soleski Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam nowego (starego) Ducati-stę na forum, Soleski mam nadzieję, że się spotkamy na mieście...Pozdrawiam SebTak się zastanawiam dlaczego "starego" :biggrin: , ale dzięki. :PNiestety praca i obowiązki rodzinne nie pozwalają mi zbyt wiele czasu spędzać przy komputerze, więc nie jestem zbyt aktywny na forum. Pozdrawiam wszystkich desmotycznych. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Soleski to tak jak kazden jeden:-))), ale chociaz pamietasz w tym pedzie o Duc-u???Pozdr. Janek Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Soleski ten monster z avatara to twój??? bo jeśli tak to mam pytanie czy nie jeździ z toba kolo na 999lub749 (czerwonym), bo na wakacjach widziałem dwa takowe duki w okolicach katowic (tak pytam bo katowice w sumie niedaleko krakowa) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 A ten kierownik w ksztalcie litery M- to typowy do cafe racerow- stylowy-lecz malo wygodny:-)) wim bo mialem podobny w CB 736 SOHC Cafe Racer..., do takiego kierownika pasuje lustereczko montowane na koncu zamiast ciezarkow.Pozdr. Janek-Klekotek 748S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Tak mi się wydało, że to Cafe racer, ale nie wiedziałem, że AŻ tak :DSzacuneczek dla kolegi sypiącego iskrami na winklach :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) No Panowie Szlachta, chyba koniec czczych pogawędek z mojej strony ;) Jak wszystko pójdzie po mojej myśli, to dokładnie za tydzień w moim garażu pojawi się takie oto identyczne kropka w kropkę ZJAWISKO :D Mandarynkowa Czerwień ;) Edytowane 14 Lutego 2007 przez Radosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 No to trzymam kciuki.. Nowy sobie sprawujesz, a mojego nie chciałeś? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 widzialem gdzies takie moto......cholera, tylko gdzie? :) liczymy dni razem z toba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Heartless, Radosny lubi dziewice :) :) , ale i tak ladna "Pojezdzawka" :-))). Pozdro. Janek- Klekotek co lubi juz rozklekotane:-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Radosny, nie chcę nic mówić, ale zdaje się, że będą dwa monstery tego koloru na Forum... Melvin rozglądaj się już za nowym lakierem... może ten zielony, który mi kiedyś proponowałeś ...hihihi.. Janek ty tu nie pitol bo stare to jst dobre ale WINO, zapytaj Dominika...Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja przypominam, że mój też jest dziewiczy!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Soleski ten monster z avatara to twój??? bo jeśli tak to mam pytanie czy nie jeździ z toba kolo na 999lub749 (czerwonym), bo na wakacjach widziałem dwa takowe duki w okolicach katowic (tak pytam bo katowice w sumie niedaleko krakowa) :lapad: Mój ale mam go dopiero od września 2006. Ale ten mój stał przez rok w fabrycznej hali i pleśniał :D , zanim trafił w moje ręce, więc to chyba ktoś inny...Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 no to się nam tu narobiło - tylko przez chwilę mnie nie było i proszę, aż się dusza raduje, że coraz więcej Desmomaniaków :wink: A tak przy okazji - w tym tygodniu nie ma Motobazaru w W-wie - to pewnie wiecie, ale tak dla przypomnienia :notworthy: Co do sprzętów wybieranych przez Kolegów to pogratulować :clap: - normalnie mnie już skręca, żeby wskoczyć na Monsterka i pobrykać troszkę. no i dalej mnie nęci zmian na 749 lub na dużego Monsterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Seba - wino- ale chyba nie marki Wino,"la patik", Czar Pegieeru, lub Usmiech soltysa z zawartoscia SO4 pow. 15% :notworthy: :clap: a pozatym nie jestem koneserem dziewic, ja stary papuc jestem:-)))) Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 a pozatym nie jestem koneserem dziewic, ja stary papuc jestem:-)))) Pozdr. Janek. no to teraz Janek dałeś po garach ;) ;) a tak przy okazji - może szukasz części zamiennych? http://www.allegro.pl/item165888129_ducati...ci_okazja_.html :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi