kacper_84 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Chłopaki mnie dzis nie bedzie bezwzgledu na pogode. Szykuje siebie i moto na wyjazd nad morze.Zobaczymy sie dopiero jak wroce czyli w srode 6 wrzesnia. A tymczasem szerokich drog i gumowych drzew :icon_twisted: Pozdrowienia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 no zeby tylko ktos dzisiaj wpadl !!?? ja tez szykuje moto ale nawet bez owiewek przyjade:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 to jak ktos bylby chetny na zlocik w rawie to walcie na priv moze jakos sie zgadamy i dojedziemy na miejsce w wiekszej grupie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) witam, teraz się będę poważnie zastanawiał nad jazdą "z plecaczkiem" zobaczcie ten filmik :clap: http://www.smog.pl/wideo/1198/przerazajacy_wypadek/ :P ..... to prawie jak ślub :crossy: a jakby komuśbyło mało jednośladów w Łodzi to...http://www.smog.pl/wideo/2107/wietnam/..Saigon czeka Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzasku Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 jak frekwencja wczoraj dopisala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 jak frekwencja wczoraj dopisala ? Nie wiem jak na placu - nad Jeziorsko pojechały 3 motocykle (DR600, DR650RSE, Transalp) . Udało nam sie nie zmoknąć i było zajebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 siema takie pytanko kiedy jest najbliższy zlot w naszej okolicy i gdzie on się odbędzie?Z góry dzięki za odpowiedż :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 siema takie pytanko kiedy jest najbliższy zlot w naszej okolicy i gdzie on się odbędzie?Z góry dzięki za odpowiedż :P W ten weekend Rawa Mazowiecka w następny Nieborów. p.s. Wystarczyło przeczytać kilka postów wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A jedzie ktoś z Łódzi do Krotoszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzasku Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie wiem jak na placu - nad Jeziorsko pojechały 3 motocykle (DR600, DR650RSE, Transalp) . Udało nam sie nie zmoknąć i było zajebiście. szkoda ze sie nie moglem stawic po raz 1widze ze nie tyklo ja mam w okolicy enduro i to cieszy..a propo wczoraj tak zamoczylem moto ze mialem wode w silniku, jak po godzinie odpalilem,suzi to porzadny sprzęt. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) szkoda ze sie nie moglem stawic po raz 1widze ze nie tyklo ja mam w okolicy enduro i to cieszy..a propo wczoraj tak zamoczylem moto ze mialem wode w silniku, jak po godzinie odpalilem,suzi to porzadny sprzęt. hehe Wpadłes do stawu ? :clap: ;) Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez kubaDR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzasku Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Wpadłes do stawu ? :clap: ;)prawie. :flesje: woda przez wydech mi sie nalala do cylindra,,, ale odpalila nawet bez wykrecania świeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazia Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 mys migamy intruderem i ruskiemz koszem w piatek po pracy do krotoszyna :)jak cos to sie spotkamy albo na miejscu albo w lodzi tylko nasza przelotowa to 70km/hpozdrowienia jak cos to czarny dniepr pozdroawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 siemanderos...Widze ze nie oszczedzacie sprzetow. Pozdrawiam z Londka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 dzisiaj bedąc chwilowo w Rawie (byłem tez oblukac zlocik) widziałem zl 600 i mowie PROCU a ten w gdzies w świecie... :) byłem tez w nieborowie zamówiłem domek na za tydzień bedzie ZLOCIK :> Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi