kuba_195 Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 kupiłem środek "Pro Loc" za 6ml dałem 17 zł, przykręciłem magneto , a po pół godziny myślałem ze tego nie odkręce,oby nie czekalo mnie rozbieranie karterów, bo wszystkie te śróby nie żałując kleju posmarowalem i przykręciłem:D:D: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Jak cos kupujesz to najpierw sprawdz na opakowaniu, czy jest to wlasciwy srodek.Napisalem ci dosc wyraznie, co mozesz uzyc - jezeli zdecydowales sie kupic inny klej to musisz wiedziec ze czesc z nich dziala na stale, czyli po skreceniu juz sie nie odkreci. tak ze radze przeczytac opis kleju z opakowania.2 sprawa to do rozkrecania sklejonych polaczen srubowych potrzebne sa dobre narzedzia. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 2 sprawa to do rozkrecania sklejonych polaczen srubowych potrzebne sa dobre narzedzia. A czy tego co się nie da ręcznie nie można odkręcic w zakładzie wylkanizacyjnym kluczem hydraulicznym (yyyyyy hyba tak się nazywa, kurcze pamiętałem) ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Większosć produktów do klejenia nie jest odpora na działanie temperatury. Wystarczy podgrzac zeby odkrecić śrube. Jednak czasami jest to niemożliwe, wtedy zaczyna sie walka.... p.s. post zmieniony... bo mi sie nudziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 hydraulicznym (yyyyyy hyba tak się nazywa, kurcze pamiętałem) ????? Pneumatycznym. Co do narzedzi to podstawą jest dobra trytka i koncówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ściąga przed następnymi zakupami: http://www.loctite-kleje.pl/katalogi/STICK...KS_ulotkaPL.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 napisane jest na nim, że to środek zabezpieczający śróby przed odkręcaniem, a nie do skręcania na stałe, jest napisane także, żeby połączenie śrubowe rozkręcić, po zastosowaniu keju, należy podgrzać je do 230C.zobaczymy,,,, jeśli coś mam mały palinik więc ta temperatura( w razie potrzeby ) nie będzie dla mnie problemem, ale powinno być git. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ŚRUBY Przez u zwykłe. Cholery można dostać czytając niektóre wypowiedzi.Mechanicy od siedmiu boleści, książek fachowych nie czytają a potem byki stawiają. Nie ma się co dziwić, że odkręcające się śruby są takm wielkim problemem. Pomijam interpunkcję w większości powyższych postów... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ŚRUBY Przez u zwykłe. Cholery można dostać czytając niektóre wypowiedzi.Mechanicy od siedmiu boleści, książek fachowych nie czytają a potem byki stawiają. Nie ma się co dziwić, że odkręcające się śruby są takm wielkim problemem. Pomijam interpunkcję w większości powyższych postów... Spokojnie 8) PO to jest forum aby sie dowiedziec;]Nie wszyscy sa tacy oczytani 8) Niekoniecznie zaraz musisz to wypominać Tomku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi