Ewa_75 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No właśnie okazuje się, że na prawdę sporo Ducatów po Wawie jeździ ale wielu niezrzeszonych pałętają się biedactwa bez wyraźnego celu Wczoraj właśnie poznałam dwoje :) Granatowego Ducati ST2 i perłowego Monstera 696+ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wczoraj właśnie poznałam dwoje :) Granatowego Ducati ST2 i perłowego Monstera 696+ :) A poznałaś Patrycję jeździ też na 696? To może mały meeting udało by się wystrugać. Na dobry początek może w czwartek zbiórka w 2oo, a potem w miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A wlasnie- co u Patrycji slychac? Nie wybiera sie gdzies dalej na jazdy? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A poznałaś Patrycję jeździ też na 696? To może mały meeting udało by się wystrugać. Na dobry początek może w czwartek zbiórka w 2oo, a potem w miasto. Nie, nie miałam przyjemności poznać Patrycji. Czyli trochę tych 696 jeździ po mieście :) W ten czwartek raczej nie dam rady... Za tydzień to co innego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Za tydzien Ewka to smigaj z Theodorem, Dominem i reszta- na sobote do Gniezna ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Za tydzien Ewka to smigaj z Theodorem, Dominem i reszta- na sobote do Gniezna ;-] 15.08? Odpada, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A poznałaś Patrycję jeździ też na 696? To może mały meeting udało by się wystrugać. Na dobry początek może w czwartek zbiórka w 2oo, a potem w miasto. czerwone 696 za kominach termi? Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A wlasnie- co u Patrycji slychac? Nie wybiera sie gdzies dalej na jazdy? Pzdr Nie widziałem jej już bardzo długo, w jeden z ostatnich dni Corse Italia widziałem w saloniej jej faceta. Nie mam pojecia co u niej. Wyjazd do Gniezna jest zdaje się w tę sobotę. Gdyby był w przyszłą też bym się pisał. Najbliższy weekend totalnie zrujnował mi plany nawet ma MotoGP nie pojadę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jak ktoś wybiera się na MotoGP to zapraszamy do obozu Desmobsession na StartCamp. Trochę nas tam wpadnie. :crossy: Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Wczoraj byłem w komisie motocyklowym, stoi tam Ducati 750 SS. Baaaardzo zaniedbane. Ale zastanawia mnie jedna rzecz, czy pojedyncza tarcza hamulcowa z przodu daje radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Na pewno nie tak bardzo jak dwie, ale Brembo też odwala kawał dobrej roboty ;) Jednak niech się wypowiedzą użytkownicy, bo ja jeszcze na swoim jednotarczowcu nie leciałem ;) A który rok tego SS'a? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Boa- udusze, utopie,zakopie,odkopie i na nowo... ;-]. 'Wisisz' mi cos ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Coś koło 1999, 2000. Ja bym już dawno kupił Duka, tylko jest problem. Motocykli jest bardzo mało, i żeby coś kupić trzeba jechać nie raz kilkaset kilometrów. Droga to nie kłopot, ale jechać i zobaczyć że to jakiś złom składany z kilku innych. To najbardziej wkurza. Wypatrzyłem sobie kilka motocykli, ale jeden w Rzeszowie, drugi w Warszawie, a jeszcze kolejny w Białymstoku. Na razie czekam aż coś wskoczy do ogłoszeń w bliskiej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Boa- udusze, utopie,zakopie,odkopie i na nowo... ;-]. 'Wisisz' mi cos ;-] El Presidente, ale o so chozzzi? Czyżby formularz? Przeca mówiłem, że jak wrócę do pracy (czyli jutro), bo w domu nie mam ofisa :bigrazz: No chyba, że o co inszego chodzi, ale to już nie mam pojęcia :( Poza tym, od duszenia, to właśnie ja jestem :buttrock: i żeby coś kupić trzeba jechać nie raz kilkaset kilometrów A myślisz, że jak ludzie kupują dobre motocykle? Nie ma bata, albo jeździsz i oglądasz, albo polujesz na to co wyskoczy w pobliżu i kupujesz shit. Life is brutal... Na całe szczęście jak ktoś jest rozgarnięty, to pyta czy na forum nie ma kogoś mieszkającego w pobliżu i możesz jest szansa aby ktoś wybrał się na wstępne oględziny i dał cynk, czy warto jechać 300km w jedną stronę, czy nie... wisisz piątaka za dobrą radę :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 wisisz piątaka za dobrą radę :D A Ty mi wisisz prawą lagę - pisałeś, że oryginała zostawiasz, więc nie będziesz montował drugiej tarczy :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi