TIJO Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam!!! Mam pytanie jak zdjać aluminiowy odlew , który jest połączony z goleniem , do którego jest mocowane koło. Motocykl to Honda CR125R 99r. Szukalem w manualach ale nic nie znalazlem ;/ Proszę o pomoc :D Pozdrawiam Tomasz Kwiatkowski (ojciec TIJO ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Fotki tego zespolu ??? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 http://img22.imageshack.us/my.php?image=fr...rontfork2eo.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Niestety rysunek nawet na powiekszeniu jest malo wyrazny, nie moglbys zrobic zdjec cyfrowka z obu stron ?Na rysunku tak jakbym widzial jakies sruby ale pewnosci nie mam.Po co chcesz to mocowanie zacisku zdejmowac z lagi ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Tego sie raczej nie zdejmuje... PRzynajmniej u mnie. Pozatym w jakim celu? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 akurat mialem u siebie w CRce rozlozony amorek ostatnio, ale tego nie sciagalem. Tylko przy skladaniu wydaje mi się, że są tam jakieś sruby z bokow i na dole masz taka duża (spust oleju chyba) imbus 14 o ile dobrze pamietam. A i te srubki z bokow sa raczej malo widoczne bo lekko zabrudzone. I podejrzewam ze moze byc ciezko :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dziekuje wszystkim zainteresowanym. Udało sie to zdjąć :mrgreen: , jest to zabezbieczone jedną śrubą o kształcie łba , niedostępnym u nas , nie imbus nie torx trzeba było przewiercic . Ta częśćjest nakręcana na goleń.A musialem to zdjąć żeby wymienić uszczelniacze . :P Pozdrawiam. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A musialem to zdjąć żeby wymienić uszczelniacze . Hahahahahaha :mrgreen: . Sory nie mogłem sie powstrzymać :mrgreen: . Przeciez żeby zdjąć uszczelniacze zdejmuje sie góre amortyzatora, a nie tą podstawę hamulca (szczególnie że jak nie zdejmiesz góry to nie bedzie dostepu do uszczelniaczy- ewentualnie do tych zewnetrznych ktore oczyszczaja tylko lagi z błota i innych syfów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 dokładnie, ściąga się górę a nie dół, trzeba było napisać w jakim celu to ściągasz Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Górę to ja sciągnąłem jako pierwszą , założyłem uszczelniacze , ale ni cholery nie szlo tego złożyć bo w środku są dwa pierścienie metalowe uszczelniające i musialem włożyć to dołem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Wysłany: 23-01-2006, 16:45 Temat postu: Jak zdjąć podstawę hamulca (Honda CR125R ) Górę to ja sciągnąłem jako pierwszą , założyłem uszczelniacze , ale ni cholery nie szlo tego złożyć bo w środku są dwa pierścienie metalowe uszczelniające i musialem włożyć to dołem .Pierscienie sie wyjmuje nawet plaskim srubokretem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 i musialem włożyć to dołem . :D :P :) :D :D polewka [ Dopisane: 01-02-2006, 00:39 ]polak jak sie uprze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Polaku lecz się sam, a olej poleci po dwóch jazdach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 hahaha to chyba pocieszyłeś kolege:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Czlowiek uczy sie na bledach. Na przyszlosc bedzie wiedzial co i jak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi