Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Lutego 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Że tak pospamuję. Jeśli jakiś ducatosti ma zbędną końcówkę dźwigni zmiany biegów to piszę się na zakup. Moja niestety w połowie została Na Torze Poznań - starła się biedaczka na winklach. Nawet nie wiedziałem, że można ją zetrzeć :cool:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Jeśli jakiś ducatosti ma zbędną końcówkę dźwigni zmiany biegów to piszę się na zakup. Moja niestety w połowie została Na Torze Poznań - starła się biedaczka na winklach. Nawet nie wiedziałem, że można ją zetrzeć :icon_razz:pzdr no to dobrze że nas ostrzegłeś - będziemy teraz uważać :icon_razz: - szczególnie na Torze Poznań :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Dominik zawsze możesz coś z KTM-a dopasować :icon_evil: , pogadaj z Melvinem on wymieniał cały zestaw, po upadku, to może mu coś się wala po garażu. Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 no chyba w ten weekend nie pojeździmy na 2 kółkach - Warszawkę dziś mocno przysypało. A tak przy okazji w tym tygodniu chyba zaczyna się objazd Motor Bike Show i startują od Warszawy. Można będzie zobaczoć coś ciekawego i nowości na 2007 rok na żywo. Ciekawe czy Probike pokaże Ducati? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Hehehe... :flesje: dzwoniłem wczoraj do autoryz serwisu Duca w Krk... zgadnijcie ile kosztuje przegląd po 20tys. km.....no dobrze powiem wam 1800,- :D To mam teraz zagwozdkę.... idę się napić.... :D Strzała Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Hehehe... :flesje: dzwoniłem wczoraj do autoryz serwisu Duca w Krk... zgadnijcie ile kosztuje przegląd po 20tys. km.....no dobrze powiem wam 1800,- :D To mam teraz zagwozdkę.... idę się napić.... :flesje: Strzała :D ale dobrze wiedziec... bo przy kupnie Duca i zbijaniu ceny bede sie kierowal ta wiedza.. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 To jest duży przegląd z wymianą pasków itd... nie pyałem o ten normalny. Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 No proszę.. a jak to się ma do >>TEGO<< ?? Dzisiaj Polonia Cup się na mnie wypięła i kazała walczyć o nakładkę dźwigni zmiany biegów z Probike, już widze jak entuzjastycznie mi odkupią część, którą PC zgubiła - na pewno się palą do tego. Chciałem być cierpliwy i z tej całej cierpliwości chyba zacznę być upierdliwy. Pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 NO PANOWIE, NADEJSZŁA WIEKOPOMNA CHWILA :icon_mrgreen: OTÓŻ DZISIEJSZEJ NOCY PO MOIM OSIEDLU ROZNIÓSŁ SIĘ PO RAZ PIERWSZY GRZMOT Z DWÓCH WOLNYCH ARROW-ÓW :crossy: NO I JAK MYŚLICIE, JAKIE MONSTRUM BYŁO SPRAWCĄ DRŻĄCYCH OKIEN :wink: POWIEM TYLKO TYLE ŻE MOJA WSCIEKŁA WŁOSKA SUCZ MA SERCE DUDNIĄCE DWOMA KOMORAMI O ŁĄCZNEJ POJEMNOŚCI 916 CENTYMETRÓW SZEŚCIENNYCH..... P.S. Sorry że tak krzycze, ale Wy chyba najbardziej zrozumiecie że dzisiaj moja krew zaczęła zapier.... po moim krwioobiegu jak Capirossi po winklach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 :icon_mrgreen: GRATULATION :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Gratulacje!!!! >>TEN??<< Edytowane 23 Lutego 2007 przez heartless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 NO TO WIELKIE BRAWO!!!!!! kupiłes to ja zawsze chciałem miec ale dotej pory sie nieudało szczere gratulacje , czszęsliwej jaazdy pozdr. aa Seb te paski to mogę Ci za darmo (lub jakis alkohol)wynienic i sprawdzić zawory jeżeli chcesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 paweel mam pytanko do Ciebie. Czy ty przypadkiem nie pracujesz w warsztacie motocyklowym Piotrka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Nooo, dzięki dzięki....tak, to ten S4 - jutro zrobie jakieś sensowne fotki i zacznę się lansować po sieci ;) I powiem tak - TEN SMOK ZIONIE OGNIEM - i nie ma w tym żadnej przenośni, on poprostu napier... płomieniami z dwurury.... :banghead: :banghead: :D A swoją drogą, już dziś poczułem że posiadam sprzet wyjątkowy, nietuzinkowy i elitarny.....koszt nowego akumulatora - 400zł. Za resztę zapłacisz kartą VISA. Jeśli coś na karcie ci zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 NO PANOWIE, NADEJSZŁA WIEKOPOMNA CHWILA :banghead: OTÓŻ DZISIEJSZEJ NOCY PO MOIM OSIEDLU ROZNIÓSŁ SIĘ PO RAZ PIERWSZY GRZMOT Z DWÓCH WOLNYCH ARROW-ÓW :banghead: NO I JAK MYŚLICIE, JAKIE MONSTRUM BYŁO SPRAWCĄ DRŻĄCYCH OKIEN :D POWIEM TYLKO TYLE ŻE MOJA WSCIEKŁA WŁOSKA SUCZ MA SERCE DUDNIĄCE DWOMA KOMORAMI O ŁĄCZNEJ POJEMNOŚCI 916 CENTYMETRÓW SZEŚCIENNYCH..... no to wielkie gratulacje :D ;) tak trzymać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi