kioRa Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Znajomemu zamarzla woda w chlodnicy w szkuterku----beda jakies konsekwencje wiekszE???co robic???czy nic nie robic:) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jezeli juz zamarzła to nic nie rób.... Jak temperatura wzrośnie powyżej zera i nie bedzie zadnych wycieków to znaczy ze to przeżyła. A na przyszłośc lej płyn do chłodnicy. Ps Które skuterki mają chłodnice? Nie mówie tu o Burgmanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ps Które skuterki mają chłodnice?Aprilia sr Yamaha aerox peugot speedfight.i wiele innych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 wiec to nie ja tylko znajomy wlasnie poszedl z mym starym zobaczyc co i jak...THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Aprilia sr Yamaha aerox peugot speedfight.i wiele innych Nigdy nie miałem skuterka dlatego pytam :mrgreen:Zawsze wydawało mi sie ze one są chłodzone powietrzem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 moznaby tez pokombinowac- np. odpalic moto i nmiech pochodzi, napewno by sie rozpuscila ta woda. zlac, nalac plynu i git:D tylko zeby nic nie uszkodzilo sie przy okazji....:Ppzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Nigdy nie miałem skuterka dlatego pytamheh ja tez nigdy nie miałem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maeko Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 nic sie niestanie jeśli już nie rozsadziło chłodnicy ani komór chłodzących, Jeśli zamarzła tylkow chłodnicy i nie rozsadziło jej to uruchomcie skuter nich popracuje.. Jak już się nagrzeje woda w silniku to termostat puści ciepłą wodę do chłodnicy i będzie po problemie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Tak......a jak zamarzła w silniku to po odpaleniu pójdzie sie je..ać pompa wodna. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A ja bym tego nie odpalał :!: bo jak cała woda zamarzła, co w takiej temperaturze jak teraz jest na dworze jest bardzo możliwe to mogła zamarznąć też ta pompa (to śmigiełko) i jak zaczniesz próbować odpalać to może się uszkodzić ... takie jest moje zdanie .... lepiej wziąć suszarke albo opalarke i wszystko ładnie roztopić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 lepiej wziąć suszarke albo opalarke i wszystko ładnie roztopić ...Ale po h*j sie męczyć?Nie lepiej poczekac na cieplejsze dni? Sama sie roztopi i nie bedzie problemu. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 wstaw skuter w cieple pomieszczenie jezeli dalej bedzie stal w zimnie to lod bedzie sie dalej rozszerzac i calkiem cos moze rozsadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Lanie wody do ukladu chlodzenia motocykla swiadczy przede wszystkim o poziomie wlasciciela. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 jezeli dalej bedzie stal w zimnie to lod bedzie sie dalej rozszerzac 8O Urośnie? :laughing: Przecież jak ciecz przejdzie w ciało stałe to juz później nie rośnie.....]Czyli jeżeli do tej pory nie rozjeb*** mu chłodnicy to juz mu nie rozjeb***, chyba ze woda odmarznie i zamarznie ponownie.Ale mnie rozbawiłeś :mrgreen: Uśmiałem sie do łez :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 moznaby tez pokombinowac- np. odpalic moto i nmiech pochodzi, napewno by sie rozpuscila ta woda. w żadnym wypadku - inaczej zniszczysz pompe wodną Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi