kacper_84 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 p.s Mijaliśmy się Kacper wczoraj na maratońskiej. :buttrock: Bylem kupic nalkejke na szybke Anti-fog a Ty po co jechales??A jakiej CBR RR dosiadal Zenek ?? Ktos sobie z chlopakow sprawil ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 :buttrock: my sobie autostrade zwiedzaliśmy a nasze "polskie orły" męczyły sie z Portugalią :bigrazz: no i jakby nie kupili meczu to by przegrali chyba :biggrin: my jak wracaliśmy z Łukaszem to ścigaliśmy się z Policją :notworthy: mysleliśmy że nass nakręcaja na kamerke a oni na swiatłach jak lukneliśmy sobie pasjansa układali :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 :buttrock: Bylem kupic nalkejke na szybke Anti-fog a Ty po co jechales??A jakiej CBR RR dosiadal Zenek ?? Ktos sobie z chlopakow sprawil ?? To była ta CBR co jechała na Maratońskiej za mną i to była ta sama co była na dniach otwartych. Kumpel dostał ją na tydzień czasu do testowania :bigrazz: A jechaliśmy się po prostu przejechać i zobaczyć co mają ciekawego w salonie zdjęcia środowe z CBR RRhttp://img62.imageshack.us/img62/8145/pa110116bt0.jpghttp://img281.imageshack.us/img281/1850/pa110114wo0.jpghttp://img61.imageshack.us/img61/8104/pa110094cz6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 cłopaki a o ktorej spotykacie sie pod selgrosem w srody bo ja pracuje ale ok 21 mogłbym wpasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Procu.... czyżbys to ty to stoppie robił :flesje: ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Procu.... czyżbys to ty to stoppie robił :flesje: ????? a i owszem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 heh to teraz Dzulu Ty bedziesz stoppie robil :icon_mrgreen: A wlasnie juz na kolo bez problemowo pewnie stawiasz moto? A wlasnie co to za akcja z Toba i Kamieniem? Bo w temacie nie jestem spowodu choroby.. pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Witam kolegów z miasta Łodzi i okolic śmigam od niedawna możecie napisać gdzie się spotykacie i w jakie dni,wiem że pod selgrosem ale czy są jeszcze jakieś inne miejsca. PS.Jeżeli posiadacie puszki to zapraszam ,pracuje w firmie sprzedającej część(dobre rabaty dla braci motocyklowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 a i owszem :smile: brawo dla Proca :biggrin: :smile: wygladasz jak rasowy stunter... hehe... heh to teraz Dzulu Ty bedziesz stoppie robil :smile: A wlasnie juz na kolo bez problemowo pewnie stawiasz moto? A wlasnie co to za akcja z Toba i Kamieniem? Bo w temacie nie jestem spowodu choroby.. pozdro 4all ja nie bede robił bo 1 mam twardą przednią opone i ona prędzej złapie poślizg niż podniesie dupe a 2 boje sie :icon_mrgreen: narazie tylko podrywam przednie, ale na chwilke :smile: tylko A akcja z Kamieniem to taka, że chciał moją ukochaną "od tyłu" (bezwstydnik... przy żonie - nawet sie nie wstydził) a jak ona się opierała... to jej oko podbił.... --> już się zagoiło.... Kamieniu dostał rozgrzeszenie.... i wszystko ok :cool: ...nie wiem tylko co na to jego żonka :bigrazz: POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Witam kolegów z miasta Łodzi i okolic śmigam od niedawna możecie napisać gdzie się spotykacie i w jakie dni,wiem że pod selgrosem ale czy są jeszcze jakieś inne miejsca. Zasadniczo to spotykamy się na placu Dąbrowskiego w środy o godzinie 19.Pod Selgros jedziemy na sam koniec po jakiejś dłuższej/krótszej przejażdżce. brawo dla Proca :smile: :icon_mrgreen: wygladasz jak rasowy stunter... hehe...no się wie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 PS.Jeżeli posiadacie puszki to zapraszam ,pracuje w firmie sprzedającej część(dobre rabaty dla braci motocyklowej) poszukuję uszczelki miski olejowej do astry 1,7D (50 kW) rok 95 :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dzulu jesli pogoda pozwoli to bedziesz w srode?Zobaczymy jakie postepy zrobiles, i niebadz taki skromny juz calkiem przyzwoicie ci idzie na gume :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 no DZULU już prawie jak zawodowiec :icon_mrgreen: p.s.Znalazłem swoje zdjęcia z przyszłości :smile: http://www.bikepics.com/pictures/170023/ http://www.bikepics.com/pictures/169594/ http://www.bikepics.com/pictures/100211/http://www.bikepics.com/pictures/100210/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Procu... oczywiście wierze, że to Ty :biggrin: mimio, że twarz masz "lekko" niewyraźną...a ja myślałem, że ty spokojny chłop jesteś ..hehe.. a ty tam traktorzystów z wyspy straszysz....w środe oczywiście mnie nie bedzie... bo w warszawie jestem już prawie na stałe... :/ ...ale jak pomyślicie nad zakończeniem never ending party (sezonu) to postaram się zjawić... a teraz z innej beki... wczoraj kumpel z LO do mnie wpadł i poszliśmy na jakieś "party" ale nie wiedzielismy co i jak i gdzie :icon_mrgreen: obaliliśmy połówke i wyszliśmy do jakiegoś klubu, polecanego przez "znajomą kolegi" (na drugi koniec miasta...hehe) po drodze tacy już lekko zawiani wysiedliśmy na jakimś przystanku... w sumie niebardzo wiedzieliśmy co teraz i gdzie dalej :smile: to poszliśmy na inny przystanek :smile: i POLICE sie zjawiło :| 2 dresów z policji (pozdro dla nich) i legitymowanie itp... była dopiero 22:55... spisali nas i przeszukali czy nie mamy dropsów, ale mieliśmy tylko jeszcze troche we flaszce :smile: P. na to "tyle to na śniadanie sie pije, gdzie idziecie?" my, że do PROXIMY, a on jak nam dacie na flache to was podwieziemy :smile: to my dawaj na kipe (z tyłu maja plastikowe siodła :| dziwne i niewygodne) i po drodze kolesie przyjęli jakieś zgłoszenie... jeden P. do drugiego P. "ku*wa znowu jakiś pijany... nawet mu nie wpier**limy, nie mogą dać jakiś małolatów do klepania? " :| "chłopaki... wiozła was kiedyś milicja w-wska?" do nas... a my "niee"... "to trzymać sie..." i walnął jakąś popisówe astrą lol... a pod klubem sie zapytali czy chcemy na sygnale... czy z kogutem :cool: wysadzili nas i spalili kapcia i pojechali..... POZDRO dla stołecznych policjantów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dzulu to jest zdjęcie z przyszłości... nie z przeszłościto dopiero tak będzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi