jannikiel Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Marcinek, żebyś mnie tak nie poganiał, to spokojnie bym założył ten dekielek bez przegryzania...a tak to hizo, hizo i może o-ring ciul szczelił... :icon_mrgreen: , ale jak nie odkręcisz to nie zobaczysz... Ja tera u Ryśka, się nie pokazuje, bo auta szukam i nie mam na nic czasu... Pozdr. J-748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Marcinek, żebyś mnie tak nie poganiał, to spokojnie bym założył ten dekielek bez przegryzania...a tak to hizo, hizo i może o-ring ciul szczelił... :icon_mrgreen: , ale jak nie odkręcisz to nie zobaczysz... Ja tera u Ryśka, się nie pokazuje, bo auta szukam i nie mam na nic czasu... Pozdr. J-748 A co się stało z ryżopędęm pod tytułem Yaris? Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Edek, ja musze miec 2 auta... a ten drugi blaszak to Berlingo Dizel, czyli tez klekot :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Chłopak który zginął 01.10.09 w wypadku motocyklowym na czarnym SS'sie to mój kolega z Torunia Konrad Chajęcki ;-( prowadził lokal Cafe Fajka w Toruniu i Warszawie. Kupił SS'a , który był polecany przez niektórych z tego forum. Pamiętam jak zadzwonił do mnie żebym go zobaczyła. Był taki szczęśliwy, że spełnił swoje marzenie...ehh nie moge w to uwierzyć . Szczere wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Chłopak który zginął 01.10.09 w wypadku motocyklowym na czarnym SS'sie to mój kolega z Torunia Konrad Chajęcki ;-( prowadził lokal Cafe Fajka w Toruniu i Warszawie. Kupił SS'a , który był polecany przez niektórych z tego forum. Pamiętam jak zadzwonił do mnie żebym go zobaczyła. Był taki szczęśliwy, że spełnił swoje marzenie...ehh nie moge w to uwierzyć . Szczere wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich [*] No najgorzej jak się zna osobiście ofiary. Uczucie nie do opisania. Śpij w pokoju wiecznym... Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 smutne jest jak odchodzi ten kogo znamy :( ktoś z szanownych Desmo poszukiwał pokryw silnika oto link http://moto.allegro.pl/item745821050_ducat...t2_st3_st4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Chłopak który zginął 01.10.09 w wypadku motocyklowym na czarnym SS'sie to mój kolega z Torunia Konrad Tak mi przykro, Kinga [*] [*] to straszne, że świat się kręci ot tak, po prostu jakby nic się nie stało... I - wybaczcie, bo jestem tu nowa, ale nie sądzicie że to niefajne, że w jednym wątku, a czasami w jednym poście pisze się o czyjejś śmierci i o rzeczach codziennych? To tak, jakby tę śmierć spłycić, albo jej w ogóle nie zauważyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Pisanie o śmierci zawsze jest niefajne. A że w tym wątku, no cóż... Mamy na tym forum jedyne miejsce, gdzie można pogadać o wszystkim. Z ludźmi, których znamy osobiście, klekoczemy wspólnie, pomagamy w reanimacji sprzętów :icon_mrgreen: . Z ludźmi, których nie znamy, ale mamy wspólnego wkręta. Których wali trzysta na prostej itp. Idę podudnić a filozowanie zostawiam na później... Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Mógłbym prosic o wypowiedzenie się nt. tego ogłoszenia? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1562740 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 czy ktoś z szanownego towarzystwa wybiera się w next weekend do Sandomierza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Podsylam problem Linka, moze ktos ma taki silnik? http://www.docpoland.com/node/2902 Pzdr,J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 czy ktoś z szanownego towarzystwa wybiera się w next weekend do Sandomierza?? Tak oczywiście wybieram się ja i moja Basia, znajomi odemnie z Twierdzy Konrad i Marta na St4 lub autem jeśli pogoda będzie do .... :lapad: , zapewne też Wilu czyli Łukasz który mógłby tam się pojawić i pieszo bo ma blisko,zapraszamy i ciebie. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 No wstępnie naliczyłem 20 osób.Wysłałem Frencciemu szczegóły. Mam nadzieję,że rozesłał. :bigrazz: Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Włączcie TVP 2 o 20:15 będzie film o moich stronach :) oczywiście dzisiaj sorrki z apomyłke film jest o 20:15 na TVP Polonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Hej Ducatisti. Wczoraj odwiedziłem gościnne progi Motostodoły. Z Ryśkiem wyleczyliśmy Multi z przypadłości, na którą cierpi pewnie każda Multistrada, a pewnie i 749/999. Mianowicie powalczyliśmy z oświetleniem. Teraz na krótkich mam soczewkę z zestawem HID, a dodatkowo podziałaliśmy tak, że przełączenie na światła długie nie powoduje już wyłączenia się świateł krótkich (w celu uniknięcia zwłoki w przypadku wyłączenia i załączenia palnika po przełączeniu świateł na drogowe i z powrotem na światła mijania). Czyli: - światła mijania - świeci sama soczewka (pobór mocy 35W). - światła drogowe - świeci soczewka + dolna część reflektora (pobór mocy 90W). Czas zabawy to około godzinki. Światło jest ustawione, odcięcie konturu takie samo, jak na standardowej żarówce. Teraz raczej nie wjadę w d... żadnemu rowerzyście, co już o mało nie miało miejsca na tych standardowych świeczkach. :icon_eek: Swoją drogą cholera jasna piesi i rowerzyści skoro już postanawiają wyruszać na drogę bez żadnych sprawnych punktów oświetlenia i odblasków to powinni chociażby zakładać te "cudne" zielone kamizelki. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi