lolek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 sprzęt w garażu w zimie kończy psychikę Patrz psychika leguta :) na drugi sezon wcale nie jest łatwiej... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ja tez dolaczam sie do gratulacje:) pieeekne motosam wiem co to znaczy spelniac swoje marzenia, jak ja kupilem swoje w wakacje to pierwsza przejazdzka ulica (KEN'em) to wielki entuzjazm i spiewanie na caly glos w kasku ze szczescia :D do zobaczenia na KEN'ie (a moze i uda mi sie kiedys poznac forumiakow (i forumiaczki) mieszkajace w okolicy i pojezdzimy razem :P ) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Spóznione ale szczere GRATULACJE :) Świetny sprzet,oby Ci dobrze służył. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 (a moze i uda mi sie kiedys poznac forumiakow (i forumiaczki) mieszkajace w okolicy i pojezdzimy razem :) ) Ze mna to Ty do podstawówki chodziłeś więc nie ściemniaj :D Pojezdzimy w sezonie, nie bój sie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Madee, nie czekaj do wiosny. Jo upletł dla wos łańcuchy na koła, bo wy miastowe wse sie wywalacie...Z zazdrości to całą noc nie spałem :roll: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Ze mna to Ty do podstawówki chodziłeś więc nie ściemniaj eeee to sie nie liczy :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 W końcu się udało! Mam moją SV-kę :lol: :lol: :lol: W zeszłym tygodniu w sobotę zadatek, dzisiaj odbiór i w końcu jest!!! Mój sen się spełnił :lol: Niesamowicie się cieszę. SV650S z 2003 roku. Przebiegu ma niecale 8500 km. Srebrna... taka jaką chciałam.Kilka (dziesiąt :oops: ) rundek po garażu zrobiłam, :) :D :D Gleby, której się obawiałam, nie zaliczyłam. Tak żeście mnie tą mocą wszyscy nastraszyli, że bałam się ruszyć gazem, w wyniku czego zanim ruszyłam to zgasł mi ze 3 razy, ale jak już ruszyłam to.... :twisted: Chciałoby się jeszcze pojeździć, a sie już nie da, bo sprzęcik odstawiony do piwnicy na sen zimowy :roll: A teraz nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć OBY DO WIOSNY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) :P ;) :laughing: :laughing: :laughing: IHAHAHA :lol: cieszymy sie razem z tobą, przynajmniej ja, pozdrawiam, do zobaczenia na drodze, aby do wiosny. pzdr. dla wszystkich motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Madee jesteś kolejną SV maniaczką:P coraz wiecej nas, moze w sezonie bedzie juz mozna zrobić w polsce jakiś zlot tylko SV bo lawinowo sie pojawiają w polsce wreszcie!, Nie zycze Ci radosci z jazdy i satysfakcji ze sprzetu bo jest to zbędne, TAK PO PROSTU BEDZIE I NIE MOZE BYĆ INACZEJ !!! :P Służe pomocą w dziedzinie wszelakich przeróbek i odchudzaniu maszynki:) pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Madee' date=' nie czekaj do wiosny. Jo upletł dla wos łańcuchy na koła, bo wy miastowe wse sie wywalacie...[/quote'] ej no... poza tym, ze Ci raz wywaliłam GS-kę (na suchym) to nie mam większych sukcesów w tym temacie :roll: Z zazdrości to całą noc nie spałem :roll: No właśnie... chyba kolejne nocki miałeś nieprzespane, sądząc po Twoich zmęczonych oczyskach :twisted: , które dane mi było ujrzeć dzisiaj na motobazarze :banghead: Fajnie było się spotkać. A jak się tylko zrobi cieplej przybywam do Ciebie na jazdy terenowe! p.s. Doszły mnie słuchy, iż możliwe jest, że jestem jedyną kobietą na SV-ce w PL. Czy ktoś może tą pogłoskę potwierdzić lub zdementować? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 p.s. Doszły mnie słuchy' date=' iż możliwe jest, że jestem jedyną kobietą na SV-ce w PL. Czy ktoś może tą pogłoskę potwierdzić lub zdementować? Laughing[/quote']hehe nie ma tak dobrze :evil: Zdecydowanie dementuje :banghead: Moja koleżanka pięknie śmiga od roku na żółtej SV nakedzie, a druga kumpelka ma zamiar kupic w najbliższym czasie ....Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Też dementuje... widziałem już kilka lasek które bardzo ładnie sie prezentowały na SV :banghead: i odwrotnie :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius33 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Cześć! MadeePiękna z Was para :) .A gdzie plecaczek ? :mrgreen: Pozdrawiam!!! i PA PA Do zobaczenia na drogach :banghead: Ps. A to moja kobita :) http://www.bikepics.com/suzuki/gsx400/85/pics.asp :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 A juz myślałam, że będę rodzyneczkiem esfałkowym :lol: A gdzie plecaczek ? :mrgreen: w domu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 A gdzie plecaczek ? :mrgreen: w domu :twisted:I jeszcze problemy robi, na Białoruś nie chce puścić :twisted:Dawaj chłopa na kurs, popracujemy nad nim.Jednak to nie może być zły człowiek, przecież na co dzień wytrzymuje z Tobą... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 I jeszcze problemy robi' date=' na Białoruś nie chce puścić :twisted:[/quote'] chyba że sie go wyciągnie, żeby obstawiał tyły autkiem :roll: Dawaj chłopa na kurs' date=' popracujemy nad nim.[/quote'] odgraża się, że przyjdzie, ale to raczej fan 4 kółek :banghead: Jednak to nie może być zły człowiek' date=' przecież na co dzień wytrzymuje z Tobą...[/quote'] phi... no wiesz co... poczułam sie co najmniej urażona... :cry: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi