Stary Sierżant Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Weźmiemy Sierżanta i Adu na męki i od razu wszystko będzie jasne Wydawało mi się , ża na tym 4um to ja jestem od przesłuchań. Dla mnie jako męki proponuję 24 godziny słuchania " Ich Troje " pomieszane z disco polo,a jako dodatkową torturę patrzenie na zdjęcie marszałka Leppera z o.Tadeuszem. Na koniec 15 minut Radia Maryja. Wtedy przyznam się do wszystkiego. Co do Adu ,to się jeszcze zastanowię. Chociaż można by zastosować ew.pocałunek z niedżwiedziem i bliski kontakt z Hikorem.( albo odwrotnie ). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Od kiedy przesłuchiwany sam wybiera metody śledcze? Dla Ciebie Sierżancie proponuję godzinny koncert Dody Elektrody i niemiecką wódkę z puszki a dla Adu wystarczy reszta życia spędzona ze mną :mrgreen: (ależ okrutny jestem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Hikor ale ta wódka z puszki koniecznie musi być ciepła :lol: niech ma chłop coś od życia :lol: [ Dopisane: 07-02-2006, 20:02 ]A tak na marginesie to żałuje iż nie mogłem przybyc :cry: może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 no dobra skoro najblizej do warszawy to stawiam qfajke do dyspozycji ponownie...z tym ze moze przytrzymamy sie jednak formuly EKG... a wiadomosc dla staszka... das modell :) jak mi sie uda to jeszcze dzis dostaniesz mailem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Hikor ale ta wódka z puszki koniecznie musi być ciepła Takich metod to nawet stalinowscy oprawcy nie stosowali :) Ale masz rację. Kara za knucie za plecami musi być okrutna :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 no dobra skoro najblizej do warszawy to stawiam qfajke do dyspozycji ponownie... Kurde Staszek ... trza jechać ... nie ma wyjścia :twisted: Zima trzyma, nuda wokół, śnieg, zamiecie, mrozy ...Tylko tym razem:1. Adu Ty wpłyń na Starego Sierżanta2. Ja pogadam z Miro_N 3. Kaśka ma chody u MarianaKa :mrgreen:4. Browarnego - Hauptmenel wrocławski niejaki PGR namówi Ależ nam średnia wieku wzrosła !!! Tylko tym razem żadnego sr...a po krzakach ! Idziemy na maxa !!! :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Hikor ale ta wódka z puszki koniecznie musi być ciepła Laughing niech ma chłop coś od życia Nie przesadzacie ?????? Sadyści !!!!! Juz ja Wam przygotuję atrakcje u mnie ! Banieczki z nosa Wam pójdą !! Ciepłej wódki się nie boję , w wojsku nie takie świństwa się piło.Ale dla twardzieli już szykuję napitek bogów. Tylko Ci co przyjadą skosztuja hi hi hi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 to ja sie zglaszam na twardziela... na ochotnika... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 No fajnie .... ja tez ... tylko to nie ten temat :) :mrgreen: Chodźcie pogadamy w "Zlocie u Starego Sierżanta" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 wchodzę w Qfajkę!!! Tylko Prot - wiesz, ja jednak tak lajtowo -pilsner z sokiem... to chyba ok będzie... No, może jakies tam jeszcze madbulldogi czy jak się ten napitek nazywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 No co jest "Warszawo ma" ? Zaniemowili ? Najazd dzikusy z Wroclawia i Gdańska chcą zrobić - a Wy tak bez aplauzu ? Streetstorm nieśmialo zapodał lokalizację i cisza ? Boicie sie o Pałac Kultury ? To ja Was tak chwalilem we Wrocku po przyjeździe :) ...P.S. Podobają mi sie te "madbuldogi" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja tam jestem chętny i nawet przenocuję albo załatwię nocleg ale.... mam niestety rozliczne plany na luty/marzec i nie chcę się określać.... jakbym mial chwile to oczywiscie jestem na 300%m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 eee no ja w pogotowiu zawsze...jesli szanowna brac ma ochote to nie ma na co czekac :)spotykajmy sie jak najczesciej... moze tym razem zaczniemy w piatek a skonczymy w niedziele?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 moze tym razem zaczniemy w piatek a skonczymy w niedziele??No co Ty 8O Chcesz żeby nam Starszaki na zawał popadały :?: :mrgreen:Trochę się tych fotek nastrzelało, także poniżej zamieszczam część z nich Adu :!: :!: :!: A prosiłam - zrób selekcję :) ładne rzeczy dziewczyny ćwiczyły z żarówkąTo był fotomontaż :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 popytajcie Adu ... LaughingHe he lepiej nie pytajcie :mrgreen: Adu... Adu? to chyba przyszła matka dziecka i żona Hikora, hmmm, być może kiedyś rodzina Prota, zdajsię że krewna tych z PasteuraA taaaaak..... cała ta chołota to moja rodzina :mrgreen: także chyba ma coś wspólnego ze Starym SierżantemTo mój daddy :( Widzę że brak obecności na Pierwszym Krajowym Zjeździe Delegatów EKG był jednym z większych błędów mojego życiaŻebyś wiedział! Teraz to już naprawdę będzie ,,DO PIEKŁA"!!!!!!! :twisted: Weźmiemy Sierżanta i Adu na męki i od razu wszystko będzie jasneJa się tam nie przyznaję :P [ Dopisane: 08-02-2006, 23:22 ]a dla Adu wystarczy reszta życia spędzona ze mną Mr. Green (ależ okrutny jestem).O tak! O tak! Zgadzam się! :buttrock: A tak na marginesie to żałuje iż nie mogłem przybyc Żałuj, żałuj.... Pokuta na kolanach :mrgreen: No co jest "Warszawo ma" ? Zaniemowili ?Zaniemówili, bo tym razem ma być typowe ,,EKG" Adu Exclamation Exclamation Exclamation A prosiłam - zrób selekcjęEeeee tam selekcja! Boisz się 4umowych BRACI i SIÓSTR? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi