Muminek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Uuuu, to jako 'najtwardszy' twardziel bedziesz mial najwiecej 'panterek' pouwieszanech do kierownicy ;-]]] ;) Oby pogoda,pogoda,pogoda....... :wink: No to jeszcze nie zamówiłeś tej pogody? to czym prędzej podanie, 2 zdjęcia i dlaej do odpowiednich władz ..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 No to jeszcze nie zamówiłeś tej pogody? to czym prędzej podanie, 2 zdjęcia i dlaej do odpowiednich władz ..... :) Okjej Czif- bjere sie za robote! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Okjej Czif- bjere sie za robote! :) no a jak nie będzie tej pogody to wskoczymy na bahne lub do puszki i dojedziemy, żeby się spotkac i pogadać Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Muminek, ale to zlot motocyklowy... choć jak będzie lało, to ja też przewiduję puszkę... dobrze że chociaż mam naklejkę na aucie... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) A propos pogody to w tamtym roku na WadowiceDucatiWeekend tylko dwóch najstarszych twardzieli z żonami(!) przyjechało na moto a Ci najmłodsi przyjechali puszką. Jaco ma wyrzuty do dziś. :flesje:P.S. Podobno z Poznania lało całą droge do Krk. Tym bardziej :flesje: Edytowane 25 Maja 2007 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Hehehe... ja to w deszczu chyba nie pojadę, bo mi pękła membrana w kroku :) i miałbym jajka na mokro :) Duke, wiesz... każdy mierzy siły na zamiary :icon_evil: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Hehehe... ja to w deszczu chyba nie pojadę, bo mi pękła membrana w kroku ;) i miałbym jajka na mokro :) Duke, wiesz... każdy mierzy siły na zamiary :) no ja w zeszłym roku wracając z Brna prawie od Częstochowy do W-wy jechałem w takim deszczu, że od 70 km/h zaczynało się jeździć po całej szerokości drogi, nie mówiąc o koleinach, które w niektórych miejscach były niewidoczne (wracałem w nocy). Nie wiem czy chciałbym drugi raz w taką pogodę jechać.Jednak jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że wszystko się udaKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 No witam Ducatowa BraćWczoraj i dziś miałem bardzo miłą przejażdżkę Kraków - częstochowa - Kraków. średnia w obie strony ok 100.do Cz-wy jechałem przez Olkusz, Dąbrowę G. trasa S1 w miarę szybka i mało oszołomów blokujących radość z jazdy. Powrót był znacznie przyjemniejszy przez Poraj, Myszków, Ogrodzieniec, Olkusz - pare fajnych winkli super temp. na mały turing. Trzeba tylko uważać na zjezdzie w prawo na Olkusz przy wyjeździe z Zawierciu - zakret zachęca do złożenia i odkręcenia manety ale leży rozrzucony żwir. Można się nieźle przejechać więc uważajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 hej panie kolego jak to tak smiesz wkraczac na moj rewir dabrowski bez ani me ani be ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 hej panie kolego jak to tak smiesz wkraczac na moj rewir dabrowski bez ani me ani be ;]] rozumiem, że jak się do Ciebie dojedzie to można liczyć na jakieś miłe powitanie :D ja niestety dziś tylko pokręciłem się po Warszawie testują letnią kurtkę z czego jestem bardzo zadowolony, bo w upał 32C było przyjemnie i chłodno. Tylko na koniec dnia mocno deszczem posypało i trzeba było się szybko ewakuować do bazy :icon_mrgreen: pozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 hej panie kolego jak to tak smiesz wkraczac na moj rewir dabrowski bez ani me ani be ;]] No proszę, proszę.. Dąbrowa Górnicza, przez to DG jakoś nie skojarzyłem. No jak na takie zadupie :clap: dwa Monstery to niezły wynik. Jak tylko nareperuję padakę to pobrykamy co? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Cześć, Muminek a tę kurtkę to testowałeś z klimatyzacją...hehehe... w samochodzie :biggrin: czy na moto :icon_razz: DarkMan ile się jedzie z Kraka do Częstochowy???? bez wygłupów.... Koledzy tu rozleniwieni strasznie, a my z zazą ciężko pracujemy - rozpracowujemy jednego monsterka z ogłoszenia.... Bartolini i Zefir, macie maszyny na chodzie, może się gdzieś spotkamy na neutralnym terenie krakowskim... co by od Bartoliniego w łeb nie dostać...hihihi...Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Cześć Jechałem z moją Kasią, która nie lubi dużych prędkości, więc nie cisnąłem. trasą nr S1 (Olkusz, DG, Cz-wa) to z GPS'em 130 km. Zajęło mi to 1h 10 min. Droga powrotna też na luzie trasą widokową przez Ogrodzieniec (115km) zajęło niecałe 1,5 h ZAZA kupuj monstera, bo na kazimierzu przyjezdzamy w 3 szt i 4 brakuje do brydza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ZAZA, może mojego chcesz kupić? :) Szukaj w "giełdzie" -ogł. zamieszczone jakiś czas temu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 .....ZAZA kupuj monstera, bo na kazimierzu przyjezdzamy w 3 szt i 4 brakuje do brydza Dzięki Łukasz za szybką odpowiedź... a jakbyście potrzebowali kogoś do pogawęgki, to chętnie podjadę na Kazimierz moim szczurem.... bo w brydża nie gram...Hej Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi