aLLy Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 tylko skontaktujcie sie wczesniej z tymi sklepami bo nie wiadomo czy to wszystko aktualne jest :buttrock: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Seb wczoraj zabrał się za przegląd Monstera... :clap: i pierwsza obserwacja - frędzle silikonu pod pokrywkami zaworowymi---> ciekawe ile znajdę w filtrze... i co gorsza pęknięty uszczelniacz zaworowy :banghead:. Radosny tak to już jest wśród Ducatistów... :wink: organizuj szybko awaryjny kanał przerzutowy części... Chłopaki obejrzałem wczoraj ten filmik który podrzucił Prezes i zastanawiam się w jakim celu gość tam mierzy luż pomiędzy dźwigienką zamykającą a podkładką (nie wiem jak to nazwać po polsku), skoro po odjęciu od luzu po obciążeniu dźwigienki zamykającej, luzu bez tego obciążenia i tak wychodzi luz między tą właśnie podkładką a dźwigienką zamykającą... :bigrazz: Pozdro Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Przesłałem mapkę sklepów Ducati w Austrii znajomym o których pisałem - mają się określić które mają po drodze....jest szansa że coś z tego będzie. P.S. z drobiną wazeliny :wink: Po ostatnich postach i privach przyznam że Soleski i Jannikiel porażają mnie swoją wiedzą, zaangażowaniem i doświadczeniem :crossy: :cool: :notworthy: Panowe, pełen respekt.Dzięki za uznanie. Nie zdawałem sobie nawet sprawy :icon_eek: :eek: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 E-tam przesada- cos tam sie wie, i caly czas sie ucze...Przyda mi sie na emeryturce:-))).Jest Ducati S2R 800 cm szesc. do kupienia- w dobrej cenie- jak jest ktos chetny to od razu niech pisze :[email protected] Mam zdjecia jak kto chce obaczyc to dajcie znac na moj adres: [email protected]tylko od razu mowie ze kola sa 3 szprychowe jak w 916 nie wiem czemu bo moto jest na aukcji w USA.Pozdr. Janek Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielp1986 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 witammam pytanie:czy moze mi ktos powiedziec ile moze kosztowac duzy przeglad monstera 600 lub 900 ale taki najbardziej pesymistyczny z regulacja luzow zaworowych wymiana naprezaczy itp.(niestety jeszcze sie przymierzam a chcialoby sie juz miec i jezdzic .. wiecie...) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 witammam pytanie:czy moze mi ktos powiedziec ile moze kosztowac duzy przeglad monstera 600 lub 900 ale taki najbardziej pesymistyczny z regulacja luzow zaworowych wymiana naprezaczy itp.(niestety jeszcze sie przymierzam a chcialoby sie juz miec i jezdzic .. wiecie...) pozdrawiam to może być koszt w zależności od miejsca wykoanania prac rzędu 1500 - 2000 zł (tak mi się wydaję) - może Koledzy coś jeszcze podrzucą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalM Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Panowie jaka realna cene widzicie za tego Ducacika? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M358783 Jeszcze jedno pytanko - jaki bedzie koszt wymiany paskow na rozrzadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Panowie jaka realna cene widzicie za tego Ducacika? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M358783 Jeszcze jedno pytanko - jaki bedzie koszt wymiany paskow na rozrzadzie? Co do wartości Monsterka- ciężko z fotki zobaczyć i zweryfikować. Zastanawiua mnie ten przebieg? Myślę, że to jest to weryfikacji, sprawdzenia książki serwisowej, może warto sprawdzić nr ramy w serwisie (jego historię) skoro był serwisowany. Jednak ten rocznik nie powinien być droższy (według mnie) niż 10 - 10,5 tyś zł. Co do wymiamy paska - to jest nawiększy koszt dużego serwisu (20 tyś km) łącznie z regulkacją luzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Panowie jaka realna cene widzicie za tego Ducacika? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M358783 Na pierwszy rzut oka wygląda na rześki, zadbany sprzęt ale proponuję Ci poprosić własciciela o większe foty. Cena trochę naciągnięta, musisz ponegocjować, ale pamiętaj że warto zapłacić więcej niż średnia cena rynkowa gdy widzisz że motocykl jest zadbany, nie był po dzwonach a właściciel ma pojęcie o jednośladach i ich obsłudze.Zastanawia mnie cóż to są "stalfleki" - ktoś mnie oświeci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalM Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 "Stalfleki" - chodzi o przewody hamulcowe w stalowym oplocie:-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Misiek, ja zaplacilem za mojego M600 (przebieg-23tys) też 2000- 9800 zl (krajowy). Tyle że nie mialem takich kominow. W tym samym czasie byl tez M600 na termi's z 2001 roku, gość chcial pilnie sprzedac i byl sklonny oddac za 9700 (krajowy). Ale coz z tego, jak byl to moto po przejściach...Obejrzyj go dobrze! Ja nie zapacibym za niego więcej niż 10,5-11,5 tys. Ale wybór należy do Ciebie.Pozdro Seb Edit: a stalowy oplot przew. cham. jest we wszystki monsterach... Edytowane 4 Marca 2007 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalM Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Stargowalem do 12 100.Kurde ale mi metlik w glowie zrobiliscie:-).Napalilem sie na niego jak cholera a Wy mi tu ze za duzo:-( :-)))) Pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) No bo to niemalo za 600 tke jest- nie lepiej poczekac na cos wiekszego i nowszego( np S2R?), albo podkupic od Kolegow- nawet dac wiecej- ale sprzety zadbane i wiadomo ze sprzedajacy nie wylaczy telefonu na 2 dzien:-))) Pozdr. Janek-Klekotek. Edytowane 4 Marca 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Stargowalem do 12 100.Kurde ale mi metlik w glowie zrobiliscie:-).Napalilem sie na niego jak cholera a Wy mi tu ze za duzo:-( :-)))) Pozdro all tak z doświadczenia - na ogół przy odsprzedaży dodatki, o które motor jest doposażony nie podności aż tak wartości o koszt tych dodatków (przynajmniej tak mi się wydaje). NIestety jest to wada z punktu widzenia sprzedającego - wiem coś o tym :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Janek, a ile jest warta ta "okazja" o ktorej pisaleś (S2R) i z jakiego roku, bo może by Seb zmienił Monstera...Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi