rafal.grom Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam wszystkich!W planach mam wakacyjny wyjazd do Szkocji. Obrana przezemnie trasa to Kielce - Katowice - Berlin (nocleg w motelu) - Amsterdam (wjazd na prom) - Newcastle (Szkocja). Szukam chętnych do podłączenia się. możliwe że znajde miejsce u znajomych na parking motocykli (prawdopodobnie ogród pod domem czy coś w tym rodzaju). Jestem otwarty na propozycje i wczęśniejsze wspólne wypady. Dosiadam SV650S '03 i Cagive W8 (jeśli ktoś jeżdzi w okolicy Kielc na enduro). Jeżeli szukacie kogoś do swojej wycieczki do UK to bardzo chętnie. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja daje do Irlandi,chyba że znajdę pracę za 4 tyś złotych :lol: tylko ja planuję spędzić tam z dwa lata żeby K5 a raczej już K6 w garażu stała lub Dukat :mrgreen: ;) a do tego mieć trochę kasy odłorzone(na korepetycje z ortografi :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.grom Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Mnie też tam kasa ciągnie ale narazie mam czas ok 3 miesiecy (wakacje studenckie) ;) Irlandie też kiedyś odwiedze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja planuje wyjazd ogolnie gdzies (chyba ze bede mial na miejscu dobra prace), a jesli do Anglii to najprawdopodobniej na moto sie pokusze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 a ja chcę azjatycką część turcji odwiedzić, też do pracy :mrgreen: no dobra, turystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja wyjeżdzam w czerwcu do małego miasteczka blisko Szkocji, tylko na dłużej niż okres wakacyjny... ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Wakacje - Afryka - Tunezja - tylko zobaczymy jak z funduszami będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja chętnie bym pojechał, sam mam od jakiegoś czasu w planach zwiedzić zachodnią część europy na moto. Myślałem właśnie żeby zachaczyć o Berlin i Amsterdam. Nie wiem tylko czy będę miał na taki wyjazd fundusze, a jeśli tak, to czy ja zdąże za Tobą/Wami na swojej ETZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 bardzo fajny plan, tylko czy to wyjazd jest komercyjno turystyczny czy tylko turystyczny, bo pare grosikow nikomu nie zaszkodzi?? jak cos to ta prace ktos zalatwia czy masz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja chętnie bym pojechał, sam mam od jakiegoś czasu w planach zwiedzić zachodnią część europy na moto. Myślałem właśnie żeby zachaczyć o Berlin i Amsterdam. Nie wiem tylko czy będę miał na taki wyjazd fundusze, a jeśli tak, to czy ja zdąże za Tobą/Wami na swojej ETZ...w minione wakacje byłem eMZetą w amsterdamie, a i o berlin zachaczyłem, zupełnie przypadkiem. po prostu (chyba przez zmęczenie) zjechałem z autostrady i całe centrum przejechałem nim udało mi się wrócić ;)jakby co to masz tu link:http://www.mzclub.delfinet.pl/viewtopic.ph...p?p=11402#11402 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 generalnie bardzo chce polatać ;) ale pewnie tylko polska ;) dalej będzie jak kupie jakigoś turystyka co sie nie boi 120km/h :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja chciałbym pojechać na Krym - podobno odbywa sie tam jeden z najlepszych zlotów w Ukrainie. Oczywiscie jak środki materianle pozwolą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.grom Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 bardzo fajny plan, tylko czy to wyjazd jest komercyjno turystyczny czy tylko turystyczny, bo pare grosikow nikomu nie zaszkodzi?? jak cos to ta prace ktos zalatwia czy masz juz?Generalnie na wakacje od jakiegoś czasu wyjeżdżam podreperować budżet na czas międzywakacyjny :notworthy: więc i tym razem jade do pracy ale pierwszy raz wybieram się na motorze. Pracy tam nie mam i nikt mi jej nie załatwia. Ale co roku tak jeżdże i jestem dobrej myśli. Znam miejsce docelowe i wiem gdzie się popytać i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Hiszpania, dokladnie okolice Malagi (Marbella), trasa przez Francje, może uda sie do Maroka skoczyć :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.grom Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ja chętnie bym pojechał, sam mam od jakiegoś czasu w planach zwiedzić zachodnią część europy na moto. Myślałem właśnie żeby zachaczyć o Berlin i Amsterdam. Nie wiem tylko czy będę miał na taki wyjazd fundusze, a jeśli tak, to czy ja zdąże za Tobą/Wami na swojej ETZ...Nie wiem jakie srednie prędkości zdołam utrzymac ale mysle ze na autostradach niemieckich i holenderskich będą nieco wyższe niż 130km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi