Dzulu Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 ładnie ładnie :bigrazz: szary lepszy :) niż bordowy jak z tym spotkaniem weekendowym? właśnie zbieram dupsko do domu i nie bede miał neta :/ więc jak coś ustalicie to prosze o "osobiste" :banghead: zaproszenie :biggrin: (694 855 314) no chyba, że u panny zajrze na forum... kumpel zakupił niedawno GSX600 wiec moze wpadne z kimś (jeśli nie macie nic przeciwko) oby sie na moto jeszcze udało ;]POZDR i do zobaczenia (hope so) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 no to może się umówimy na jakiegoś browarka jutro wieczorem? Kto się pisze ewentualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) ja jestem za :biggrin: Edytowane 3 Listopada 2006 przez arturo1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Iron Horse ?- tak żeby był klimat motocyklowyGodzina 19? 20?- raczej nie później żeby miejsca zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 w takim razie proponuję 20, bo głupio będzie wychodzić o 21 jak sie przyjdzie o 19 :buttrock: także do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Dobra skontaktowałem się z kilkoma osobami.Rof jak widać będzie, ja będę rzecz jasna, prawdopodobnie będzie też Rafał (V-strom) i Jarek (XJR)Niestety naczelni dziderzy Kamieniu i Kacber będą nieobecni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 a czemu tak późno?? :flesje: dzieci chodzą spać wcześnie postaram sie być, ale musze sie porzadnie wykręcić z 18-tki Agaty kuzynki... :/ehh ciagle jakies dylematy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 a czemu tak późno?? :buttrock: bo: się umówimy na jakiegoś browarka jutro wieczorem? i wszystko jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koldecure Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Witam wszystkich z okolic Łodzi. Sorki, że wcinam się w temat, ale chciałem poinformować Was o możliwości wspólnego przejazdu (z Łodzi)na Night of the Jumps. Żeby nie powielać tematu zapraszam tutaj http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...93entry775893 tam znajdziecie mój post na temat przejazdu i biletów Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Czy ktoś się orientuje ile kosztuje zimowanie motocykla w Liberty na miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Chyba 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 40 zł to by było bardzo tanio.W innych miastach ceny za skuter są w granicach 50zł No nic w tym roku i tak z mojej przechowalni raczej nic nie wyjdzie a miejsca by było na około 15 motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Wybiera się ktoś dzisiaj na plac ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 NOWY FILMIK !! Sciagac bo warto... :) http://s004.wyslijto.pl/?file_id=93859876356614641846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 No jak tak dalej pójdzie to na wiosnę będzie na co popatrzeć pod selgrosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi