O-L-O Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluje, SVka jest fajna i młoda, mam nadzieje, że będzie dawała frajde z jazdy. Dość spory jak na 1 moto. Wszystkiego najlepszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gratuluję zakupu, bardzo fajna SV'ka :twisted:, do zobaczenia na KEN'ie.Kurczę, troszkę mocny jak na pierwsze moto 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Wielkie gratulacje :)To jest coś pięknego gdy spełniają się marzenia.Życze tobie udanego sezonu, dużo radości jak i kupe nawiniętych kilometrów.Cieszę się razem z tobą :P coraz więcej motocyklistek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No gratuluje, fantastyczny motocykl. Jeden z moich wymarzonych.Oby do wiosny!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Gratuluje slicznej SVki :-) Byle do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 swietny wybor, SV to super maszynka z charakteremzycze wczesnej wiosny, i taniego paliwa :)tez nie moge doczekac sie wiosny, i czeka na mnie SVhttp://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=2226 Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 gratuluje :) ładny sprzęcior z jedynym słusznym silnikiem (V) :twisted: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Gratuluje! Ja moją SV też kupiłem jakos w tym terminie tylko 2 lata temu :) i pamiętam, że strasznie mnie telepało żeby móc posmigać wkońcu !!! Kilka nocy musiałem nawet spac w garażu przytulony do mojej SV, bo psycha siadała :) W każdym razie na tą chwile do WIOSNY pozostało 50 dni, 14 godzin i 55 minut :!:. Życze wytrwałości :PPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiE Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Gratuluje fajnego sprzętu. Teraz tylko czekać na słoneczko i wyższą temperaturę i w drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 rafikWersja bez owiewki jest wspaniała , tylko ten wiaterek :roll: Rowniaz gratuluje Extra maszynki i ten mruczący silniczek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 stworzymy chyba jakiś Ursynowski gang motocyklistek Popieram, zgłaszam swoją skromną kandydaturę - i jestem gotów ciężko pracować, żeby w tym gangu zostać... członkiem :?: :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 8O Kobieta na motorze jak to ladnie sie prezentuje :) Gratulacje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Piękny motorek. Życzę dużo radości z jazdy i do zobaczenia na trasie. :!: :!: :!: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sledz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Gratulacje :) :P :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Pękna SV'ka ,a jak się błyszczy. :) Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi