motorbiker Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 witam po przerwie:) myslałem że jednak nie spadnie tyle śniegu.......co jak co ale ja bym juz polatał:biggrin: pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 tak sobie mysle, tyle sniegu lezy, jezdzic jakos tak nie bałdzo to moze ulepimy bałwanka? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 tak sobie mysle, tyle sniegu lezy, jezdzic jakos tak nie bałdzo to moze ulepimy bałwanka? :banghead: http://img406.imageshack.us/img406/5347/balwanrq8.jpg takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 czytasz w moich myslach :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) etita ładny avatar :) Kto się zjawi w Ironie w środę? Edytowane 30 Stycznia 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 ja nie moge ani w ta sr ani w przyszla ale jesli ktos by sie zapatrywal na wtorek jutrzejszy jak i za tydzien to zapraszam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 etota ładny avatar :wink: etota?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) jutro mogę mieć ferie... czemu śnieg spadł?? znowu tylko popatrze na Cebra :/ Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam !! Nie wiecie moze, gdzie moge w Lodzi dostac pianke neopronowa ?? http://w2.bikepics.com/pics/2007/01/30/bik...786132-full.jpg - coraz blizej konca... :banghead: A tak w ogole jak potrzebujecie jakies crashpady, czy cos to jestem w stanie dorobic cos takiego... :lapad: Przesle wam za jakis fotki jak to mniej wiecej wyglada... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Dziś nadszedł wielki dzień otworzenia silnika mojej Kawy z przebiegiem 65tyś km. Właściwie tego nie planowałem – poszedłem włączyć pranie i jak tak popatrzyłem na mój silnik to jakoś nie mogłem się oprzeć pokusie :) Silnik był już wcześniej częściowo rozebrany – zdjęty rozrząd, sprzęgło, wałek pośredni przenoszący napęd na sprzęgło...Teraz jest już w całkowitym proszku. Skrzynia jeśli chodzi o tryby i mechanizm zmiany biegów jest zdrowa, podobnie jak łożyska.Niestety tuleje na kilku trybach będą musiały być wymienione – w sumie nic wielkiego. Wał korbowy mieści się środku dopuszczalnych norm więc jak na swój przebieg jest bardzo dobrze. Edytowane 1 Lutego 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 przyznaj sie lepiej że zatarłeś pierścienie :) a nie mamisz nas tutaj :smile: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 przyznaj sie lepiej że zatarłeś pierścienie :P a nie mamisz nas tutaj :wink: :smile: hee :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 przyznaj sie lepiej że zatarłeś pierścienie :icon_biggrin: a nie mamisz nas tutaj :icon_mrgreen: :icon_question: ta... przyczłap do bulbulatora się zatarł :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 W srode 7.02 robimy male spotkanko w Ironie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 W srode 7.02 robimy male spotkanko w Ironie. Jak mówisz, tak zrobimy. Ja mogę być nieco później niż zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi