Dzulu Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 w środe jedziemy na tego grilla nad zalew w tej kopalni?? może się wcześniej spotkamy?? bo ciemno sie robi wcześniej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wezcie swoje plecaki w srode to obgadaja sobie sprawe dzialki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wygląda na to że jutro wreszcie bedę mógł pojawić się na placu - pytam zatem : O ktorej godzinie w końcu ? O 19.00 czy wcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ja bym wolał wcześniej ale nic z tego raczej nie bedzie bo nie wszyscy czytają forum :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 To gdzie wkoncu jutro jest wypad? co to za ustalenia? po co plecaki (chodzi o laski czy o torby)? niestety nie bylo mnie tydzien temu i nie wiem o co biega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 o swoje laski chodzi :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wygląda na to że jutro wreszcie bedę mógł pojawić się na placu - pytam zatem : O ktorej godzinie w końcu ? O 19.00 czy wcześniej ? Ja wcześniej jak o 19 nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no i stalo sie PROCu bedzie nieobecny w srode :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 pomodlić się panowie przed snem o brak opadów między 18:30 - 01:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Cos dzulu slabo sie modliles bo jednak pogoda za oknem nieciekawa. No jeszcze sie zobaczy na wieczor poki co to lipa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Z prognoz wynika ze po południu padac nie powinno moga byc nawet jakiś przejaśnienia. Jestem dobrej mysli. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez kubaDR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 widze ze już się przejaśnia :lalag::):) ... a tak poza tym kto by mi pomógł wymienić olej??? już znalazłem co gdzie tylko nie wiem jak odkręcić/przykręcić filtr (którego jeszcze nie mam :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 widze ze już się przejaśnia :lalag::):) ... a tak poza tym kto by mi pomógł wymienić olej??? już znalazłem co gdzie tylko nie wiem jak odkręcić/przykręcić filtr (którego jeszcze nie mam :)) A jak to u ciebie wyglada ? zewnerzny podobny do samochodowych czy pod jakąś pokrywką w bloku silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 pewnie normalny z zewnetrz przykrecany. Dzulu sprobuj! to nie jest trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Czyli odkreca się specjalnym kluczem do filtrów oleju - dostepny w każdym markecie. Chyba że pódzie ręką. Spodziewaj się że wyleci przy odkręcaniu trochę oleju więc zaopatrz się w szmaty. Potem nowy filtr dokręcasz ręką dość mocno tak żeby nie było wyiceków i tyle - przed montażem warto lekko posmarowac uszczelke filtra swieżym olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi