , bat aj tfink- aj du for ju łan small niedzwiedz po plecen machen kiedysien :biggrin: Ale rzeczywiscie kiedys taka sytuacja miala miejsce i nie chialbym by osoby postronne - sprobowaly nasladowac...Aha nowa wiadomosc Rysiek z Motostodoly (999) kupil drugie Ducati dla siebie(ja sie z niego smieje ze kupil czoppera Ducati)- Sportclassica GT z 2007 roku- przebieg ok 3000 mil- tego z wyzsza kierownica, chyba Motostodola przerzuca sie na Ducy- bedziemy pakowac je w Stodole pod sam dach :icon_mrgreen: , na przekor krotkoszyjnym i pedalom- Ducati Forever!Desmoniklowanaszajba 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 janek wpadam tam do was w zime i zamawiam moto :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Janek ty mi tu mydła w oczy nie wciskaj...hehehe... Jak to mydłem, przecież tam nie wcisnę między te dwie blachy, to trzeba raz a porządnie zalutować. ALLy jak pojedziesz do Motostodoły to nie zapomnij o "starym" SebkuPozdrPSWidzę że tu się wielojęzyczny temat zrobił ;) Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 A na bikepics.com żółty 1098 jako photo of the day.. spieszyć się, bo jutro już inny day :crossy: Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Seba gadalem dzis z Ryskiem- jak nie masz gdzie zrobic- daj dla Ryska- on Ci pospawa... Telefon Ci dam na piva. Pozdr. Janek Klekot 748 S. P.S. Ally- jak chcesz Duca z Motostodoly- to juz teraz gadaj z Ryskiem- beda szukac w Ameryce- bo trzeba pamietac ze od momentu zakupu do przyjazdu do agencji celnej- trwa to ok. 1-2 miesiace, a rekord byl 4 miesiace(ale to firma wysylkowa nawalila).Telefon moge podac na priva, lub znajdziesz na stronie www.motostodola-jedwabne.net ( Rysiek- Grabnik) Edytowane 15 Września 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Hmmm, ogladalem dzis Stoner'ka i cos mi sie wydaje, ze maszyna byla 'nie teges'. Co myslicie? Czy zauwazyliscie, ze zaraz po starcie do rozgrzewkowego kolka- podniosl lewa reke i jadac b.wolno zakonczyl rozgrzewke gdzies na koncu? Moze ktos sie doczyta w necie to prosze o info. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Hmmm, ogladalem dzis Stoner'ka i cos mi sie wydaje, ze maszyna byla 'nie teges'. Co myslicie? Czy zauwazyliscie, ze zaraz po starcie do rozgrzewkowego kolka- podniosl lewa reke i jadac b.wolno zakonczyl rozgrzewke gdzies na koncu? Moze ktos sie doczyta w necie to prosze o info. :flesje: fakt - na kółku rozgrzewkowym było tak. Potem wprawdzie wystrzelił na starcie i prowadził przez kilka kółek, jednak Pedrosa i Rossi potem odjeżdżali Ducom. CO ciekawe 2 silniki dziś wybuchłu w tym jeden Ducati z prywatnego zespołu BRA Pramac d'Antin MotoGP (Alexa Barrosa) i jedno Kawasaki. Capirex trochę się przemieścił - startował z 14 lub 16 miejsca - nie pamiętam) kńczył na 9. Nie szukałam w necie żadnych opisów, ale z chęcia jak coś będzie to poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 fakt - na kółku rozgrzewkowym było tak. Potem wprawdzie wystrzelił na starcie i prowadził przez kilka kółek, jednak Pedrosa i Rossi potem odjeżdżali Ducom. CO ciekawe 2 silniki dziś wybuchłu w tym jeden Ducati z prywatnego zespołu BRA Pramac d'Antin MotoGP (Alexa Barrosa) i jedno Kawasaki. Capirex trochę się przemieścił - startował z 14 lub 16 miejsca - nie pamiętam) kńczył na 9. Nie szukałam w necie żadnych opisów, ale z chęcia jak coś będzie to poczytam. No, zobaczymy- pisalem do A.Widomskiego z Eurosportu. Mily facet- zawsze wspomagal mnie wiedza ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Ogladal ja koncowkie wyscigu, i nie pokazal klasy Casey o nie, mogl walczyc- opony mial zdrowe, tłinkiłinki i pedrosa uslizgi walily, a Duc rowno sie trzymal i jechal jak po sznurku- wstyd mi za Stonera :flesje: sie walczy do konca...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Edytowane 16 Września 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ogladal ja koncowkie wyscigu, i nie pokazal klasy Casey o nie, mogl walczyc- opony mial zdrowe, tłinkiłinki i pedrosa uslizgi walily, a Duc rowno sie trzymal i jechal jak po sznurku- wstyd mi za Stonera :flesje: sie walczy do konca...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. może nie chciał za mocno szarżować - zbiera punkty na tytuł mistrza w tym roku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi