Frencci Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Co do oleju- zmienilem na taki: http://www.motocross.malopolska.pl/index.p...&koszyk=&wysw=2 ma duzy zakres 'w gorze' co jest wazne przy grzejacych sie Dukach. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Hejka tu Mariusz (facet od czerwonego 750 SS z cieknacym cylindrem :) )Najwyzszy czas przylaczyc sie do forum :)Jak tylko uda mi sie uszczelnic silnik (w czasie calego zlotu zlecialo chyba z 1/6 oleju z silanika :) ), a to moze troche potrwac bo niewielu chce sie tego podjac, a jeszcze mniej osob chce to zrobic za mniej nic 1000 pln :), to pisze sie na wszelkie wyjazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Hejka tu Mariusz (facet od czerwonego 750 SS z cieknacym cylindrem :wink: )Najwyzszy czas przylaczyc sie do forum :banghead:Jak tylko uda mi sie uszczelnic silnik (w czasie calego zlotu zlecialo chyba z 1/6 oleju z silanika :banghead: ), a to moze troche potrwac bo niewielu chce sie tego podjac, a jeszcze mniej osob chce to zrobic za mniej nic 1000 pln :(, to pisze sie na wszelkie wyjazdy. Witka Kuzyn!!!!! :crossy: :icon_mrgreen: Pzdr,Frencci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witamy kolejnego nienormalnego Ducatisti w rodzinie :biggrin: Ty gomez to lubisz ostrą jazdę... z olejem na oponie ...hihihi... Spoko Pany, jak będziem mieć już szczegóły to i tak wrzucę na forum :) Jechalim wczoraj z Zazą drogą skała-olkusz i aż serce mi pękało, że zostawiłem rat-a pod Wydziałem, bo przejechaliśmy chyba 100 zakrętów (20km) a asfalt równy jak stół :crossy: ;) :notworthy: Zdrówko Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaza Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Trasa bardzo przyjemna bez dwoch zdan. Ale nie zapominaj Seba o dziadach na droge wychodzacych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Hejka tu Mariusz (facet od czerwonego 750 SS z cieknacym cylindrem :banghead: )Najwyzszy czas przylaczyc sie do forum :biggrin:Jak tylko uda mi sie uszczelnic silnik (w czasie calego zlotu zlecialo chyba z 1/6 oleju z silanika :) ), a to moze troche potrwac bo niewielu chce sie tego podjac, a jeszcze mniej osob chce to zrobic za mniej nic 1000 pln :), to pisze sie na wszelkie wyjazdy. witamy Cię Mariusz na stronach Mam nadzieję, że uda Ci się uszczelnić SS-kę i będziesz dalej szalał przez kolejne lata :icon_razz: Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tak Zaza masz rację, ale po to mam "home made pipes" aby dziady z babami uciekały z drogi...hehehe... No chyba że masz na myśli te panny w białych bluzeczkach i obcisłych dżinsach... :crossy: :notworthy: Seb PS. Napój na myszach wyżłopany :crossy: , a my nadal nie mamy nazwy Kącika Ducati, mi przyszło do głowy NKWD, ale się źle kojarzy.... :flesje: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tak Zaza masz rację, ale po to mam "home made pipes" aby dziady z babami uciekały z drogi...hehehe... No chyba że masz na myśli te panny w białych bluzeczkach i obcisłych dżinsach... :smile: :) Seb PS. Napój na myszach wyżłopany :) , a my nadal nie mamy nazwy Kącika Ducati, mi przyszło do głowy NKWD, ale się źle kojarzy.... :) te panny to "Ssaki leśne" lub "Grzybiarki" a co miałes na myśli NKWD? - może rozwinięcie będzie jednak OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Stary jakie grzybiarki???? :bigrazz: Ja za młody jestem jeszcze... na te ssaczki...hehehehe... :eek: Niezwykły Klub Warczących Dukatów....Może być jeszcze NRD - N..... Ryczących Ducati tlko nie iwem co wstawić za N ???Hejka Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaza Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) PS. Napój na myszach wyżłopany :lapad: , a my nadal nie mamy nazwy Kącika Ducati, mi przyszło do głowy NKWD, ale się źle kojarzy.... :icon_rolleyes: Chwila, chwila. O 7 rano nie pisales nic o myszach a o 10 juz wypita? Ladnie widze tam pracujecie :D To moze DDR? Desmo Ducati Riders czy tam na odwrot.Albo DuMKa -- Ducati Monster Klub http://moto.allegro.pl/item200967999_ducati_monster_600.htmlhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M428335http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M420981http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M434891http://moto.allegro.pl/item200377830_ducat...48_okazja_.htmlhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M434891http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M420981 Hej snorl, ogladalem w zeszla srode tego Monstera 750 z Poznania. I z pelna odpowiedzialnoscia moge Ci go... odradzic :biggrin: Wszystko co sie da pourywane, licznik nie dziala, cieknie z kazdej dziury, lanuch do wymiany itd. Ogolnie samo zlo. Tylko opony byly w miare w porzadku. Moto z Dabrowy tez ogladalem ale gosciu podobno mial kupca ktory daje wiecej niz ja bym sie odwazyl za niego zaplacic. Choc nie powiem, stan duzo lepszy od tej poznanskiej padaki. Na czerwonego Monstera nawet nie patrzylem, bo paskudnie wyglada :lalag: Pozostale linki mi nie dzialaja. Edytowane 12 Czerwca 2007 przez zaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No wreszcie coś może drgnie z tą nazwą Kącika na forum :icon_rolleyes: DDR nieźle wygląda...Może Dominik zrobi nam jakąś sondę, gdzie każdy będzie mógł oddać głos, albo tak jak poprzednio sekretarz Muminek pozbiera zgłoszenia i wtedy bedziemy wybierać.Hej Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 To moze DDR? Desmo Ducati Riders czy tam na odwrot.Albo DuMKa -- Ducati Monster Klub NKWD, DDR i DuMKa podobaja mi się :icon_rolleyes: ja optuję za DDR. DuMKa jest bardzo wąkim - jak moga się poczuć właściciele 7XX/9XX czy innych Ducatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nie Zaza napój został wypity na spotkaniu u JacaHej Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 ale zawsze przy następnej okazji można "zrobić" kolejną flaszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak już o kupnie Ducata mowa, to polecam swojego w giełdzie.. dla wtajemniczonych w klub bez nazwy :) : cena już nie zaczyna już sie na "3" i raczej nie jest droższy niż był :) Sorki za OT. Można wiedzieć co konretnie nazywacie napojem na myszach? Bo jakoś nie umiem tego skojarzyć z żadnym znanym mi trunkiem, a nie wszystkie kupiję w sklepie :flesje: Co do nazw to trzeba uważać, żeby kombatanci nie zaczęli kamieniami rzucać.. już się ostatnio doczepili do krzyża - symbolu ratownictwa medycznego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi