Muminek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 hm cena jest chora , takie 2 naklejki w tym sklepie co ojciec kupil kosztuja 7,49 euro 0.o , ta 3d jest tansza , bo wzor nie jest oryginalny . a pamiętasz jakie sa wymiary - ze zdjęć wynika, że są malytkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Sebagdzie zamawiałes napęd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Tam gdzie Ci pisałem, że zamówie www.motoseven.pl :rolleyes: ale nie mieli takiego kółka jak chciałeś.Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Obejrzałem tem filmik od aLLego i skóra mi cierpnie jak widzę co Ci goście wyprawiają między autami... Głupotaaaa.... :rolleyes: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Jeśli jest wtrysk - powinien sam dostosować się do K&Na i braku obudowy filtra powietrzaJeśli są gaźniki - nie ma potrzeby regulacji po założeniu K&Na i zakryciu go z powrotem osłoną. Po zdjęciu osłony motocykl nie pojedzie, nie ma w ogóle góry, nie dostaje dostatecznej ilości paliwa, trzeba podnieść poziomy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Obejrzałem tem filmik od aLLego i skóra mi cierpnie jak widzę co Ci goście wyprawiają między autami... Głupotaaaa.... :banghead: święte słowa - to chyba byli angole ? cóż się dziwić - przecież on tam jeżdżą po drugiej stronie ulicy (drogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 no wariuja wiadomo , ale lubie takie cos ogladac. Nie sa duze , masz na zdjeciu dla porowania karte platnicza wiec mozna sobie wyobrazic mniej wiecej jakich sa rozmiarow. Nie mialem ich w rece wiec ci nie powiem dokladnie , kupil je ojciec ktory jest 1000 km ode mnie i jak bedziesz chcial te naklejki to beda dopiero kolo 22 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Znow jestem...Mialem w pracy alarm- niestety nie zaliczony, dobrze ze rewident sobie juz pojechal- kontrola wypadla w miare dobrze.Rysiek przywiozl juz z Warszawy "najnowsze" ciekawostki- Moto Guzzi 1100i Sport i BMW R 90 S z koszem-prawdopodobnie jedyny taki sprzet w Polsce.Oczywiscie oba motorki sa do kolekcji- z tym ze moze Sport 1100 i bedzie na sprzedaz.Te Moto Guzzi ladny motorek- jednak Wlosi pod wzgledem stylistyki sa bezbledni...Gutek chodzi jak sieczkarnia- ale nie dziwne- na popychaczach, ma zawiasy WP i wtrysk paliwa- niezle sie na nim siedzi- tez waski prawie jak Duc., tylko ciezko sie w obroty wkreca- wina ciezkiego walu korbowego.No a BMW- rocznik 1976 kawal historii ladny motorek po prostu- szkoda ze nie mozna tego powiedziec o nowszych produktach tej firmy.Chcialem dzis pojezdzic na Klekotku- jednak lipa- zona pojechala do szkol..a ja musialem zostac z 2 Babą-coreczka- jutro tez lipa z jazdy bo tez sam zostaje z corka.Za to mam czas na myslenie co zrobic by upiekszyc Klekotka.Odnosnie 1098- Ryskowi sie bardzo podoba- i z przodu i z boku i z tylu- mi akurat przod sie nie podoba reszta jest O.K.Podobniez juz mozna w USA kupic 1098- wiec Rycho poluje bo niedlugo pojawi sie na aukcjach...i moze uda mu sie kupic:-))Mi tam 999 bardziej pasuje- ale kazden jeden swoj rozum i gust ma.. jakby wszystkie kochali Ducati ktoby jezdzil ryzopędami? Pozdr. Janek-Klekotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) to jak będą zdjęcia maszynek to wrzućcie na siec do pokazania U nas dziś juz od rana mokro i chłodno - tak więc nie było nawet jak wyprowadzić sprzęta na dwór. Wczoraj za to chwilę się bryknąłem, ale to juz nie jazda - miejscami mokro jest na drodze (tam gdzi ejest cień droga praktycznie nie wysycha) Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 :) Dominik - miło Cię usłuszec po dłuższej przerwie ;) Jak tam Córa - widzę nowe zdjęcie ze swoim małym skarbem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jak tam Córa - widzę nowe zdjęcie ze swoim małym skarbem Dziękuję Krzysiu. Mała rośnie w systemie cyc-bek-spanie-mała zabawa-kąpanie-cyc-bek.. etcAle jest wspaniała :icon_question:Ja odstawiłem teraz Dukę na boczny tor, kupiłem BMW 2002 z 1972 roku i zamierzam zimą się z nią pobawić warsztatowo, natomiast za Monstera wziąć się znów na wiosnę z jakimiś pomysłami, chociaż pomysły mi się kończą, bo te co jeszcze mam to już nie na moją kieszeń..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 no to fajosko masz z córą i wesoło :) no to teraz oprócz kultowego motoru masz jeszcze kultowy samochód :clap: - pozazdrościć pomysłów i ich realizacji ;) A może podrzucisz jakieś zdjątka maszyny, no i pomysły co chcesz zrobić - jestem ciekaw inwencji i wyników prac :D życzę w takim razie natchnienia pozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 halo - jest tu ktoś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Oto BMW zerodwójka :)http://img379.imageshack.us/img379/7346/dsc00076nj7.jpgMam do niego sporo oryginalnych części, w pierwszym rzędzie odnawiam fotele i kanapę, zmieniam popękany kokpit, wstawiam jedną szybę boczną, bo jest dorabiana oraz zmieniam tapicerkę wewnętrznych boczków i podłogi. W drugim rzędzie wymiana panewek, uszczelki pod kapę zaworową oraz strojenie gaźnika Solexa. W trzecim rzędzie zdjęcie wszystkich chromów i chromowanie od nowa. W czwartym rzędzie powrót do czarnego grilla. A potem się zobaczy. Pracy jest mnóstwo. teraz jeżdżę sobie tym autem po Poznaniu i gęba mi się śmieje, jak się ludzie za tym ogladają !! :Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 melduje obecnosc . Czyzby Desmo maniacy popadli w sen zimowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi