radzio Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 koles troche nie mily bo troche tego sie narozdawales i dziwilem sie wczesniej ze masz cierpliwosc na to. troche trudu sobie zadac i znalezc jakas serwisowke na wymiane bo to bylo by dobre. ja mam chyba do wszystkich motocykli marki CAGIVA :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jakbys zapodal liste tego co masz to mzoe bysmy sie powymieniali troszke ;) pisz na gg w razie co 3111421 A stwierdzenie "troche niemily" jest zbyt grzeczne w zwiazku z zaistniala sytuacja ;-)Dla tych ktorym nie chce sie zajzec do pierwszego mojego postu w tym temacie dodam od siebie ze rozdawalem manuale za free okolo 2 lata ;-) Czy ja jestem sknera ? ;) hmm moze i tak :crossy: Podobno ludzie na starosc maja takie zagrywki w genach :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 I dobrze, że nie dajesz tych serwisówek. Ja kilkadziesiąt ich rozdałem ludziom, ale nie chce więcej. Nudna robota i ciagle poczta zajęta, a pytania prawie zawsze te same. Zamiast ruszyć dupe i głowę, pomyśleć troche, poszukać, to każdy na gotowe czeka. A linków, opisów gdzie, jak za ile, po ile, jak sie zalogować było mnustwo, nie tylko na tym forum. Jaby ktoś chciał to jest tu sporo materiałów o Kawasaki Zephyrze: ftp://206.183.27.113/zr_rider/Zephyr/http://www.zephyr-treff-ruhr.de/modules.ph...download&cid=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 POSZUKUJE SERWISOWKI DO MBX50 1984 i NSR50 1993. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 I dobrze, że nie dajesz tych serwisówek. Ja kilkadziesiąt ich rozdałem ludziom, ale nie chce więcej. Nudna robota i ciagle poczta zajęta, a pytania prawie zawsze te same. Zamiast ruszyć dupe i głowę, pomyśleć troche, poszukać, to każdy na gotowe czeka. A linków, opisów gdzie, jak za ile, po ile, jak sie zalogować było mnustwo, nie tylko na tym forum. Jaby ktoś chciał to jest tu sporo materiałów o Kawasaki Zephyrze: ftp://206.183.27.113/zr_rider/Zephyr/http://www.zephyr-treff-ruhr.de/modules.ph...download&cid=13 A jakie jest haselko do tego FTPa ? :smile: POSZUKUJE SERWISOWKI DO MBX50 1984 i NSR50 1993. [email protected] Nie rozdaje juz manuali :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jeszcze raz do Zephyra: Teraz powinno działać: http://www.zephyr-treff-ruhr.de/modules.ph...oads&file=index http://autos.groups.yahoo.com/group/ZR_Riders/ -> FTP_Site_Link -> na dole kilkamy zr_rider -> na dole kilkamy Zephyr i mamy wszystko. Jak nie działa to trzeba sie zalogować, niestety. Czasami to wszystko nie działa, nie wiem czemu i włacza sie strona logowania :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&TCUSTOMS Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 WITAM CZY POSIADACIE MOZE SEWRWISÓWKI DO HARLEYA DAVIDSONA SPORTSTER 1000 Z LAT 70-83 Z GÓRY DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek.kraj Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) witam. potrzebuje serwisowke do klx650.z gory dzieki Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez slawek.kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 witam... Poszukuje serwisówki do Peugeota XP6/XR6 lub XPS. Każdy rocznik mnie interesuje. Z góry dzięki... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboolleekk Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Szukam serwisówki do hondy hornet 2001 rok. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Poszukuje serwisówki do Suzuki Bandit 1200N (1999r) w języku polskim :icon_mrgreen: , gdyby kogoś interesowała w angielskim to moge dać. Z góry wielkie dzieki pozdrawiam :icon_eek: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocz Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Poszukuje serwisówki do Suzuki Bandit 1200N (1999r) w języku polskim :notworthy: , gdyby kogoś interesowała w angielskim to moge dać. Z góry wielkie dzieki pozdrawiam :) :icon_razz:To się "Mosue" pewnie cieszy taka popularność !!! .Nawiasem mówiąc nie zazdroszczę .Napisałem na GG do niego ,ale marne szanse ,aby wysłuchał naszych modlitw i próśb,a zapewne każdy momtomaniak chciałby mieć serwisówkę do swojej miłości życia .Ja bym chciał serwisówkę na Kobiety w wieku 20-25 lat :) wraz ze schematem i instrukcją obsługi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Dzieki bardzo wychwalam Cie pod niebo za kazdym razem gdy twoja praca na rzecz braci motocyklowej oszczedza mi godzin poszukiwan.Pozdrawiam. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Szukam serwisówki do Kawasaki KXF 250 2006r. mail - [email protected] , jeżeli ktoś ma na sprzedaż to chętnie kupie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) To ja poproszę o serwisówki do Hond o poj. od 50 do 125 ccm. Mój mail to [email protected] Z góry dzięki :icon_rolleyes: Edytowane 30 Września 2007 przez wicek15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi