Stary Sierżant Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Trenujcie Staruchy , trenujcie .Do Orgietki juz coraz mniej czasu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Pozdrawiamy też wszyskich z WarszawyJestem zawiedziona....... :D Żartuję oczywiście! :mrgreen: Co prawda ja też małolat jestemTo moja mama w takim razie powinna dostać becikowe :mrgreen: Przyjechaliśmy też po to żeby Pałac Kultury zobaczyć !!!Chyba podpalić! :mrgreen: Tylko coś Wam nie wyszło :twisted: ;) Albo SzczecinO właśnie! Męża odwiedzę! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 hikor napisał:Albo Szczecin O właśnie! Męża odwiedzęSpodziewamy się dziecka - to prawda. Ale ślubu jakoś nie pamiętam... Stary Sierżancie, zapodałeś mi coś na amnezję? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ale ślubu jakoś nie pamiętam...No, tak! Jak zwykle pijany! :mrgreen: Rodzina patologiczna echhhhh :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 No' date=' tak! Jak zwykle pijany! Mr. Green Rodzina patologiczna echhhhh [/quote'] Malutka !!!!! Mam Cie wydziedziczyc ?????? Sama dopiero po 4 dniach zorientowalas sie, ze to juz po wszystkim . A dzidziusia ,to pewnie dziadkowi podrzucisz ????? Hikor ! Wez sie za malzonke , bo mnie nie wolno sie denerwowac.! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Hikor ! Wez sie za malzonke ' date=' bo mnie nie wolno sie denerwowac.![/quote'] Małżonka! Baaaczność!!! Na lewo patrz!!!Padnij!!!("...a potem było już normalnie...") :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Baaaczność!!! To jestem w stanie zrozumieć .Padnij!!! Ale tego ,to już nie za bardzo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Wiesz jak jest, Sierżancie. Dyscyplinę trzeba trzymać. Rozkaz to rozkaz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 A dzidziusia ' date='to pewnie dziadkowi podrzucisz ????? [/quote']A pewnie! :mrgreen: Niech się dziadziuś uczy nowej roli :D ("...a potem było już normalnie...")Bardzo mnie zastanawia to ' date=',normalnie" :twisted: Rozkaz to rozkazJa Ci dam rozkazy! To co? Jedziemy wszyscy w ten weekend do Szczecina??? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 to kiedy ten Szczecin? Wrocław? Gdańsk? A Pałac Kultury jeszcze stoi tylko dlatego, że go nie było widać - z perspektywy qufajki jakieś inne ustrojstwa go zasłanialy... Zreszta ciemno i jakby "mgliście" było, pewnie ze wzruszenia przy spotkaniu to "mgliście"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Kiedy we Wrocławiu pytacie ? Ano we Wrocku to dwa razy w tygodniu są imprezy motocyklistów forumowych. Jednak ich atmosfera jest znacznie żywsza i nieco odbiega od tego co się działo w Qfajce. Mam na myśli ... obowiązkowe koszulki forumowe :mrgreen: popytajcie Adu ... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Adu... Adu? to chyba przyszła matka dziecka i żona Hikora, hmmm, być może kiedyś rodzina Prota, zdajsię że krewna tych z Pasteura, gdzieś to chyba pisała... także chyba ma coś wspólnego ze Starym Sierżantem? Ech, pogubiłem się jak to Staruchom się zdarza... Prot, to ona znajdzie w tym natłoku czas aby nam podpowiedziec? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Czekaj jak to było ... Żwirek kręci z Mucho ... nie nie ... Muchomorek kręci ze Starym ... nie nie już wiem Adu kręci ze Starym Sierżantem ? :mrgreen: Czy Ty Hikor o tym juz wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Widzę że brak obecności na Pierwszym Krajowym Zjeździe Delegatów EKG był jednym z większych błędów mojego życia :| Co prawda Gdańsk lub Szczecin leżą deczko daleko ale do Warszawy lub Wrocka - przybędę. Bo chyba nie będziemy czekać aż do czerwca... :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Czekaj jak to było ... Żwirek kręci z Mucho ... nie nie ... Muchomorek kręci ze Starym ... nie nie już wiem Adu kręci ze Starym Sierżantem ? Czy Ty Hikor o tym juz wiesz ?Weźmiemy Sierżanta i Adu na męki i od razu wszystko będzie jasne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi