Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka tu Mariusz (facet od czerwonego 750 SS z cieknacym cylindrem :) )

Najwyzszy czas przylaczyc sie do forum :)

Jak tylko uda mi sie uszczelnic silnik (w czasie calego zlotu zlecialo chyba z 1/6 oleju z silanika :) ), a to moze troche potrwac bo niewielu chce sie tego podjac, a jeszcze mniej osob chce to zrobic za mniej nic 1000 pln :), to pisze sie na wszelkie wyjazdy.

Hejka tu Mariusz (facet od czerwonego 750 SS z cieknacym cylindrem :wink: )

Najwyzszy czas przylaczyc sie do forum :banghead:

Jak tylko uda mi sie uszczelnic silnik (w czasie calego zlotu zlecialo chyba z 1/6 oleju z silanika :banghead: ), a to moze troche potrwac bo niewielu chce sie tego podjac, a jeszcze mniej osob chce to zrobic za mniej nic 1000 pln :(, to pisze sie na wszelkie wyjazdy.

Witka Kuzyn!!!!! :crossy: :icon_mrgreen:

Pzdr,Frencci

Witamy kolejnego nienormalnego Ducatisti w rodzinie :biggrin: Ty gomez to lubisz ostrą jazdę... z olejem na oponie ...hihihi...

Spoko Pany, jak będziem mieć już szczegóły to i tak wrzucę na forum :)

Jechalim wczoraj z Zazą drogą skała-olkusz i aż serce mi pękało, że zostawiłem rat-a pod Wydziałem, bo przejechaliśmy chyba 100 zakrętów (20km) a asfalt równy jak stół :crossy: ;) :notworthy:

Zdrówko Seb

www.ducati-klub.pl

Hejka tu Mariusz (facet od czerwonego 750 SS z cieknacym cylindrem :banghead: )

Najwyzszy czas przylaczyc sie do forum :biggrin:

Jak tylko uda mi sie uszczelnic silnik (w czasie calego zlotu zlecialo chyba z 1/6 oleju z silanika :) ), a to moze troche potrwac bo niewielu chce sie tego podjac, a jeszcze mniej osob chce to zrobic za mniej nic 1000 pln :), to pisze sie na wszelkie wyjazdy.

witamy Cię Mariusz na stronach

Mam nadzieję, że uda Ci się uszczelnić SS-kę i będziesz dalej szalał przez kolejne lata :icon_razz:

Edytowane przez Muminek

Tak Zaza masz rację, ale po to mam "home made pipes" aby dziady z babami uciekały z drogi...hehehe... No chyba że masz na myśli te panny w białych bluzeczkach i obcisłych dżinsach... :crossy: :notworthy:

Seb

PS. Napój na myszach wyżłopany :crossy: , a my nadal nie mamy nazwy Kącika Ducati, mi przyszło do głowy NKWD, ale się źle kojarzy.... :flesje:

www.ducati-klub.pl

Tak Zaza masz rację, ale po to mam "home made pipes" aby dziady z babami uciekały z drogi...hehehe... No chyba że masz na myśli te panny w białych bluzeczkach i obcisłych dżinsach... :smile: :)

Seb

PS. Napój na myszach wyżłopany :) , a my nadal nie mamy nazwy Kącika Ducati, mi przyszło do głowy NKWD, ale się źle kojarzy.... :)

te panny to "Ssaki leśne" lub "Grzybiarki"

a co miałes na myśli NKWD? - może rozwinięcie będzie jednak OK

Stary jakie grzybiarki???? :bigrazz: Ja za młody jestem jeszcze... na te ssaczki...hehehehe... :eek:

Niezwykły Klub Warczących Dukatów....

Może być jeszcze NRD - N..... Ryczących Ducati tlko nie iwem co wstawić za N ???

Hejka

www.ducati-klub.pl

PS. Napój na myszach wyżłopany :lapad: , a my nadal nie mamy nazwy Kącika Ducati, mi przyszło do głowy NKWD, ale się źle kojarzy.... :icon_rolleyes:

Chwila, chwila. O 7 rano nie pisales nic o myszach a o 10 juz wypita? Ladnie widze tam pracujecie :D

To moze DDR? Desmo Ducati Riders czy tam na odwrot.

Albo DuMKa -- Ducati Monster Klub

Hej snorl, ogladalem w zeszla srode tego Monstera 750 z Poznania. I z pelna odpowiedzialnoscia moge Ci go... odradzic :biggrin: Wszystko co sie da pourywane, licznik nie dziala, cieknie z kazdej dziury, lanuch do wymiany itd. Ogolnie samo zlo. Tylko opony byly w miare w porzadku.

Moto z Dabrowy tez ogladalem ale gosciu podobno mial kupca ktory daje wiecej niz ja bym sie odwazyl za niego zaplacic. Choc nie powiem, stan duzo lepszy od tej poznanskiej padaki.

Na czerwonego Monstera nawet nie patrzylem, bo paskudnie wyglada :lalag:

Pozostale linki mi nie dzialaja.

Edytowane przez zaza

No wreszcie coś może drgnie z tą nazwą Kącika na forum :icon_rolleyes: DDR nieźle wygląda...

Może Dominik zrobi nam jakąś sondę, gdzie każdy będzie mógł oddać głos, albo tak jak poprzednio sekretarz Muminek pozbiera zgłoszenia i wtedy bedziemy wybierać.

Hej

www.ducati-klub.pl

To moze DDR? Desmo Ducati Riders czy tam na odwrot.

Albo DuMKa -- Ducati Monster Klub

NKWD, DDR i DuMKa podobaja mi się :icon_rolleyes:

ja optuję za DDR. DuMKa jest bardzo wąkim - jak moga się poczuć właściciele 7XX/9XX czy innych Ducatów?

Jak już o kupnie Ducata mowa, to polecam swojego w giełdzie.. dla wtajemniczonych w klub bez nazwy :) : cena już nie zaczyna już sie na "3" i raczej nie jest droższy niż był :)

Sorki za OT.

Można wiedzieć co konretnie nazywacie napojem na myszach? Bo jakoś nie umiem tego skojarzyć z żadnym znanym mi trunkiem, a nie wszystkie kupiję w sklepie :flesje:

Co do nazw to trzeba uważać, żeby kombatanci nie zaczęli kamieniami rzucać.. już się ostatnio doczepili do krzyża - symbolu ratownictwa medycznego..